|
Suffering
Primogen Posty: 4 Gdańsk |
2011-11-27 08:46:00 Czy ktoś z Gdańska mógłby poświęcić dzień na mnie...
Witam, zastanawiam się,czy ktoś z Gdańska wie, gdzie można kupić gotyckie ubrania. jeśli ktoś byłby chętny na "wypad na zakupy" z człowiekiem, który dopiero zaczyna, to niech do mnie napisze, ja mam wolne zazwyczaj weekendy. Z tego co udało mi się znaleźć w internecie dowiedziałem się, że mało jest Gothów-Mężczyzn, wieć postanowilem to zmienić . "Kuj żelazo póki gorące". Ostatnio zmieniany: 2011-11-27 08:48:30 |
|
ankh111
Matuzalem Posty: 87 Tarnow |
2011-11-27 18:26:43 ..
kiedys w Atenach na głównym deptaku /baaardzo długi, wiec bez problemów każdy turysta tam trafia/ odkryłem w sumie 4 sklepy, 2 czysto muzyczne z muzyką jaką tu na DP ludzie słuchają i 2 z gadżetami/ciuchami/ muzyką , jeden z tych sklepów zachwycił mnie ciuchami nawet kupiłem fajna koszulkę, męską- półprzeźroczysta sznurowana pod szyją obcisła- super! a poza tym to na Castleparty przyjeżdża coraz wiecej producentów/sprzedawców i tam kupuje lub biorę namiary.. Ale nie ma co ukrywać jesli ktoś nie lubi kolorowych koszulek w czaszki i diabły jak część gawiedzi metalowej- ma przekichane żeby sie jakos ubrać na swój mroczny sposób.. Ja mieszkam w Tarnowie a w takich miastach można zapomniec o ubieraniu sie po swojemu... ...jutro znaczy nigdy.. |