|
HardKill
Moderator Posty: 8018 Szczecin |
2010-03-03 22:04:34
Stendal Blast & Veljanov - Nur ein Tag Youtube całkiem fajowy kawałek :) Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |
||
|
DEMONEMOON
Anciliae Posty: 1317 TowerHamlets |
2010-03-03 22:43:22
Eeeeeeee Twardzielu moze nie po samym tytule,ale to bylo łatwe :) u mnie?,cos sie ostatnio zapetliłem TG i chyba nie PERSUASION????????? Youtube 0(((( Ostatnio zmieniany: 2010-03-03 22:54:35 |
||
|
HardKill
2010-03-03 22:49:42
Girls Under Glass - Down in the park Youtube troszku > electro-industrial-gothic nie zaszkodzi,tym bardziej w takim wykonaniu :) Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |
||
|
ladyinblack
Matuzalem Posty: 712 Wrocław |
2010-03-03 22:58:53
no to jeszcze w klimacie koncertu Volbeata... Volbeat-A moment forever Kobietom od przedszkola robi się pranie mózgu, wmawia się im, że powinny być miłe ... |
||
|
HardKill
2010-03-03 23:16:52
Dla tych którzy nie słuchali ostatniej audycji > TSK < z 28 lutego :)
Hungry Wolf....zapodaje :) Spis utworów zaprezentowanych podczas nocnej audycji: DIARY OF DREAMS – Bladerunner 2001 DEAD CAN DANCE - Anywhere Out Of The World FAITH AND THE MUSE – Kodama BORN FOR BLISS - Empty Room BORN FOR BLISS - Winter Tears BRENDAN PERRY – Wintersun (pk) BRENDAN PERRY – Utopia ZOAR – Wakeworld BRENDAN PERRY - Voyage Of Bran BRENDAN PERRY - The Captive Heart DEAD CAN DANCE – Crescent DEAD CAN DANCE - The Ubiquitous Mr. Lovegrove ELIJAH’S MANTLE - Quem Di Dilicunt (Part two) Studio Luna: COEX - Soul Fragments COEX – Drance PHIL WESTERN - Full Moon BRENDAN PERRY – Wintersun (pk) HECTOR ZAZOU & HAROLD BUDD – You And Me Against The Sky HECTOR ZAZOU & HAROLD BUDD - Around The Corner From Everywhere PIANO MAGIC - The Nightmare Goes On DAVID KUCKHERMANN - Estonia Solo BRENDAN PERRY – Dream Letter BRENDAN PERRY – Don’t Fade Away LISA GERRARD – The Gardener LISA GERRARD - Desert Song BRENDAN PERRY – Wintersun (pk) Księga Metropolii: B.F.G. – Paris THE CONVENT – Amsterdam DIN[A]TOD – Warsaw LOVE LIKE BLOOD – Johannesburg CHIRON - Night In Cairo CAMEL - West Berlin LEGENDARY PINK DOTS - Paris 4AM ------------------------------------ CAMEL - West Berlin Youtube Hungry Wolf...pozdrawia ^_^ i zaprasza do dowiedzania tematu > http://www.darkplanet.pl/forum/posts/1165/page:18 „Jeśli ty i ja bylibyśmy zgodni Jakie są nasze cele Wciąż nie zmieniłoby to Faktu, że odchodzimy stąd. Dziś wieczorem musimy odpłynąć Z pierwszą łagodną bryzą Na Wyspę Ken żeglujemy Tak jak Ullises, na otwartym morzu W Odysei odkrycia samych siebie”. ‘Ullyses’ Dead Can Dance Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |
||
|
Slasher_McKagan
Anciliae Posty: 24 Poznań |
2010-03-04 04:24:42
Youtube "well I jumped into the river too many times to make it home" |
||
|
Gothic_sun
Primogen Posty: 183 dusza - SOMEWH... |
2010-03-04 07:19:43
"It is time to sing...In the land of dreams... It is time to cry...For the lost innocents..." Youtube All is only illusion...all except the music! "Music is a place to go to take refuge. It is a sanctuary from mediocrity and boredom. It is innocent and it is a place you can lose yourself in thoughts and memories and intricacies.” |
||
|
DEMONEMOON
2010-03-04 12:11:06
...aaaaaaaa,przyładuje na pobudkę syntetycznym bitem :) :) :) Youtube 0(((( |
||
|
Gothic_sun
2010-03-04 14:28:25
A ja dzisiaj nastrojowo - mam ku temu powod
From my Hands - utwor z ostatniego albumu VNV Nation - Of Faith Power & Glory Youtube All is only illusion...all except the music! "Music is a place to go to take refuge. It is a sanctuary from mediocrity and boredom. It is innocent and it is a place you can lose yourself in thoughts and memories and intricacies.” |
||
|
ravenheart99
Anciliae Posty: 1370 Kotlina Kłodzka... |
2010-03-04 16:55:32
Moonspell "At Tragic Heights" Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą |
||
|
Kiszka
Anciliae Posty: 108 :otsaiM |
2010-03-04 17:20:19
Ostatnio mam smaka na punkcie punk rockowych kapeli. Jeśli znacie jakieś to zapodajcie, nie chce tworzyć nowego tematu bo po paru wpisach umrze. Youtube |
||
|
HardKill
2010-03-04 17:59:41
New Order - True Faith nananana :) ale zajebioza ^_^ New Order - True Faith Youtube
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |
||
|
DEMONEMOON
2010-03-04 18:03:15
Hehehehe KISZKA,jest tego w ch,ale z 246 fali punka która zapodales ja znam tylko to :) Youtube 0(((( |
||
|
HardKill
2010-03-04 18:23:00
no to teraz troszku >Post-Industrialu ^_^ Dualistic Nature - Before It Dies Youtube
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |
||
|
Gothic_sun
2010-03-04 18:50:13
No to moze "Fall with Me" z otatniej plyty dunskiej post punkowej formacji (((S))) Youtube All is only illusion...all except the music! "Music is a place to go to take refuge. It is a sanctuary from mediocrity and boredom. It is innocent and it is a place you can lose yourself in thoughts and memories and intricacies.” |
||