|
Ash_Wednesday
Primogen Posty: 356 Poznań |
2007-03-26 10:52:36 Ankieta dla odważnych;)
1. Twoje imię w realu. 2. Twoja data urodzin numerologicznie: dodana każda cyfra do siebie i sprowadzona ta suma do liczby pojedynczej (np. 22.11. 1954= 2+2+1+1+1+9+5+4=25=2+5=7). 3. Znak Zodiaku. 4. Czym się zajmujesz w realnym świecie? Lub czym chciałbyś się zajmować w przyszłości? 5. Jakie cechy u ludzi cenisz sobie najbardziej? 6. Jakie cechy u ludzi najbardziej Cię denerwują? 7. Jesteś osobą wierzącą, agnostykiem, czy ateistą? 8. Jaki jest Twój typ kobiety / mężczyzny? 9. Co najbardziej Cię denerwuje w naszym kraju? 10. Jaka jest Twoja ulubiona pora roku? 11. Jakie filmy lubisz najbardziej oglądać? 12. Jakie są Twoje ulubione książki? 13. Co sądzisz na temat wegetarianizmu? 14. Jaka jest Twoja ulubiona potrawa? 15. W jaki sposób najlepiej wypoczywasz? 16. Jaki jest Twój największy autorytet? 17. Co lub kogo zabrałbyś ze sobą na bezludną wyspę? 18. Co sądzisz na temat gejów i lesbijek? 19. Jaka jest twoja filozofia życiowa? 20. Co daje Ci wiara / niewiara? 21. Ulubiona postać z książek to...i dlaczego? 22. Ulubiona postać z filmów to...i dlaczego? 23. Ulubiona postać historyczna to...i dlaczego? 24. Ulubiony polityk? 25. Ulubiona postać ze świata sztuki? 26. Jaki film mógłby zdobyć miano filmu twego życia i dlaczego? 27. Dlaczego masz blog na DP, lub gdzie indziej, w jakim celu, po co? 28. Czy masz ochotę zrobić czasem coś bardzo głupiego? I co to miałoby by być? 29. Jaki masz styl ubierania się? 30. Jaki jest Twój ulubiony kolor? 31. Jaki jest twój ulubiony użytkownik DP? 32. Który z użytkowników DP zaintrygował Cię najbardziej i dlaczego? 33. Czy z którymś z użytkowników DP czujesz tzw. pokrewieństwo dusz? 34. Na jakie pytanie na pewno nie udzieliłbyś mi odpowiedzi? 35. Czy podoba Ci się ANONIMOWOŚĆ w Sieci? 36. Czy uważasz, że przyjaźń między kobietą a mężczyzną jest możliwa bez seksu? 37. Co sądzisz na temat kary śmierci? 38. Czym jest dla Ciebie ekologia? 39. Wierzysz w życie po śmierci i opowieści o duchach? 40. Jakie stereotypy denerwują Cię najbardziej? 41. Największy geniusz w dziejach ludzkości to.... wg Ciebie? 42. Czy człowiek wyląduje kiedyś na Marsie? 43. Co sądzisz na temat celibatu księży i zakonnic? 44. Czego najbardziej boisz się w swoim życiu? 45. Czego z biciem serca najbardziej oczekujesz od życia? 46. Czy uczucie z internetu można przenieść do realnego życia? 47. Gdybyś był bogiem przez jeden dzień, co byś zmienił? 48. Czy boisz się starości i śmierci? 49. Co sądzisz o klonowaniu ludzi i zapłodnieniach in vitro? 50. Jakie masz do mnie trudne pytanie ciekawa jestem waszych odpowiedzi :) Idziesz po to by upaść na ziemię, upadasz aby nigdy już nie powstać... Ostatnio zmieniany: 2007-03-26 11:22:37 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ash_Wednesday
Primogen Posty: 356 Poznań |
2007-03-26 11:17:41
sepulturko to sa pytania i jesli ktos na nie odpowie no to fajnie..poznamy sie blizej:) oczywiscie nie musisz na wszystkie odpowiadac:)jesli uwazasz ze ktores pytanie zawadza bardzo o twoja osobista sfere to nie odp :) nigdzie tego nie notuje,::)nie chcialabys sie o nikim dowiedziec czegos takiego?:) 1. Iza 2. 8 3. Koziorożec 4. studnetka Filologii Polskiej ze spec filmoznawstwo->wiele chce np pisac
5. szczerosc, lojalnosc i otwartosc 6. plotkarstwo, zlosliwosc, zadufanie w sobie. 7. ateistka z chrzestem, bierzmowaniem, ktora wezmie slub w kosciele :D 8. blondyn o brazowych oczach, owlosiona klata, umiesniony :) 9. polityka 10.wiosna 11. horrorry, dramaty psychologiczne, komedie 12. wsio co Tolkiena, andre Norton, i jejciu duzo tego:)jestem molem ksiazkowym 13. dobre ale nie dla fanatykow 14. pomidorowa, spaghetti i makaron z sosem pomidorowym 15. spiac i sluchajac muzyki 16. Jacek Zimnik- dj Jaco:)i Tolkien 17. mojego Aniola:) 18. nic. kazdy ma prawo kochac jak i kogo chce:) 19. Byc zawsze soba i nie dac sie pokonac nigdy!!! 20. pewnosc, ze to ode mnie wszystko zalezy 21. Aragorn...takiego mezczyzne kazdy by chcial miec:) 22. Legolas...Oralndo Bloom slodko wyszedl jako elf:) 23. Petrarka...pisal piekne wiersze:) 24. Korwin Mikke 25. Ofelia- jesli chodzi o sztuke, a Rembrant jesli o malarza:) 26. Bruce wszechmogacy:) piekne wyznanie milosci:) 27. ->to pytanie bylo dot Filmweba, ale powiedzmy ze na nie nie odp. 28. Oczywiscie:)mam ochote czasem zrobic konkurs na bekanie :D 29. elegancko-luzny, dosc seksowny :) 30. czarny i zielony :D 31. Alphar i Schwei z Gekonkiem...zreszta lubie kazdego :D 32. Samurai :D jest bardzo ciekawym czlowiekiem:) 33. osobiscie?to z Alphar takl sie czuje, bo mamy duzo wspolnego :)co nie oznacza, ze jestesmy takie same:) 34. czy jestem dziewica :D 35. czasem tak, czasem nie. 36. tak 37. jesli zasluzona to powinna byc 38. ochrona tego co nas otacza:) 39. tak 40. metal-smiec 41. moi rodzice :Dto bylo genialne zeby mnie zrobic:D 42. jesli wypija red bulla? 43. sami wybieraja co chca. tak mowi ich kosciol. 44. samotnosci i upokorzenia 45. spelnienia marzen i poslubienia Aniola 46. tak 47. dalabym ludziom odrobine wiecej wiary w siebie(spuscilabym wode z kibla w niebie na nasz sejm) 48. jak kazdy 49. klonowanie jest glupie, ale zaplodnienia to czesto ratunek dla bezplodnych malzenstw. 50. kto wymyslal te pytania?:D no to moje:D Idziesz po to by upaść na ziemię, upadasz aby nigdy już nie powstać... |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Hexe
Bicz Posty: 1299 Poznań |
2007-03-26 14:11:39
zgadzam się z Sepulturką... jeśli ktoś chce czegoś sie dowiedzieć od innych to proponuje przejsc na priva... nie wszysycy musza wszytsko o wszytskich wiedziec... forum jest miejscem publicznym i większośc z nas nie chce się w ten sposób odkrywać... Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;) |
|
KostucH
Moderator Posty: 6522 Wrocław... |
2007-03-26 14:19:22 Re: Ankieta dla odważnych;)
"God makes me a cannibal to fix problems like you." |
|
FAFAL
Primogen Posty: 1326 Piekary Śląski... |
2007-03-26 14:41:24
ZłOTE MYśLI CZY KI CHUJ ;/ shit jakis Nazywam sie fafał i jestem metalowym pijakiem I STYKA :twisted: :twisted: :twisted: WóDKI NIE PIJ TRAWY NIE PAL SłUCHAJ TYLKO HEAVY METAL |
|
GAD
Bicz Posty: 741 DM |
2007-03-26 15:08:03
Styka. Wcześniej mówiłeś , że jesteś degustatorem a nie pijakiem. HONOR OJCZYZNA! |
|
noone81
Bicz Posty: 1910 |
2007-03-26 17:08:50
A już chciałam tego nie skomentować... Ale przypomniały mi się takie kolorowe zeszyciki z chyba 4 klasy szkoły podstawowej (Złote Myśli, jak to Fafał nazwał), i odpowiem na te pytania tak, jak wtedy odpowiadałam koleżankom :twisted: 1. wiesz 2. 6+6+6 3. Pływak 4. Uprawiać storczyki na trzecim księżycu Saturna. 5. Inteligencja 6. Debilizm 7. Wierzę w matkę boską pieniężną. 8. Owłosiony 9. Że w naszych lasach nie mieszkają Gumisie. 10. Lipiec 11. Krótkie 12. co? 13. a to jakieś wino do białego mięsa, czy co? 14. Po-trawie lubię się turlać. 15. Wspinając się na Mont-Everest. 16. Gang Olsena 17. Szachy 18. Razem bym ich chetnie zobaczyła. 19. Fuck it all. 20. Wypłatę 21. e? 22. Trzeci z lewej statysta z planu Milczenia owiec, bo nie zemdlał. 23. Don Kichote. 24. Roman moherowe G. 25. Dama z myszą. 26. Akademia policyjna. 27. Co to kurde jest blog? 28. Mam i robię. 29. Stay heavy. 30. Przezroczysty. 31. Walnięty_Muminek_666 32. Rozkładające_sie_zwloki, bo wypowiada się na forum. 33. Jakiej kurna duszy? 34. Jak masz na imię? 35. Buhahahahahahahahaha! Anonimowość? 36. A między mężczyznami jest? 37. Kill'm All 38. Abstrakcją 39. Przecież sama jestem ducham. 40. Randki przez net. 41. Mój sąsiad spod 8'ki. 42. Przecież Val Kilmer już tam był. 43. Dobry żart. 44. Różowych słoni. 45. Bolsa w żyłach. 46. Jak znajdzie dżeka do wyjścia. 47. Pomieszałabym tabliczkę mnożenia. 48. Ja będę miała wiecznie 18 lat. 49. Mój kumpel im wyszedł. 50. CZY TY SIę W DOMU NUDZISZ KOBIETO??? |
|
Hexe
2007-03-26 17:35:11
ta odpowiedz (32) mnie zatkała :oops: ale widze ze Magdy sie rozumieja Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;) |
|
Cowboy-78
Bicz Posty: 151 3city/Irlandia |
2007-03-26 18:08:13
:lol: Szczerość to podstawa ! Hexe :wink: gwarantuję że wiedziała co pisze. Taki cowboy.....SEPULTURKA wie o co chodzi..... |
|
Hexe
2007-03-26 18:13:46
ej no ej... nie mówcie mi takich rzeczy bo orosnę w piórka... a znajdzie sie kilku chetnych którzy mi je powyrywaja a to bedzie bolalo :twisted: Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;) |
|
minawi
Redaktor Posty: 6104 Poznań / Iław... |
2007-03-26 18:27:00
Hehe, wiecie co? Ta "ankieta" przypomina mi bardzo dawne stare czasy, kiedy to w podstawówce zakładało się taki gruby zeszyt pod tytulęm "Złote myśli" i każdy wpisywał się tam, odpowiadając na pytania zadane przez właścicela tegoż brulionu :D A potem się zaklejało tę kartkę w kopercie i otwierało się w następnej klasie, żeby się ponabijać, hihi. Najczęsciej zadawane pytanie" Imię Twojej sympatii" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Make Foch Not War |
|
KostucH
2007-03-26 18:56:10 Re: Ankieta dla odważnych;)
"God makes me a cannibal to fix problems like you." |
|
dr_Faustus
Bicz Posty: 1906 Danzig |
2007-03-26 23:43:22 Re: Ankieta dla odważnych;)
1. W realu jestem bezimiennym stojącym w kolejce darmozjadem
2. Z matematyki ciemny zawsze byłem
3. Piszczes, Piszczys czy jakos tak to było w horoskopie
4. Chciałbym być tirówkiem tzn kierowcą ciężarówki - takiej dużej jak na amerykańskich filmach, a szczególnie takiej jaką jeździł S. Stallone
5. Silną słabą wolę
6. Słaba silna wola
7. Jestem dogłębnie wierzący.... w siebie
8. Mężczyzny/ kobiety typ mój to jest taki, żeby fajna była, piękna, bogata, inteligentna i no żeby fajna była...
9. A my mamy nasz kraj? To ja nie wiedziałem
10. Dżdżysta
11. Amatorskie o przyrodzie
12. Moje ulubione książki są... ulubione i żebym nie musiał sam ich kupować i muszą być w twardych okładkach.
13. Wegeterianizm? Aaa tak, szczególnie podawany ze skwarkami
14. Moja ulubiona potrawa jest Ci-Psy
15. Najlepiej odpoczywam w sposob jak śpie na lewym boku
16. Wielebny ojciec dyrektor oczy- wiście !!
17. A moge wiecej czy tylko jedną?
18. A niech ich piekło pochłonie tych wywrotowców - to jakieś szatanistyczne nasienie!!!!
19. Gdzie by tu umoczyć? Ryjka w piwie oczywiście
20. Pewność siebie
21. Ten no, jak mu tam, no wiesz ktory...
22. ooo, ja dużo filmow widziałem - długo by wymieniać postaci z filmów moje ulubione i dlaczego...
23. Janosik i Szarik z czterech pancernych
24. Jego świętojebliwość Rydzyk
25. Ze Szczuki? Tak zdecydowanie tak stawiam na Szczuke, Kazie Szczuke
26. Głębokie gardło - bardzo życiowy film, taki z życia wzięty...
27. Ja mam blog w Gdansku a nie na Dp - taki 8 piętrowy, mieszkam w nim.
28. Właśnie to robię - wypełniam ankiete - ale za cholere nie wiem po co..
29. Na dyndasa, czy jakoś tak...
30. Kolor nadziei - teraz jest jazzy w tym sezonie
31. Autor ankiety - rzecz jasna :twisted:
32. jak wyżej, ale jeszcze nie wpadłem na to dlaczego...
33. dusz to moze nie... ale z niektorymi to takie pokrewienstwo, ze czuje normalnie pepowine...
34. Hmm, no wiec na pierwsze, drugie.... i pięćdziesiąte jeszcze
35. Jasne - jest taka seksi
36. Tak to mają tylko w Erze
37. Ja sądzę na temat kary śmierci że jest dobra
38. Ekologia jest wtedy jak wlewasz w siebie wiecej niz za to płacisz
39. Mało tego - potem boję się spać samemu
40. Bardziej mnie denerwuje mono, bo stereo to nawet lubie
41. pan Kononowicz
42. A po co? tam niebezpiecznie chyba jest, bo Kazik śpiewa że oni nas napadną.
43. W celi batów nie powinno być...
44. Reakcji po wypełnieniu tej ankiety
45. Wytrzymałych bajpasów
46. O ile pokochasz swój komputer i zaakceptujesz jego wszystkie wady, to tak...
47. Sprawiłbym żeby nie było niczego
48. One boją się mnie...
49. Wystarczy tego - wystarczy że ktoś sklonował kaczke, ale slyszalem ze one z jaja nie z vitro.
50. Skąd Ty mieszkasz? dr F. :twisted: Ostatnio zmieniany: 2007-03-27 20:47:22 |
|
noone81
Bicz Posty: 1910 |
2007-03-27 00:22:59 Re: Ankieta dla odważnych;)
Doktorku!! Zaplułam laptopa przez Ciebie :D:D:D
Te są najlepsze :D |
|
KostucH
2007-03-27 00:41:14 Re: Ankieta dla odważnych;)
17. A moge wiecej czy tylko jedną?
18. A niech ich piekło pochłonie tych wywrotowców - to jakieś szatanistyczne nasienie!!!!
21. Ten no, jak mu tam, no wiesz ktory...
27. Ja mam blog w Gdansku a nie na Dp - taki 8 piętrowy, mieszkam w nim.
28. Właśnie to robię - wypełniam ankiete - ale za cholere nie wiem po co..
33. dusz to moze nie... ale z niektorymi to takie pokrewienstwo, ze czuje normalnie pepowine...
36. Tak to mają tylko w Erze
38. Ekologia jest wtedy jak wlewasz w siebie wiecej niz za to płacisz
40. Bardziej mnie denerwuje mono, bo stereo to nawet lubie
43. W celi batów nie powinno być...
44. Reakcji po wypełnieniu tej ankiety
45. Wytrzymałych bajpasów[/quote]A mi ten zestaw odp. najbardziej sie podoba :twisted: Doktorku, masz Ci u mnie nobla za to poczucie humoru :wink: Ja tak nie potrafie :roll: "God makes me a cannibal to fix problems like you." |