Wiadomo już kto pojawi się na Castle Party 2007

Help
Forum : Muzyka - rożne
Poprzednia 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7
Dyskusja na temat artykułu: Wiadomo już kto pojawi się na Castle Party 2007
Phantom
Anciliae
Phantom
Poznań

2006-11-12 15:42:27 Wiadomo już kto pojawi się na Castle Party 2007
Kapela ze wsi Warszwa??!!!!!!!!!!!!!!!! Normalnie kpina z uczestnikow :evil: Az sie zagotowalem...... :evil:
"Tonight's the night..."
Ostatnio zmieniany: 2006-11-12 18:39:34

alphar
Bicz
alphar

2006-11-12 15:57:46
no cóz
Oszczędzaj ruchy: pamiętaj jak ktoś Cię irytuje to musisz użyć ponad 20 mięśni, żeby wykrzywić twarz, ale tylko czterech, żeby wziąć zamach i jebnąć go w mordę.

Aniol
Bicz
Aniol
Poznań * *Loż...

2006-11-12 16:02:13
Za to Diary Of Dreams brzmi bardzo apetycznie <ostrzy pazurki>

"Bela Lugosi nie zyje, ja zreszta tez.."
...

Alec-II-Pure
Bicz
Alec-II-Pure
Poznań

2006-11-12 21:42:26
ale kicha, jestem zdegustowany, jak kurva jade to graja jakies pierdy (no pare dobrych rzeczy bylo :wink: ) jak jechac nei zamierzam do od razu DOD i Diorama i SC na dokladke .... fvck ... trzeba bedzie pomyslec, chociaz ochoty najmniejszej nie mam tam jechac :evil:

---------------
Sevendust-Denial
united we stand divided we fall

Morgana
Bicz
Morgana

2006-11-12 21:57:29
Alec-II-Pure Napisał:
ale kicha, jestem zdegustowany, jak kurva jade to graja jakies pierdy (no pare dobrych rzeczy bylo :wink: ) jak jechac nei zamierzam do od razu DOD i Diorama i SC na dokladke .... fvck ... trzeba bedzie pomyslec, chociaz ochoty najmniejszej nie mam tam jechac :evil:

---------------
Sevendust-Denial

A czemuż to? JA chcę być koniecznie, tym razem na całości, bo ostatnio musiałam na pogrzeb jechać... Zestaw nie jest idealny, ale parę kapel... Mrrrr! A nie można zapomnieć o atmosfezrze... Gdzie indziej można ię tak fajnie mroczych, ghocić, ghotować i festiwalować w Polsce?
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

arachna
Bicz
arachna
Kielce

2006-11-12 22:40:31
W ogole to jestem baaaardzo happy.....tak się zbierałam na Bolków już kilka razy i zawsze coś było nie tak :cry: Mam hope, że teraz mi się uda pojechać.....tym bardziej, że Diary of dreams, Diorama i Suicide......masakra!!!!Nie przepuszcze :twisted:

Alec-II-Pure
Bicz
Alec-II-Pure
Poznań

2006-11-12 22:47:45
Zacytuj:
A nie można zapomnieć o atmosfezrze... Gdzie indziej można ię tak fajnie mroczych, ghocić, ghotować i festiwalować w Polsce?

No wlasnie dlatego :wink: jakos nie specjalnie chce mi sie jechac na pokaz mody i festival lansu :wink:

-------------------
Placebo-36 Degrees[/code]
united we stand divided we fall

Morgana
Bicz
Morgana

2006-11-13 00:16:44
Alec-II-Pure Napisał:
Zacytuj:
A nie można zapomnieć o atmosfezrze... Gdzie indziej można ię tak fajnie mroczych, ghocić, ghotować i festiwalować w Polsce?

No wlasnie dlatego :wink: jakos nie specjalnie chce mi sie jechac na pokaz mody i festival lansu :wink:

-------------------
Placebo-36 Degrees[/code]

Coś w tym jest, ale to jednak możliwość poznania wielufajnych osób z klimatu... Nie tylko zabawy podczas wieczoru w gotyckim stylu, ale przeżycia kilku dni, jakby w innym świcie - gdzie zamiat hip-hopu żądzi mroczna muzyka, zamiast różu - czerń... Sama atmosfera festiwali mi się podoba - pewna otwartość, zgranie, jak wszyscy myślą i żyją tym samym przez kilka dni... Do tego dużo muzyki i mniejszych imprez... CP to możliwość spędzenia miło tygodnia, nawet, jeśli to oznacza bycie jak na balu przebierańców...
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Pathological_Galilea
Primogen
Pathological_Galilea
poznań

2006-11-13 00:57:36
Oooo swietnie kapela ze wsi warszawa bedzie i SC, to pojade;D Szkoda tylko, ze wciaz przyjezdzaja te same zespoly,a znajac zycie-w nastepnym roku beda chcieli jeszcze wiecej za wejsciowke Oo' i gdzie tu sens :roll:
zla niedobra okrutna straszna msciwa zimna suka.dla niektorych mila, ale trzeba sobie zasluzyc;> nie ma cudowniejszej Ksiezniczki pod sloncem.

Morgana
Bicz
Morgana

2006-11-13 01:32:29
Dla tych, którzy na tym zarabiają, z pewnością jest...

Gwynbleidd
Anciliae
Gwynbleidd
Poznań

2006-11-13 07:27:24
Po tegorocznym CP tak sie z Freyą rozmarzyliśmy, że miło by było jakby w przyszłym było Diary of Dreams... no i po prostu mówisz i masz Już się doczekać nie mogę :twisted:
"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."

freya_blathin
Bicz
freya_blathin
Poznań

2006-11-13 11:09:39
Pamiętam, ze wsrod pozostalych nad ktorymi sie rozmarzalismy byl m.in. Deine Lakaien i XIII Stoleti...Ciekawe jak bedzie z realizacja.... :wink:

Gwynbleidd
Anciliae
Gwynbleidd
Poznań

2006-11-13 11:21:49
Może zdarzenia wyprzedzą marzenia... :)
"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."

arachna
Bicz
arachna
Kielce

2006-11-13 14:39:17
Oj Deine Lakaien to bym sobie z wielką chęcią zobaczyła live..... 8)

Morgana
Bicz
Morgana

2006-11-14 10:41:15
Nie Ty jedna. Będzie darkplanetowo na następnym CP i w ogóle biorąc pod uwagę raknig tej imprezy i zadowolenie z poprzedniej, to... będzie się działo! :twisted:

Dyskusja na temat artykułu: Wiadomo już kto pojawi się na Castle Party 2007
Poprzednia 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7
Forum : Muzyka - rożne