Castle Party 2012 - strona 15

Help
Forum : Muzyka - rożne
1 | 2 Następna
Dyskusja na temat artykułu: Castle Party 2012 - strona 15
Nadine1986
Bicz
Nadine1986

2011-09-05 17:49:08
SalomonKain Napisał:
A ja mam nadzieję że wiecej żandych Pepików na CP nie zobaczę, z całym szacunkiem ale dla mnie ten czeski jest nie do przejścia, szczególnie w "mrocznym wydaniu", w tym roku na CP siedziałem z kumplem i smiałem do rozpuku... przy czeskim nie daje rady

Mnie nie przeszkadzał nawet język zespołu, tylko jego kicz...miało być groźnie, a wyszło śmieszne...no i brzmienie mogłoby też być lepsze...

CrommCruaich
Matuzalem
CrommCruaich
Wrocław

2011-09-06 17:50:44
CruelCat Napisał:
Nie za dużo tego electro znowu??
Też mam wrażenie, że proporcje są nierówne.
Fakt, że jestem paranoikiem, nie oznacza jeszcze, że cały świat nie sprzymierzył się przeciwko mnie. link

Nadine1986
Bicz
Nadine1986

2011-09-07 13:06:39
Jeszcze kwestia, jakie dark electro i na jakim poziomie. Wg mnie występ Controlled Collapse był dość dobry, ale Reaktora7X już taki sobie, trochę odtwórcze to było.

InaVampire
Anciliae
InaVampire
Krzyż

2011-09-07 19:52:16 .
Byliście kiedyś na Castle Party?? Jestem bardzo ciekawa jak tam jest. No i chyba bede musiała namówić kogoś żeby ze mną pojechał xDD
Terribilis Est Locus Iste

SalomonKain
Anciliae
SalomonKain

2011-09-07 20:23:42
Co do electro, to bardzo się cieszę że HOCICO będzie, urywają dupę!!!, pomimo że wolę gitarowców i mam nadzieję że w 2012 będzie jakaś mocna gwiazda z tego nurtu. W tym roku pierwszy raz słyszałem BLINDEAD na CP i podobało mi się. Liczę mocno że jakaś dobra metalowa grupa się pojawi. Tak czy owak jadę, to będzie 4 raz i mam nadzieję że nie ostatni!!!

sphinxia
Primogen
sphinxia
Wyimaginowane

2011-09-10 02:18:47
Ło rany, jak taki skład by był, to muszę jechać koniecznie!!!
Szczerze żałowałam, że nie mogłam zobaczyć "Suicide Commando", ale "Combichrist" i "Hocico" sobie nie odpuszczę na pewno!
Dużą ciekawość również wzbudza we mnie "Ordo..." - na żywo mogą dać ciekawy występ
"...Zamyślone, szlachetną przybierają postać długich sfinksów, by w głębi samotności zostać i drzemać, nieskończonym oddane marzeniom..."

SalomonKain
Anciliae
SalomonKain

2011-09-10 12:12:54
No... w porównaniu do tego roku, na 2012 szykuje się niezły wykop...ale w dalszym ciągu nie ma mocnej kapeli gitarowej... ufam że takowa się pojawi...

Ostatnio zmieniany: 2011-09-10 13:07:19

scarlet1590
Matuzalem
scarlet1590
Częstochowa/S...

2011-09-11 09:56:01
Nie ma to jak dobry rasizm muzyczny. Ale co ja tam wiem. Całkowite zelektronizowanie CP wróży mu niechybny upadek, ale to tylko moja skromna opinia. Więcej gitar, w dowolnej formie. A jedna metalowa kapelka, oczywiście w klimatach mroczno-gotyckich, raczej nie powinna zaszkodzić, może wręcz przeciwnie.
Prawda jest córą czasu poczętą w przypadkowym i krótkotrwałym romansie ze zbiegiem okoliczności.

SalomonKain
Anciliae
SalomonKain

2011-09-11 15:48:30
Brudasowate festiwale... no no no, widzę problemy z akceptacją... mhhhh... odsyłam do początków CP, jak to się zaczynało i jakie składy były.
Siłą tego festiwalu zawsze była różnorodność i myślę że odchyłka w jakąkolwiek stronę zabije tą imprezę, a szkoda by było, ja się tam dobrze bawię od kilku lat i nigdy nie przyszło mi do głowy wypisywać bzdur typu "przecz z electro" albo "niech sobie grają gdzie indziej" mimo że wolę gitarowców i uważam że od jakiegoś czasu, nie wiedzieć czemu są traktowani troszkę po macoszemu w Bolkowie, a wielu ludzi którzy tam przyjeżdżają też chce posłuchać takiej muzyki!!!!.

Troszkę tolerancji i akceptacji!!!

Dyskusja na temat artykułu: Castle Party 2012 - strona 15
1 | 2 Następna
Forum : Muzyka - rożne