Suknia Ślubna? - strona 45

Help
Forum : Fusy i njusy
1 | 2 | 3 | 4 Następna
Nadine1986
Bicz
Nadine1986

2011-12-02 18:50:34
CatGirl Napisał:
Prawda, nie mam doświadczenia, ale wydaje mi się, że powinno być poprostu miło, ludzie zwykle zbytnio się napinają:)

właśnie to miałam na myśli:)

Alpha-Sco, po prostu mam taki styl wypowiedzi TUTAJ NA FORUM. Dla najbliższych, dla osób, na których mi ZALEŻY, potrafię być inna, ciepła. Zresztą Ty też bywałaś jadowita, tylko w ostatnich miesiącach trochę przystopowałaś.

Można nie mieć za sobą ślubu, a jednak mieć jakieś poglądy na to, jak mógłby on wyglądać, to normalne. Ja już na paru ślubach byłam i np. wiem, że nie chciałabym sukni ślubnej a'la biała beza z cukierni:)

senga
Anciliae
senga

2011-12-02 22:21:31
Może, nie myślałam o tym tak bardzo ale będąc na jakichkolwiek ślubach wyobrażałam sobie jaką to ja bym chciała mieć suknie. No to tak: (ecru, kość słoniowa czy coś w tym stylu)z czarnymi dodatkami. Prostą i wygodną, żebym mogła się swobodnie poruszać. A co wyjdzie kiedyś "w praniu" to się okaże, może w ogóle nie wyjdę za mąż.
Do wszystkiego trzeba dorosnąć.

Alpha-Sco
Matuzalem
Alpha-Sco
Małe Prywatne...

2011-12-03 06:51:41
Ależ Nadine, ja nie o jadowitości piszę. :>

senga Napisał:
Prostą i wygodną, żebym mogła się swobodnie poruszać.

Naprawdę jestem pełna podziwu dla tych wielu kobiet, które chcąc wyglądać bosko, seksownie i zjawiskowo... rezultat jest taki, że w połowie wesela kuśtykają na obolałych stopach nieprzyzwyczajonych do chodzenia w szpilkach albo zajmują się głównie podciąganiem zsuwającego się z cycuszków gorsetu sukni.

Jedno, co muszę przyznać, to że pani w salonie z sukniami u której zamówiłam swoją naprawdę miała pojęcie o czym mówi i ten profesjonalizm bardzo mi przypadł do gustu. Od razu powiedziała, że wiele sukni ładnie wygląda na wieszaku lub na zdjęciu, ale trzeba pomyśleć o tym, że na ślubie i tym bardziej weselu nie stoi się nieruchomo. Suknie bez ramiączek należą do tych, co ładnie wyglądają na zdjęciach a w praktyce zwykle kończy się na ciągłym podciąganiu gorsetu. Głębokie dekolty są krępujące dla osób nieprzyzwyczajonych i kończy się też skrępowanym na garbieniu się i ciągłym sprawdzaniu czy nie za dużo widać. Suknia ma pięknie wyglądać, ale nie może absorbować w trakcie uroczystości i zabawy.
ONE LIFE. LIVE IT.
Ostatnio zmieniany: 2011-12-03 07:32:30

Demonika
Matuzalem
Demonika
Mińsk Mazowiec...

2011-12-03 18:34:44
Alpha-Sco Napisał:
Ależ Nadine, ja nie o jadowitości piszę. :>

senga Napisał:
Prostą i wygodną, żebym mogła się swobodnie poruszać.

Naprawdę jestem pełna podziwu dla tych wielu kobiet, które chcąc wyglądać bosko, seksownie i zjawiskowo... rezultat jest taki, że w połowie wesela kuśtykają na obolałych stopach nieprzyzwyczajonych do chodzenia w szpilkach albo zajmują się głównie podciąganiem zsuwającego się z cycuszków gorsetu sukni.

Jedno, co muszę przyznać, to że pani w salonie z sukniami u której zamówiłam swoją naprawdę miała pojęcie o czym mówi i ten profesjonalizm bardzo mi przypadł do gustu. Od razu powiedziała, że wiele sukni ładnie wygląda na wieszaku lub na zdjęciu, ale trzeba pomyśleć o tym, że na ślubie i tym bardziej weselu nie stoi się nieruchomo. Suknie bez ramiączek należą do tych, co ładnie wyglądają na zdjęciach a w praktyce zwykle kończy się na ciągłym podciąganiu gorsetu. Głębokie dekolty są krępujące dla osób nieprzyzwyczajonych i kończy się też skrępowanym na garbieniu się i ciągłym sprawdzaniu czy nie za dużo widać. Suknia ma pięknie wyglądać, ale nie może absorbować w trakcie uroczystości i zabawy.

Ja do ślubu pójdę w glanach :D
"Protect me from what I want"

Durante
Anciliae
Durante
Poznań

2011-12-03 18:36:31
To już wiocha, srsly.
Keiner stirbt für bloße Werte.

Alpha-Sco
Matuzalem
Alpha-Sco
Małe Prywatne...

2011-12-03 18:52:58
Dżizas...
ONE LIFE. LIVE IT.

senga
Anciliae
senga

2011-12-06 15:45:20
Demonika Napisał:
Ja do ślubu pójdę w glanach :D

Ja nigdy nie potrafiłam połączyć glanów z sukienką/spódnicą na co dzień a co dopiero na ślub. Podziwiam.
Do wszystkiego trzeba dorosnąć.

1 | 2 | 3 | 4 Następna
Forum : Fusy i njusy