Crippled Black Phoenix, Poznań (8.11.2011)

Help
Forum : Relacje
Poprzednia Następna
Dyskusja na temat artykułu: Crippled Black Phoenix, Poznań (8.11.2011)
XQWZSTZ
Bicz
XQWZSTZ
Spychowo/Pozna...

2011-11-23 23:24:05 Crippled Black Phoenix, Poznań (8.11.2011)
Hmmm koncert zacny, zwłaszcza 'wywołanie' zespołu na bisy zrobiło na mnie bardzo sympatyczne wrażenie. Poza nagłośnieniem to chyba najsłabszym punktem wieczoru był support. Mimo, że generalnie lubię różne sludge/post/wtf dziwactwa, Obscure Sphinx jakoś mnie nie przekonują. Ot, tak męczybuła.
Nigdy nie rób tego, co może zrobić ktoś inny

Harlequin
Redaktor
Harlequin
Poznań

2011-11-24 08:14:22 Crippled Black Phoenix, Poznań (8.11.2011)
XQWZSTZ Napisał:
Poza nagłośnieniem to chyba najsłabszym punktem wieczoru był support.

chyba z byka spadłes ;| Moim zdaniem Obscura Sphinx zaprezentował sie bardzo dobrze - wokalistka o mocnym głosie i bardzo dużej expresji scenicznej, muzycznie bardzo klimatycznie.

W moim odczuciu najsłabszym punktem wieczoru był frontman CBP. O ile muzycznie zespoł zaprezentował sie bardzo dorbze, tak wokalista miotał się po scenie jak dziecko z autyzmem, tak słabego frontmana nie widziałem dawno.

W ogólnym rozrachunku wrażenia po wystepie bardzo średnie, przy czym support podobał mi się bardziej niz gwiazda :)

Cycki, Flaki i Szatan !!!

cross-bow
Redaktor
cross-bow
Gdańsk

2011-11-24 09:23:35 Crippled Black Phoenix, Poznań (8.11.2011)
Harlequin Napisał:

W ogólnym rozrachunku wrażenia po wystepie bardzo średnie, przy czym support podobał mi się bardziej niz gwiazda :)

bo Zosia to fajna frontwomenka jest, a na polskiej scenie to trudno o babki, które grają w ekstremalnych zespołach i dają radę - ona daje.
pozamieniałam się z amebą na rozum.

XQWZSTZ
Bicz
XQWZSTZ
Spychowo/Pozna...

2011-11-24 12:21:42
Zacytuj:
chyba z byka spadłes Moim zdaniem Obscura Sphinx zaprezentował sie bardzo dobrze - wokalistka o mocnym głosie i bardzo dużej expresji scenicznej, muzycznie bardzo klimatycznie.
Ok, wcale nie krytykuje umiejętności wokalistki (ani reszty składu), tylko dziele się moim subiektywnym wrażeniem. Nawet jeżeli nie mógłbym zaprzeczyć ww. argumentom, to nic nie poradzę na to , że mi się po prostu nie podobało.
Nigdy nie rób tego, co może zrobić ktoś inny

Syzyf
Bicz
Syzyf
Poznań

2011-11-24 14:26:46
Wg mnie wokal to jedyne co w OC zasługuje na uwagę, reszta.. hmm niezbyt mnie przekonała.
Człowiek jest jedyna istotą, która nie godzi się być tym czym jest.

Dyskusja na temat artykułu: Crippled Black Phoenix, Poznań (8.11.2011)
Poprzednia Następna
Forum : Relacje