|
Vika
Anciliae Posty: 1643 Ostrów Wielkop... |
2010-09-13 19:12:16
w gimnazjum kumpel, zapytany o to, kim chce byc w przyszlosci, powiedzial, że chce leczyć penisy, jako ze nie znal slowa urolog, powiedzial, iż chce zostać "penisistą" Marine corps want indestructable men - men without fear!!! |
||
|
Ceiphied
Anciliae Posty: 1134 Nowa Sól |
2010-09-15 18:19:54
Mnie się podoba, gusta, życie, ludzie ! ''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander |
||
|
Vika
2010-09-29 20:38:19
Kiedyś z kumplem w poznańskim Parku Wilsona obserwowaliśmy gołębie. Zwróciłam Dawidowi uwagę, że niektóre z nich są beżowo-biało-brązowe. A on na to: "No tak, bo te są zardzewiałe". Marine corps want indestructable men - men without fear!!! |
||
|
Nuta
Primogen Posty: 643 Brzeg |
2010-09-29 21:06:43
Moi koledzy z klasy byli na wymianie uczniów-jeden do swego domu przygarnął 2 Niemców,drugi 2 Niemki. [Z opowiadań kolegów]: 2.kolega do Niemek[nie znały j.polskiego,jedynie że angielski]: -[K] Idę sobie zapalić szluga dziwki,Ok? -[2xN] Ok Pod koniec tego bimbania nauczycielka pyta się każdego jak było na tej wymianie,a jedna Niemka krzyknęła: -Zajebiście![tak,kolega polskiego słownictwa uczył a ta nie wiedziała,ze to jest niecenzuralne :P ] A 1.kolega zmagał się z imprezowiczem,który nie chciał wychodzić z klubów nocnych w moim mieście i na domówce obrzygał mu dywan i z brudasem,którego siłą trzeba było wpychać go do łazienki,by się umył. Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces. |
||
|
skoggtroll
Matuzalem Posty: 41 |
2010-10-06 18:06:09
Wraca pijany ojciec do domu podchodzi do balkonu i zaczyna się załatwiać. Synek krzyczy: -mamo! mamo! dlaczego tatuś sika przez okno?! Mama na to: -nie mam pojęcia synku...przyprawiłam mu rogi, a nie skrzydła. "Wola, Prawda, Stal" |
||
|
Vika
2010-10-31 23:48:10
Humor zeszytów szkolnych: Jak byłam w podstawówce, jedna z koleżanek w zeszycie napisała: "Jan Gutenberg wynalazł ściągi." zamiast "Jan Gutenberg wynalazł trzcionki." Albo to: Lekcja angielskiego w zawodówce: Nauczycielka: Masz zeszyt? Uczeń: Nie mam. Nauczycielka: Dlaczego? Uczeń: Bo mam na to wyjebane. Marine corps want indestructable men - men without fear!!! |
||
|
ravenheart99
Anciliae Posty: 1359 Kotlina Kłodzka... |
2011-01-10 22:23:03
Z cyklu poezja studencka, czyli utwór napisany przez mojego kolegę z roku: SESJA TIME / Books and Wine / Students singing about the crime / With logs on the fire and books on the knee / A time to rejoice in the good that we see sesja time / holy time... A time for living, a time for believing A time for trusting, not deceiving Read and swot up and joy ever after hours for learning, just follow the master Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą |
||
|
Hiromi
Anciliae Posty: 66 Giżycko |
2011-01-13 12:32:03
ktoś tam z mojego otoczenia w pośpiechu przekręca wyrazy. jeden ze skutków: zamiast 'jak nie wiesz, to nie mów!' - 'jak nie mów, to nie wiesz!" Ph. Screw gravity. |
||
|
Demonika
Matuzalem Posty: 435 Mińsk Mazowiec... |
2011-01-13 19:30:47
W podstawówce było dobre zawsze jak chłopaki krzyczeli jesteśmy piersi, zamiast pierwsi. Albo jak się całą grupą pod ławkę schowaliśmy przed panią. "Protect me from what I want" |
||
|
thistle89
Primogen Posty: 1591 Kościerzyna/By... |
2011-01-14 10:23:39
Czcionki chyba
Dziewczyna w pracy wyjęła porcję pewnego dania z lodówki i chcąc położyć ją na stół zapytała: - Hm - czy ja to muszę podgrzać? Bo nie jest ciepłe. Dania podajemy GORĄCE a z lodówki to raczej takie nie są - lol. Mina kucharza i tekst - "O kur*a, współczuję Ci pracy z nią" - bezcenne. Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum. http://oskarliterski.blog.pl http://czyndobro.org/ |
||
|
Vienna
Anciliae Posty: 35 Słupsk/Poznań |
2011-01-14 13:34:06
żuliki spod najbliższej Żabci: "Rzygam, pluje, źle się czuje" "(...) warto się zastanowić, dlaczego pierwsze, co wystawiamy na ten świat to właśnie głowa. Być może, rodząc się, przyjmujemy tę pozycję instynktownie, by mieć czas się rozejrzeć, zanim "damy dupy"?" M. Gretkowska "Silikon" |
||
|
KostucH
Moderator Posty: 6502 Wrocław... |
2011-01-23 22:09:01
Powiedziane przez jednego faceta w jakimś filmie dokumentalnym, nie pamiętam tytułu: "opieramy nasz związek na wierze i zaufaniu. Ona mi nie wierzy, ja jej nie ufam." "God makes me a cannibal to fix problems like you." |
||
|
Vika
2011-01-26 21:20:53
Moja mieszanka niemieckiego i polskiego w opisie pewnej czynności dokonywanej czasem przez mężczyzn: "kunia zwalen orgazm haben":P Marine corps want indestructable men - men without fear!!! |
||
|
sphinxia
Primogen Posty: 1823 Wyimaginowane |
2011-02-17 22:49:37
Epizod sprzed kilkunastu lat: Głodna wnuczka wchodzi do kuchni i szuka czegoś do jedzenia. Przy oknie dziadek wypatruje, kiedy babcia przyjdzie z zakupami. Wnuczka podchodzi do dziadka, zauważa na parapecie pudełeczko ze spaghetti i pyta: - Czemu ten makaron tu leży? - To go postaw - odpowiedział dziadek. "...Zamyślone, szlachetną przybierają postać długich sfinksów, by w głębi samotności zostać i drzemać, nieskończonym oddane marzeniom..." |
||
|
Mandraghora
Primogen Posty: 383 Glogau / Breslau |
2011-02-19 11:46:10
Kolega z roku: "Głowa mnie boli. Bardzo to robi." "[...]prawdziwa droga do serca mężczyzny to sześć cali stali pomiędzy jego żebrami. Czasami cztery cale wykonają zadanie, ale żeby mieć całkowitą pewność, wolę mieć sześć. Zabawne, jak falliczne przedmioty są tym bardziej użyteczne, im są większe." |
||