Arkona - Slovo

Help
Forum : Muzyka - rożne
Poprzednia Następna
Dyskusja na temat artykułu: Arkona - Slovo
skoggtroll
Matuzalem
skoggtroll

2011-08-24 15:01:01 Arkona - Slovo
Mam nadzieję, że będzie lepsza od "Goi! Rode Goi!"...tamta jakoś mnie nie zachwyciła. Nie ma tom jak stare dobre "Od Serdsa' Kak Nebu".
"Wola, Prawda, Stal"

Glingorth
Matuzalem
Glingorth
Wrocław

2011-08-24 15:52:27
3 nowe kawałki które są na youtube wchodzą gładko, więc pewnie cała płyta będzie dobra:) Już sama EPka była świetna więc zobaczymy co nowego stworzyli. A Goi Rode Goi to swoją drogą bardzo rozbudowany i urozmaicony album, tylko ma to do siebie że bardziej się podoba im dłużej się go słucha

Elainese
Bicz
Elainese
Jaworzno

2012-02-20 23:32:46
Nowa płyta nie jest zła, ale dla mnie lepsze są poprzednie. Z nowej moim faworytem jest "Zimushka", następnie "Nikogda" oraz "Zakliatie". Reszty da się posłuchać, ale brakuje mi więcej folkowych przyśpiewek :P

Vammp
Matuzalem
Vammp
Wszedzie i nigdzie

2012-02-21 00:49:00
Dość spokojny album, szczerze mi sie podoba w całości dobrze sie go słucha i melodje z łatwością wpadają w ucho, ale chyba wyjątkowo tutaj wolę Goi Rode Goi! od Slovo
Czasami warto uciec od zycia...

Nuta
Primogen
Nuta
Brzeg

2012-03-03 01:17:31
Ten album mi się bardzo podoba,jest zrównoważony-bo i ma folkowe przyśpiewki [ktoś zapomniał dodać o 'Odnie'],i ma dużą dawkę energii ['Leshiy'].Może w niektórych momentach brakuje jeszcze odrobiny kopa,ale ten album jest akurat bardzo dobry. :)
Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.

AnnMarie
Bicz
AnnMarie
Gdzieś w Świ...

2012-03-04 12:04:32
Mnie z kolei ta płyta podoba się kompleksowo, no może jedyne co bym zmieniła to okładka... Świetny klimat i doskonała produkcja.
Per Aspera Ad ASTRA

Dyskusja na temat artykułu: Arkona - Slovo
Poprzednia Następna
Forum : Muzyka - rożne