ThermiT - Demo'n'Beer

Help
Forum : Recenzje
Poprzednia Następna
Dyskusja na temat artykułu: ThermiT - Demo'n'Beer
ankh111
Matuzalem
ankh111
Tarnow

2012-01-26 23:57:58 ThermiT - Demo'n'Beer
..Nie obraźcie się moi drodzy wielbiciele ciężkiego brzmienia, ale jak widzę ikonografię, stylistykę wizerunkową większości kapel metalowych to nie wiem czy śmiać się czy płakać...
...jutro znaczy nigdy..

yggdrasil
Matuzalem
yggdrasil
Poznań

2012-01-27 02:12:30
Ja tam nie oceniam płyty po okładce akurat jutro wybieram się na koncert gdzie zagra ThermiT jestem ciekaw ich występu chociaż bardziej interesuje mnie zespół Clairvoyant.
"Im gorzej jest tym lepiej - Pora uwierzyć w siebie"

Harlequin
Redaktor
Harlequin
Poznań

2012-01-27 08:30:17 ThermiT - Demo'n'Beer
ankh111 Napisał:
..Nie obraźcie się moi drodzy wielbiciele ciężkiego brzmienia, ale jak widzę ikonografię, stylistykę wizerunkową większości kapel metalowych to nie wiem czy śmiać się czy płakać...

Tylko co wizerunek ma do muzyki ? Kind Diamond tez ryja malowałe, a Mercyful Fate rozpierdalał i rozpierdala po dziś dzien w drobny mak :D
Cycki, Flaki i Szatan !!!

jendranez
Bicz
jendranez

2012-01-27 15:50:49
Siema! Aż się musiałem zarejestrować żeby odpowiedzieć. Mam przyjemność być jednym z ThermiTów i nie omieszkam odpowiedzieć na jeden zarzut. :D

Również zaliczamy się do ludzi którzy śmieją się z mrocznych, szatańskich metali (tak, to prawda).

Okładka miała być właśnie śmieszna, a nie straszna. Tak jak Iron mają Eddiego tak my mamy tego szatana :D On moim zdaniem nie jest ani mroczny, ani straszny tylko bardziej komiczny, bajkowy. Coś a'la Pick of Destiny jak ktoś kiedyś stwierdził.
Trzeba się przypatrzeć i się to zauważy! :)

pozdrawiam ]:->

ps.
na tej miniaturce wygląda naprawdę dziwnie, lepiej rzucić okiem na myspace:

www.myspace.com/ThermiTpoland

Ostatnio zmieniany: 2012-01-27 15:53:06

ankh111
Matuzalem
ankh111
Tarnow

2012-01-27 15:58:01
jendranez Napisał:
Siema! Aż się musiałem zarejestrować żeby odpowiedzieć. Mam przyjemność być jednym z ThermiTów i nie omieszkam odpowiedzieć na jeden zarzut. :D

Również zaliczamy się do ludzi którzy śmieją się z mrocznych, szatańskich metali (tak, to prawda).

Okładka miała być właśnie śmieszna, a nie straszna. Tak jak Iron mają Eddiego tak my mamy tego szatana :D On moim zdaniem nie jest ani mroczny, ani straszny tylko bardziej komiczny, bajkowy. Coś a'la Pick of Destiny jak ktoś kiedyś stwierdził.
Trzeba się przypatrzeć i się to zauważy! :)

pozdrawiam ]:->

ps.
na tej miniaturce wygląda naprawdę dziwnie, lepiej rzucić okiem na myspace:

www.myspace.com/ThermiTpoland

Niezwykle ucieszył mnie ten wpis! bo jak sie widzi te wszystkie czaszki, diaboły,krzyżyki w te wewte wyobracane i inne cudeńka na koszulkach małoletnich metali, to aż politowanie bierze.. ciesze sie że zespół ma do tego dystans!
...jutro znaczy nigdy..

jendranez
Bicz
jendranez

2012-01-27 16:15:26
Cieszę się że wytłumaczyłem :D

a tak zdjęcia będą się prezentować na okładce:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150608705476412&set=pu.310268806411&type=1

pozdro

Ostatnio zmieniany: 2012-01-27 16:16:46

40i4
Anciliae
40i4
Poznań

2012-01-27 16:23:57
Dla mnie pewien brak oryginalności brzmienia jest zaletą nie wadą (tak długo jak zamyka się w akceptowalnych dla mnie ramach). A Thermity robią to dokładnie tak jak należy.

Napierdalać
\m/
Mhrucznie i khothycko =^.^=

lord_setherial
Matuzalem
lord_setherial
Wroclaw/Opole

2012-01-27 18:14:26
Dla mnie liczy się muzyka,wszak o nią tu chodzi. Co do okładki to mogą na niej być nawet Teletubisie co nie zmieni faktu,że np muzyka sama w sobie jest wręcz genialna. Chętnie wybiorę się na koncert gdy zespół tylko się pojawi w mych okolicach.
Żyj krótko ale pięknie!!!

yggdrasil
Matuzalem
yggdrasil
Poznań

2012-01-28 00:39:13
A ja właśnie świeżo wróciłem z koncertu i jestem jak najbardziej zadowolony :-) Chłopaki z ThermiT dali rade
"Im gorzej jest tym lepiej - Pora uwierzyć w siebie"

czarnyfioletowy86
Anciliae
czarnyfioletowy86
Katowice

2012-02-09 09:48:22 !
po przesłuchaniu całej płyty - świetna ! jak dla mnie kawał dobrej roboty! a co do okładki rzecz gustu zresztą skoro nie osądza się książki po okładce to płyty też nie :P ja tam do okładki nic nie mam :)
"Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem"

Dyskusja na temat artykułu: ThermiT - Demo'n'Beer
Poprzednia Następna
Forum : Recenzje