|
OskareQ
Anciliae Posty: 309 wuwua |
2007-11-23 18:07:07
Bruce lee poluzuj suty, koles tylko powiedzial ze trzeba byc dobrym zeby pokonac wiekszyego od siebie a ty odrazu go wyzywasz ... A co do tego pobicia to kazda sztuka walki jest widziana w swietle prawa jako bron :P ja gdybym chodzil na badania i sie pelnoprawnie zarejestrowal tez bylbym w swietle prawa widziany jako napastnik z bronia a cwicze od pol roku Pieniadze rosna na drzewach wystarczy sie po nie schylic |
|
Lucyferianka
Anciliae Posty: 76 Legnica |
2008-10-25 17:54:02
A moim zdaniem Bruce Lee jest legenda co do walk oraz kina, koles naprawde niezle wymiatal. Nitimur in vetitum - dążymy do tego co zakazane |
|
quake
Anciliae Posty: 19 Szczecin |
2009-03-01 19:53:35
Bruce LEE to legenda takiego drugiego juz nie bedzie byl jedyny w swoim rodzaju .Poruszal sie z niebywala finezja i gracja .Szybkosc z jaka zadawal ciosy i robil uniki byla niebywala szkoda ze krol odszedl .Teraz w tv kroluje MMA -mixed martial arts(mieszane sztuki walki).Brazylijskie jiu-jitsu techniki judo i zapasow oraz uderzen lokciami i kolanami zaczerpnietych z tajskiej sztuki walki muy thay.robi wrazenie i uwielbiam to ogladac :lol: |
|
quake
Anciliae Posty: 19 Szczecin |
2009-03-01 19:54:05
Bruce LEE to legenda takiego drugiego juz nie bedzie byl jedyny w swoim rodzaju .Poruszal sie z niebywala finezja i gracja .Szybkosc z jaka zadawal ciosy i robil uniki byla niebywala szkoda ze krol odszedl .Teraz w tv kroluje MMA -mixed martial arts(mieszane sztuki walki).Brazylijskie jiu-jitsu techniki judo i zapasow oraz uderzen lokciami i kolanami zaczerpnietych z tajskiej sztuki walki muy thay.robi wrazenie i uwielbiam to ogladac :lol: |
|
HardKill
Moderator Posty: 8018 Szczecin |
2009-03-01 21:22:17
Jak to nie będzie już jest .... :D a ja to co sepuku tanka ciach.... :D :D :D kurde mówię wam ,jak ja wymiatam tym no...kurna zapomniałem.....heheheheh....^_^ Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |
|
DarkBudda
Fae Posty: 10 Toruń |
2012-02-06 16:19:29
Ja ćwiczę od paru miesięcy krav mage . Mogę polecić ten system samoobrony ,który uczy zachowań w sytuacjach różnego rodzaju sytuacji zarażających zdrowiu i życiu . |