Closterkeller - Bordeaux - strona 15

Help
Forum : Muzyka - rożne
1 | 2 Następna
Dyskusja na temat artykułu: Closterkeller - Bordeaux - strona 15
Ceiphied
Anciliae
Ceiphied
Nowa Sól

2011-09-07 00:02:20
Poczekamy, zobaczymy, mam nadzieje, że będę na koncercie promującą płytę w październiku !
''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander

CatGirl
Matuzalem
CatGirl
Toruń

2011-09-28 21:11:01
Więc ja zapoznałam się z całą płytą, i jestem zachwycona, poprzednia podobała mi się powiedzmy połowicznie(głównie przez tematykę utworów). Ta płyta naprawdę jest doskonała(dla mnie) i jest miłą zapowiedzą koncertu na który czekam:)
mru mru:)

CrommCruaich
Matuzalem
CrommCruaich
Wrocław

2011-09-28 22:03:24
Tak zachwalasz, że zaraz wejdę na Allegro i zamówię.
Fakt, że jestem paranoikiem, nie oznacza jeszcze, że cały świat nie sprzymierzył się przeciwko mnie. link

LadyMacbeth
Anciliae
LadyMacbeth
Wałcz

2011-09-29 13:06:51
Zgadzam się płyta jest wspaniała :) teraz czekam na koncert :D
''Weź moją dłoń i zaprowadź mnie tam, gdzie złudzenie jest pożądanym pięknem''

Szmytu
Matuzalem
Szmytu
Wejherowo

2011-09-29 18:34:41
Na Bordeaux jest kilka utworów naprawdę interesujących, ale ogólnie album nie powala na kolana. W niedzielę drugi w tym roku koncert Może na tym występie przekonam się bardziej do tej płyty. Szkoda, że w Gdyni supportem nie jest Deathcamp Project, chociaż Splendor też jest ok
Życie - Pole bitwy z którego nikt nie wraca żywy.

ganzallein
Bicz
ganzallein
Krasnik

2011-09-30 10:01:36
Z nowej płyty podoba mi się tylko jedno nagranie-ostatnie.Jak dla mnie zespół Closterkeller skończył się więc na "Nero".Teraz grają rzeczy zupełnie mi nie pasujące,co gorsze nawet teksty wydają mi się bezbarwne...

scarlet1590
Matuzalem
scarlet1590
Częstochowa/S...

2011-09-30 20:36:18
Przemęczyłam pierwszy raz... Trochę się zawiodłam, ale i nie spodziewałam się zbyt wiele. Jak dla mnie płyta brzmi trochę "siłowo" i jest przejęczana. Ale poprzedni krążek też od razu nie przypadł mi do gustu, a po wielokrotnym przesłuchaniu go oraz koncercie mogę stwierdzić, że nawet go polubiłam, więc może i tym razem jeszcze nic straconego
Prawda jest córą czasu poczętą w przypadkowym i krótkotrwałym romansie ze zbiegiem okoliczności.

Dyskusja na temat artykułu: Closterkeller - Bordeaux - strona 15
1 | 2 Następna
Forum : Muzyka - rożne