|
minawi
Redaktor Posty: 6104 Poznań / Iław... |
2009-09-06 14:52:29
na odległość od kufla? :lol: :lol: :lol: Make Foch Not War |
||||
|
Freakstranger
Anciliae Posty: 601 Kraków |
2009-09-06 14:56:56
Raczej kto dalej puści pawia "Ikarze, wyzywam cię Bowiem posiadam skrzydła wiary Choć ciężkie na mych ramionach (Żadną miarą nie da się dowieść ich wagi) Nie są dla mnie ciężarem Jestem tym, który wyzywa grawitację" |
||||
|
Diarmad
Primogen Posty: 338 Terriblis Locus |
2010-03-27 12:45:56
Trochę trudno przyjrzeć mi się tematowi, bo ostatnimi tygodniami sypie mi się całe DP, znaczy wchodzę na tematy i ramki się zalewają, może to wina Firefoxa, albo jakiś modernizacji..ale nie oftopując... Sport!!! Tak! to jest to!:D Jestem od 4 lat zawodowym Lekkoatletą. Biegam codziennie, a nawet dwa razy dziennie(obozy, czy specjalne jednostki treningowe przed imprezami docelowymi) na koncie mam wiele medalów z Mistrzostw Śląska tudzież Mistrzostw Międzywojewódzkich(makroregionalnych- śląskie i opolskie) mam też na koncie kwalifikacje(kilkukrotną) na OOMy(mistrzostwa polski) najlepszy wynik to 12 miejsce na OOMach w Krk na 3km z czasem 09.05,88. prócz tego mogę się pochwalić czasem 02.43,05 na 1km i 15.51,46 na 5km(kwalifikacja na mistrzostwa polski) :-) No i co dalej...sport to dla mnie większość życia... poświęcam się mu z wielkim oddaniem, wręcz hołduję królową sportu i zamierzam biegać przez całe życie :-) Nauka uczyniła z nas Bogów, zanim jeszcze zasłużyliśmy na to by być Ludźmi... |
||||