Immolation - Unholy Cult

Help
Forum : Recenzje
Poprzednia Następna
Dyskusja na temat artykułu: Immolation - Unholy Cult
Harlequin
Redaktor
Harlequin
Poznań

2011-10-31 12:57:42 Immolation - Unholy Cult
Słucham sobie od paru dni i mam wrażenie, ze teraz ta płyta robi na mnie jeszcze większe wrażenie niz gdy uslyszałem ją pierwszy raz. Świetnie skomponowana, rozbudowana muzyka z iście grobowym klimatem :)) płyta na epwno wolniejsza od "A close...", moze nie taka wściekła, ale pięknie majestatyczna i niebanalna !!! I szkoda, ze teraz tak nikt nie gra... nawet Immo
Cycki, Flaki i Szatan !!!

beztwarzowy
Bicz
beztwarzowy
kraków

2011-10-31 14:40:07
Fakt, trochę brakuje już tej werwy w Immolation. Ale co z Ulcerate? Nadają nowego znaczenia słowom pasja i brutalność, wynoszą je na wyższy poziom. Ciary na jajach i schizofreniczny klimat. :)
Who is The Pied Piper?

rob1708
Anciliae
rob1708
Poznan

2011-10-31 16:52:44
polecam zobaczyc na zywo ,ta sama energia i zaangazowanie w sprawe co np96we Wrocławiu,w zeszłym rocku w Krakowie to udowodnili ,polecam najnowsza epke wrzucałem juz link w 'czego słuchacie'nie tak dawno
http://www.youtube.com/watch?v=SfAC6yHJ-f0
tak brzmi teraz wiecznie wielkie IMMOLATION
Kropla drąży skałę
Ostatnio zmieniany: 2011-10-31 17:02:15

cellar_door
Matuzalem
cellar_door
Gdańsk

2011-10-31 19:25:59
a ja nie polecam najnowszej EPki Immolation, muzyka prosta i banalna jak kurza dupa, lepiej posłuchać drugiej plyty Gigan, którą szczerze polecam łaknącym ambitne i połamane dzwieki jakimi dawien dawno pałało się Immo
time shal tell...

XQWZSTZ
Bicz
XQWZSTZ
Spychowo/Pozna...

2011-10-31 22:13:11
Zacny album, może w moim prywatnym rankingu umieściłbym go nieco niżej niż "Close...",ale pewnie znajdą się tacy, którym jego posępny i na swój sposób 'refleksyjny' klimat przypadnie do gustu bardziej niż to czego można było doświadczyć na poprzedniczce. Dla mnie dodatkowo duży plus za kolejną porcję fantastycznego bębnienia Hernandeza. Tak, czy inaczej,rzecz jak najbardziej godna polecenia.
Nigdy nie rób tego, co może zrobić ktoś inny

Syzyf
Bicz
Syzyf
Poznań

2011-10-31 22:28:03
Fakt, Hernandez to dewastator.
Człowiek jest jedyna istotą, która nie godzi się być tym czym jest.

luter
Bicz
luter
Allenstein

2011-10-31 23:47:27
Niestety, nowe EPKA Immolation rozczarowuje. Brakuje magii, tego "czegoś". Słucham i słucham i nic - żadnych wzruszeń.

Inna rzecz, że jakoś nie docierają do mnie ostatnie wydawnictwa. Paradoksalnie podoba mi się nowy Morbid Angel, Obscura. Tyle. A, nowe EPKA Cynic. Doprawdy niewiele. Właczyłem nowy Krisiun - dobry, może nawet bardzo dobry album, ale szału nie ma. Głuchnę na starość. Nic, ino oldschoolowy death metal mi pozostał.

Dyskusja na temat artykułu: Immolation - Unholy Cult
Poprzednia Następna
Forum : Recenzje