Reklama - strona 15

Help
Forum : Blogi
1 | 2 Następna
Dyskusja na temat artykułu: Reklama - strona 15
CatGirl
Matuzalem
CatGirl
Toruń

2011-12-30 22:17:06
Demonika Napisał:
Reklama z Murzynem jest po prostu żałosna :P Nie jestem rasistką, sama reklama mnie dobija.

A serce i rozum zajebiście śpiewają :D

zgadzam się
mru mru:)

sphinxia
Primogen
sphinxia
Wyimaginowane

2012-01-04 22:28:33
CatGirl Napisał:
Mnie ona wkurza:P hmm, nie wpadłabym na to, że to może działać na rasistów

No właśnie chodzi o wkurw. Ewidentnie mamy w tej reklamie sugerowanie, że kobiety podnieca tylko pieniądz.
A z drugiej strony sugerowanie, że jak facet nie ma kasy, to kobieta zostawi go dla innego... w tym przykładzie dla murzyna z wyrobioną klatą

Heh, zostawiając już ten temat, przypomniało mi się, że swojego czasu chodziła za mną piosenka z reklamy Heinekena
"...Zamyślone, szlachetną przybierają postać długich sfinksów, by w głębi samotności zostać i drzemać, nieskończonym oddane marzeniom..."

szarl
Matuzalem
szarl

2012-01-04 22:55:58
Chyba nazbyt serio to traktujesz . To raczej typ absurdalnego humoru.
“History,Stephen said, is a nightmare from which I am trying to awake”

sphinxia
Primogen
sphinxia
Wyimaginowane

2012-01-05 00:08:57
Nie chodzi o mnie, tylko o mojego teścia!
Dane mi było (niestety) być świadkiem wkurwu jakiego dostał na widok tej reklamy i od tej pory mam traumę i próbuję jakoś znaleźć przyczynę takiej reakcji z jego strony
"...Zamyślone, szlachetną przybierają postać długich sfinksów, by w głębi samotności zostać i drzemać, nieskończonym oddane marzeniom..."

Alpha-Sco
Matuzalem
Alpha-Sco
Małe Prywatne...

2012-01-08 00:38:50
Stary_Zgred Napisał:
Łoooo, reklama z czarnym panem na koniu jest miodzio :) Mnie za to co jakiś czas klepie po główce reklama w której mózg i serce śpiewają o "laptopo i piloto" Ło jezusicku, jakie to denerwujące jest!

ZGRED! A już, po świątecznej przerwie, miałam zakładać temat "Czy ktoś widział Starego Zgreda?" Martwiłam się :)

Hehe, ale ta reklama z Murzynem jest zabawna :D i dziwna. Ale niezła Ale w wersji polskiej brzmi słabo, w oryginale angielskim lepsza :) Zdecydowanie lepiej niż śpiewające, włóczkowe mózg i serce. Wzięłabym tępy scyzoryk i pokroiła te zafajdane podroby na plasterki :grr: i te panie z telewizorem (czy co to tam jest) na głowie tańczące w tle... o rrany.
ONE LIFE. LIVE IT.
Ostatnio zmieniany: 2012-01-08 00:40:49

Dyskusja na temat artykułu: Reklama - strona 15
1 | 2 Następna
Forum : Blogi