Oświadczenie zespołu Kat w sprawie - strona 2

Help
Forum : Felietony
1 | 2 Następna
Dyskusja na temat artykułu: Oświadczenie zespołu Kat w sprawie - strona 2
th
Anciliae
th
Poznań

2007-07-02 17:03:07
Paskievicz Napisał:
ory ory :P dobra koniec OT, sie lekko zapomniałem

a oświadczenie no rzeczywiście do humoru sie nadaje ale to raczej był projekt managerki jak widać

Książe nie powinien się zapominac...

A co do oswiadczenia. Zauważyliście, ze w instrukcji obsługi pominieto pkt 1. Myslę, ze jeśli pkt były posegregowane wg IQ to pkt 1 odnosił sie pewnie do Nowaka.
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Lynn
Bicz
Lynn

2007-07-02 23:52:00
ech...to wszystko jest prowokacja, Czarny Kostrzewa zostawil kata tylko pozornie - za pomoca czarow i szerokopasmowego okultyzmu przybral postac managerki po to by dzialalnoscia marketingowo PRowa szerzyc SZATANIZM i zUo. Swymi niecnymi tekstami mami mlodziez by sprowadzic ja ku obliczu pana swego shatana...i to sie wlasnie nazywa czarny PR :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Carmi
Anciliae
Carmi
Kraków

2007-07-06 21:53:57
No tak... Nasza Czarna Lista to nieżla Top Lista:P Pan Nowak wie jak zrobić dobrą reklamę:P
,,Carpe Diem"

Arha
Anciliae
Arha
Dzierżoniów

2007-07-08 22:53:30 Brawa dla Kata
W końcu ktoś kto propaguje pozytywne wartości. Nie to co radio Maryja :P Wyrazy szacunku dla panów z Kat. Chciaż dla nich to i tak pomoc w promowaniu!
Never taste of the fruit...

angelomike
Anciliae
angelomike
Kowal

2007-07-21 23:56:06
brawa dla managerki, cięta riposta na glupie zarzuty poniekąd głupiego człowieka(bez urazy). ehh to i tak nie przejdzie
Per aspera ad astra

Asshilis_Dhakhar
Bicz
Asshilis_Dhakhar

2007-08-20 20:35:56
Świetne! Uśmiałem się prawie do łez czytając instrukcję. Ciekawe, jak na tą czarną ironię zareaguje pan Nowak, inteligentny inaczej twórca taj komicznej listy...

HeSS
Bicz
HeSS
Łódź

2007-11-04 11:29:30
w tej instrukcji chyba jest jakiś błąd, tylko czy rzecznik praw konsumenta pomoże mi wygrać sprawę dotyczącą zniszczonej wieży?
www.hess.xt.pl -nadal dziecię nocy

keicam
Anciliae
keicam
Suchedniów

2009-09-17 18:44:47
Shem HA-M'forash panie NOWAK :D
Nic nie ma ,ale dajcie co jest.

40i4
Anciliae
40i4
Poznań

2009-09-17 23:04:24
Ja rozumiem, jesteśmy mhroczni i w ogóle, lubimy nekromancję itp, ale żeby wygrzebywać i wskrzeszać temat sprzed dwóch lat? Litości.
Mhrucznie i khothycko =^.^=

Dyskusja na temat artykułu: Oświadczenie zespołu Kat w sprawie - strona 2
1 | 2 Następna
Forum : Felietony