Prośba o pomoc - strona 30

Help
Forum : Ogłoszenia
1 | 2 | 3 Następna
Dyskusja na temat artykułu: Prośba o pomoc - strona 30
Argmator
Primogen
Argmator
Toruń

2012-01-04 14:54:01
Dziękuję Wam! Każdy głos się przydaje. A niska ocena nie jest miarodajna, ogromna większość ma taką, bo wielu bawi się w dawanie jedynek.
Praktycznie każdemu twierdzeniu można przeciwstawić kontrtwierdzenie i znaleźć dla niego równie silne uzasadnienie

bass9
Anciliae
bass9

2012-01-04 15:30:20
Max poleciał. Powodzenia w realizacji marzenia:)

Argmator
Primogen
Argmator
Toruń

2012-01-04 15:56:47
Dzięki Ci za życzliwość
Praktycznie każdemu twierdzeniu można przeciwstawić kontrtwierdzenie i znaleźć dla niego równie silne uzasadnienie

konobROCKa
Anciliae
konobROCKa
Siedlce

2012-01-04 16:45:42
Również się dołączę :)
No bo wokalista Gunsów miał fajny tyłek...

Alpha-Sco
Matuzalem
Alpha-Sco
Małe Prywatne...

2012-01-15 12:40:52
Ten Twój utwór kojarzy mi się z zimnym Twin Peaks. I czymś jeszcze, czego jeszcze nie uchwyciłam...

Las przestaje być tylko zbieraniną roślin w Twoim filmie i utworze. Nabiera świadomości.
ONE LIFE. LIVE IT.

Duszka
Bicz
Duszka

2012-01-19 15:52:08 Prośba o pomoc
Demonika Napisał:
Ja tam Cię nie znam. Nie wiem czy powinniśmy Ci pomagać. Pieniądze na laptopa, żeby robić muzykę? Wtf?
Niee... Muzyki się nie robi na laptopie. ŻADNEJ.

Co z tego, że 4 lata? Po za tym ja też mogę powiedzieć, że miałam tu kiedyś konto i nawymyślać bajeczek.
Jesteś tu nieznany (przynajmniej mi).
Nie udzielasz się.
Ee... nie, nie opłaca się pomagać- jeszcze jakby był inny cel. A nie "muzyka" na laptopie... o.O

No tym postem Demoniko to już pokazałaś samą siebie, brak kultury osobistej, chamstwo, które zarzucasz innym, jest przede wszystkim w Tobie. Głupotą wieje od Ciebie na kilometr. Istnieje na świecie mnóstwo dobrej muzyki tworzonej na kompach, bo mamy 21wszy wiek, ale jak masz klapki na oczach i widzisz tylko parę zespołów i nie rozwijasz gustu muzycznego, to o tym nie wiesz. Twój ukochany zespół Placebo też wykorzystuje mnóstwo efektów elektronicznych. I co to w ogóle za teksty: "Nie znam Cię", "nie udzielasz się"? Ty się udzielasz i co? W większości głupoty piszesz, a to chwalisz się, że wychodzisz za kilka lat za mąż, jakby to było pewne jak w banku, a to stękasz, że ktoś Cię zranił, jesteś zagrożona z jakiegoś przedmiotu albo bierzesz ludzi na litość pisząc o swojej chorobie (chyba po to, by nie śmieli zwrócić Ci uwagi, bo przecież jesteś taka biedna i cierpiąca). Obraziłaś nie tylko Argmatora, ale także i mnie, osobę, która pomagała mu w tłumaczeniu tekstów na angielski. A jak Tobie ktoś napisał coś nieco kąśliwego, to już z płaczem do moderatora i się obrażasz. A nie tak dawno sama pisałaś: "nie podoba Ci się, nie czytaj, nie komentuj." To...bądź konsekwentna.

Ostatnio zmieniany: 2012-01-19 15:53:53

Argmator
Primogen
Argmator
Toruń

2012-02-11 18:03:39
Alpha-Sco Napisał:
Ten Twój utwór kojarzy mi się z zimnym Twin Peaks. I czymś jeszcze, czego jeszcze nie uchwyciłam...

Las przestaje być tylko zbieraniną roślin w Twoim filmie i utworze. Nabiera świadomości.

Dopiero zauważyłem Twoją wiadomość. Dziękuję bardzo. Takie słowa cieszą ogromnie
Twin Peaks? Możliwe, że coś w tym jest...

Dyskusja na temat artykułu: Prośba o pomoc - strona 30
1 | 2 | 3 Następna
Forum : Ogłoszenia