Castle Party 2007 - strona 945

Help
Forum : Imprezy
49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 Następna
Dyskusja na temat artykułu: Castle Party 2007 - strona 945
Samara
Bicz
Samara

2007-08-07 23:57:25
No i nareszcie ja też zrzuciłam swoje foty z Cp na mysapce... chyba jako ostatnia na świecie:D Ale coż... praca mnie mocno absorbuje niestety.

http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewPicture&friendID=226486997&albumId=298554

:)
Amen

Inyaloome
Anciliae
Inyaloome
Poznań / moje

2007-08-10 16:03:12
Silmeor Napisał:
Pierogi ruskie " Na rogu" świetne, żarcie w "Zaciszu" nieszczególne (zwłaszcza frytki: paskudztwo), pizza rycerska w Torino niezła tylko daleko, kurczak pod arkadami zabójczy dla żołądka; jeszcze po 6 godzinach próbował wydostać się na wolność mimo zalewania litrami piwa. :) Z wrażeń kulinarnych to by było tyle. :D

Z tym mogę się zgodzić, choć zaciszowskie jedzonko dobre było-a mało. :wink: :)

Co do muzyczki-ja krótko sie wypowiem-połowa była dla mnie zjadliwa-szczególnie sobota-choć, mimo że czekałam (bo lubię:P ) m.in. na Miguela- to po10min.przestałam ich słuchac, bo ''zrobili małą trzodę"... Za to total bjuttii byli DofD!!! :wink:
Co do niedzieli -to chyba nic mi się jednak nie podobało:P
DJ'skie przygrajki..hmm...wystarczą mi w Poznaniu! :twisted:

Pogoda-każdy wie, jaka była...nic to-za rok będzie lepiej :twisted:

I ludzie!!! Dziękuję WAM wszystkim za miło spędzony czas!!! (Także na po-castlowej imprezie w Bazylu )! Mam nadzieję, że i WY macie dobre wspomnienia! :wink: :twisted:

Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^

Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2007-08-10 16:54:20
Inyaloome Napisał:
Mam nadzieję, że i WY macie dobre wspomnienia! :wink: :twisted:
[/color]

wchuj 8)
Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec.

noone81
Bicz
noone81

2007-08-10 18:51:11
Paskievicz Napisał:
wchuj 8)

Uprasza się tego użytkownika o kulturę języka pisanego :evil:

Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2007-08-10 20:00:55
noone81 Napisał:
Paskievicz Napisał:
wchuj 8)

Uprasza się tego użytkownika o kulturę języka pisanego :evil:

mówiłem coś kiedyś o wyrażaniu ekspresji poprzez słowa uważane poprzez niektórych za wulgarne 8) no ale dobra będę grzeczny hehehe niechaj więc będzie - w pytkę 8)

krax
Bicz
krax
Poznań

2007-08-10 20:32:04
No to dorzucę swoje 3 grosze.
Piątkowy wieczór w Hacjendzie był super - panowie z Mordfabrik jak zawsze dali radę i nie żałuję, że przyjechałam specjalnie wcześniej, żeby być na tej imprezie. Wielka szkoda, że padło Sorento i nie można się było rozproszyć, przez co w H. nie było czym oddychać i nie za bardzo było jak się ruszyć.

W sobotę dotarliśmy do Bolkowa w trakcie koncertu Migueli i bardzo się cieszę, że ich nie widziałam - niestety było ich słychać również poza zamkiem, co nieco popsuło mi początek imprez (jak już wcześniej napisano o gustach się nie dyskutuje, ale uwielbienie dla tej kapeli jest dla mnie wciąż nierozwiązaną zagadką). Diorama miło mnie zaskoczyła - przyjemny koncercik, widać było, że wiele osób czekało na ten występ. Pride And Fall zagrali świetnie, bardzo lubię ten zespół, więc ich występ dał mi dużo radości, chociaż zaskoczyło mnie stosunkowo małe zainteresowanie publiczności. Koncert Suicide Commando, który był głównym powodem mojej obecności w tym roku na CP niestety rozczarował: za mało hiciorów, za krótko i fatalne nagłośnienie - generalnie pozostawił ogromny niedosyt. IAMX, no cóż, "szoł" niezaprzeczalnie zrobili, widać że wiedzą co zrobić ze sobą na scenie, ale dalej nie wiem co oni właściwie robili na CP i to jako gwiazda soboty.
Sobotni wieczór imprezowo klapa - całe szczęście miejscowi zapwenili nieco rozrywki na skrzyżowaniu pod basztową :lol:

Nie żałuję, że w niedzielę wybyłam do domu. Pogoda nie sprzyjała a i zostawać w sumie nie było na co, no może poza Front Line...

Jeżeli już przytaczamy jakieś wspomnienia kulinarne, to rozbroił mnie totalnie pan w pizzerii Torino zmieniając okolicznościowo nazwę pizzy "Cztery pory roku" na "cztery zmory w mroku" :lol:

No to po takim wywodzie mogę chyba sobie pozwolić na 1 zdanie prywaty: Mandy i Phantom - dzieki za wspólne szlajanie się po Bolkowie :)

raskolnikov
Bicz
raskolnikov
Ruda Śląska

2007-08-12 11:16:45
hmm jak dla mnie bolkow super. wreszcie udalo m isie wyrwac na pierwsze cp w moim zyciu :P

:D heh bylo zajebiscie tylko ta pogoda, chyba powinni pomyslec nad jakims lekkim pokryciemdachowym w zamku na okolicznosc deszczu :>
galeria CastleParty: http://witaj.knps.az.pl/galeria/index.php?/category/9

Inyaloome
Anciliae
Inyaloome
Poznań / moje

2007-08-12 15:44:17
I troszkę moich foteczek...miłego oglądania... :wink:
http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&start=0&op=browse_gallery&licz=tak&gal_id=2808
Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^

minawi
Redaktor
minawi
Poznań / Iław...

2007-08-12 20:39:15
Asia, noż kurde, znowu mnie nie ma na fotach
Make Foch Not War

Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2007-08-12 20:46:26
minawi Napisał:

zaspałaś najwyraźniej znowu bo nikt na czas w dupe nie ugryzł 8) hehe

minawi
Redaktor
minawi
Poznań / Iław...

2007-08-12 20:49:45
spać to ja spałam w dzień :P a w dupę nikt mnie nie gryzl bo Rajiyi nie było na cp, hehe :lol:
Make Foch Not War

Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2007-08-12 20:55:14
no nie powiem, ma dziewucha swój styl ale takiego budzika to ja bym nie chciał, bym jeszcze potraktował jak jakiegoś komara i przez sen strzelił :D

Inyaloome
Anciliae
Inyaloome
Poznań / moje

2007-08-13 17:47:03
minawi Napisał:

Zgadnij dlaczego...? A ponieważ włóczyłaś się gdzieś z tym ex-chłopakiem -Panem D. zamiast pić ze mną! hehe :twisted:

Phantom
Anciliae
Phantom
Poznań

2007-08-13 20:21:28
krax Napisał:

Jeżeli już przytaczamy jakieś wspomnienia kulinarne, to rozbroił mnie totalnie pan w pizzerii Torino zmieniając okolicznościowo nazwę pizzy "Cztery pory roku" na "cztery zmory w mroku" :lol:

No to po takim wywodzie mogę chyba sobie pozwolić na 1 zdanie prywaty: Mandy i Phantom - dzieki za wspólne szlajanie się po Bolkowie :)

Nie no cala przyjemnosc po naszej stronie. jak wroce do Poznania to zapraszamy Was wraz z Mandy na Cztery Zmory w Mroku do nas
"Tonight's the night..."

Dyskusja na temat artykułu: Castle Party 2007 - strona 945
49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 Następna
Forum : Imprezy