Miłość ojca do syna

Help
Forum : Klimaty
Poprzednia Następna
Benjamin_Breeg
Matuzalem
Benjamin_Breeg
Poznań

2011-10-25 10:34:58 Miłość ojca do syna
"Pewnego dnia syn zapytał swojego ojca:
- Tato, chcesz przebiec ze mną maraton?
Ojciec powiedział tak. Przebiegli razem maraton. Po jakimś czasie syn znów zapytał swojego ojca:
...- Tato, chcesz przebiec ze mną maraton?
Ojciec znów się zgodził i przebiegli razem kolejny maraton. Wkrótce znów syn zapytał swojego ojca:
- Tato, chcesz pokonać ze mną "Ironman"? (Ironman - jest to najtrudniejszy na świecie triathlon - przepłynąć trzeba 4km, przejechać na rowerze 180km i przebiec 42km).
Ojciec się zgodził. Historia wydaje się prosta. Do czasu" Zobacz na filmie:

Youtube

To dla tych, którzy widzą mrok, a nie widzą słońca...

Ostatnio zmieniany: 2011-10-25 11:23:23

bibunia
Matuzalem
bibunia
Wschowa

2011-10-25 19:18:14
Piekna i niesamowicie wzruszajaca historia...Nie jestem w stanie nic wiecej napisac.
Jestem jak biel i czerń,które stale przeplatając się nigdy nie tworzą szarości...

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2011-10-25 19:28:32
Ciarki mi przeszły po plecach,ale nie ze strachu lecz ze wzruszenia,piękna historia ileż miłości ojca do syna,a dalej nie wiem co powiedzieć.

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Krwawy
Matuzalem
Krwawy
Poznań || Konin

2011-10-30 12:52:57
Dość hardcorowy miks, biorąc pod uwagę urozmaicenie i długość trasy. Ten ojciec musi być w genialnej kondycji skoro im się udało. Imponujące.
http://pantheion.pl/

Altern8
Bicz
Altern8
Łódź

2012-02-02 22:04:46
Udało się z miłośći, w tym stanie można wiele zdziałać

Fakt, świetny film i bardzo głębokie uczucie, nie jeden zdrowy chłopak potrzebuje takiej miłości od ojca. Ale cóż, Polska jest dość mroczna, duża cześć ojców to alkoholicy a nie sportowcy - miłości brak - taki miły akcent na koniec
Everyone has a spectre which haunts them
Ostatnio zmieniany: 2012-02-02 22:05:05

Shadowmoon
Bicz
Shadowmoon
Warszawa/Pozna...

2012-02-02 22:55:09
Altern8 Napisał:
Udało się z miłośći, w tym stanie można wiele zdziałać

Fakt, świetny film i bardzo głębokie uczucie, nie jeden zdrowy chłopak potrzebuje takiej miłości od ojca. Ale cóż, Polska jest dość mroczna, duża cześć ojców to alkoholicy a nie sportowcy - miłości brak - taki miły akcent na koniec

w tym stanie faktycznie można wiele...a jeśli chodzi o nasz mroczny kraj to jest w nim nadal spora część ojców która kocha i zrobi wszystko dla jednego uśmiechu swego dziecka

Melinda
Matuzalem
Melinda

2012-02-03 10:33:36
Bardzo imponująca postawa ojca. Wiele można się od niego nauczyć.
Wspaniale, że się udało.

Bądź zmianą, którą chcesz zobaczyć.

czarnalukrecja
Fae
czarnalukrecja
Poznań

2012-02-06 19:36:55
Chciałabym mieć w sobie tyle siły, by móc zrobić to samo, jeśli byłabym na miejscu Ojca tego chłopaka...Niezwykła historia, kiedy ogląda się coś takiego, to wraca wiara w ludzi a nasze problemy stają się błahostkami...
" Nikt nie umiera bez utraty dziewictwa, życie pierdoli nas wszystkich"

Poprzednia Następna
Forum : Klimaty