|
PksPhotography
Primogen Posty: 2 Limanowa |
2011-12-08 01:16:40 Blind Guardian/Grave Digger w Warszawie
Witam! Mam pytanie, czy wybiera się ktoś może z Krakowa samochodem na tą imprezkę do Warszawy 12 grudnia i Miałby jakieś wolne miejsce. Ewentualnie jeżeli macie info gdzie mogę takie ogłoszonko jeszcze podesłać to dajcie znać. Kontakt pksfoto@gmail.com Wszystko co dobre przychodzi do tych co czekają |
||
|
wampir_princessa
Primogen Posty: 20 Warszawa |
2011-12-08 10:14:02 Blind Guardian/Grave Digger w Warszawie
jestem z warszawy i na bank pójdę, natomiast Kraków a Warszawa to nie takie wielkie odległości, pociągiem też nie będzie aż tak źle jechać, może troszkę będzie przepełniony. A ogłoszonko podeślij na gumtree www.gumtree.pl kategorie społeczność – przejazdy. Mój Bóg pomaga tym, którzy sami sobie pomagają.. If you don't kill me I'm going to have to kill you You-Hoo |
||
|
PksPhotography
Primogen Posty: 2 Limanowa |
2011-12-08 22:45:07
dzięki za info.... no fakt nie jest daleko, ale jest mały problem... muszę być zaraz po koncercie w Krakowie, trafić do domku Wysłać zrobione na tym koncercie zdjęcia i potem mam spotkanie.... więc będzie bardzo ciężko to ogarnąć
Wszystko co dobre przychodzi do tych co czekają |
||
|
wampir_princessa
Primogen Posty: 20 Warszawa |
2011-12-09 10:17:56
łoł... to faktycznie nie ciekawa sytuacja Mój Bóg pomaga tym, którzy sami sobie pomagają.. If you don't kill me I'm going to have to kill you You-Hoo |
||