Megadeth - Mery Jane

Help
Forum : Metal
Poprzednia Następna
Norberto94
Anciliae
Norberto94
Małdyty

2011-09-23 08:56:56 Megadeth - Mery Jane
Co powiecie o ukrytym przekazie ? Ostatnio mi się głośniki psuja i przez przypadek odkryłem :)
Kill'em ALL!!!!

alagner
Matuzalem
alagner
Bytom

2011-10-20 00:47:58
tzn.? Rozwiń myśl jak możesz bo nie bardzo wiem o czym piszesz

Norberto94
Anciliae
Norberto94
Małdyty

2011-10-29 21:32:48
alagner Napisał:

Podczas wejściowej solówki, coś mówi głos Dave'a.
Kill'em ALL!!!!

alagner
Matuzalem
alagner
Bytom

2011-11-14 21:09:02
Norberto94 Napisał:
alagner Napisał:

Podczas wejściowej solówki, coś mówi głos Dave'a.

możesz ten fragment jakoś z mptrójki np. wyedytować żeby było słychać? Bo na samym początku jest "Forgive me father...", potem "Mary Jane", potem zwrotka i nie bardzo wiem w którym momencie w ogóle miałoby tam być coś ukrytego. Ew. w słuchawki zainwestuję bo na głośnikach nie słyszę niczego ukrytego. Tzn. tam gdzie ma być sama gitara jest sama gitara

cellar_door
Matuzalem
cellar_door
Gdańsk

2011-11-15 00:59:47
posłuchaj lepiej nowej płyty i ciesz się z niej, zamiast rozkminiać jakieś fanaberie z przeszłości
time shal tell...

Harlequin
Redaktor
Harlequin
Poznań

2011-11-15 08:46:35
Ja póki co nie wypowiem sie o nowym Megadeth - słyszqlem tylko 3 numery na YT, kóre w sumie wydawały mi sie słabsze od tych z "Endgame". Po tym co słysząłem to wydaje mi sie, ze jest to materiał mniej spontaniczny, bliższy "united abominations" niż poprzedniej. Ale moze sie myle.
Cycki, Flaki i Szatan !!!

cellar_door
Matuzalem
cellar_door
Gdańsk

2011-11-15 09:23:55
Harlequin Napisał:
Ja póki co nie wypowiem sie o nowym Megadeth - słyszqlem tylko 3 numery na YT, kóre w sumie wydawały mi sie słabsze od tych z "Endgame". Po tym co słysząłem to wydaje mi sie, ze jest to materiał mniej spontaniczny, bliższy "united abominations" niż poprzedniej. Ale moze sie myle.

dokładnie tak jest jak mówisz, płyta nie jest tak szybka, bezpośrednia i zwarta jak Endgame, jest bardziej różnorodna i ogólnie wolniejsza,co nie oznacza że zła bo nadal czuć w tej muzyce pasje i pomysły na świetne riffy:-) Jak dla mnie Megadeth nadal trzyma wysoki poziom, z ktorego nie schodzi od czasów "System has failed" :-)

time shal tell...

alagner
Matuzalem
alagner
Bytom

2011-11-28 22:22:49
posłuchałem i jak w Rudego wątpiłem, tak jestem pozytywnie zaskoczony. Endgame totalnie mi nie leżał, był jakiś taki wymuszony. A od tej płyty bije hmmm...naturalność i szczerość? I o dziwo - solówki już mnie aż tak wkurzają, część nawet mi się podoba.
Zachwycać się strasznie nie będę, bo nie jest to nowy RiP, ale niewątpliwie można z przyjemnością posłuchać.

pzdr.

Norberto94
Anciliae
Norberto94
Małdyty

2011-12-11 17:34:18
13 świetnie wyszła

Kill'em ALL!!!!

Poprzednia Następna
Forum : Metal