Nergal nie obraził chrześcijan - strona 45

Help
Forum : Śmietnik
1 | 2 | 3 | 4 Następna
Dyskusja na temat artykułu: Nergal nie obraził chrześcijan - strona 45
Nadine1986
Bicz
Nadine1986

2011-08-23 18:36:20
Nie wiem jak Wy, ale ja akurat chodzę na koncerty dla muzy, teatralność mnie nie obchodzi, choć jeśli widowisko jest ciekawe, odkrywcze i choć trochę nowatorskie (a o to ostatnie zwłaszcza trudno teraz), to obejrzę z większym zaciekawieniem. Nergal nie musiał tego robić.

Ostatnio zmieniany: 2011-08-23 18:39:41

Krwawy
Matuzalem
Krwawy
Poznań || Konin

2011-08-23 21:46:06
Nie musiał, ale zrobił i pasowało to do reszty. Oczywiście, że nie przyjdę na koncert jeśli muzyka mi się nie spodoba. Mimo to, jeśli podoba mi się muzyka i do tego jest ciekawe, pasujące do muzyki przedstawienie, spodoba mi się bardziej. ^^
http://pantheion.pl/

Nadine1986
Bicz
Nadine1986

2011-08-23 22:17:25
Krwawy Napisał:
Nie musiał, ale zrobił i pasowało to do reszty. Oczywiście, że nie przyjdę na koncert jeśli muzyka mi się nie spodoba. Mimo to, jeśli podoba mi się muzyka i do tego jest ciekawe, pasujące do muzyki przedstawienie, spodoba mi się bardziej. ^^

ja raczej będę mieć refleksję "po co to było?", tak jak po pewnym koncercie blackmetalowym w Bazylu, jak poczułam woń sztucznej krwi od umazanego tą substancją wokalisty...:P tak, wiem, jestem upierdliwa.

Krwawy
Matuzalem
Krwawy
Poznań || Konin

2011-08-23 22:35:10
Nadine1986 Napisał:
Krwawy Napisał:

ja raczej będę mieć refleksję "po co to było?", tak jak po pewnym koncercie blackmetalowym w Bazylu, jak poczułam woń sztucznej krwi od umazanego tą substancją wokalisty...:P tak, wiem, jestem upierdliwa.

Jesteś :P . Jak rozumiem rozmowa z tobą, która normalnie by pochłonęła 5 minut pochłonie kilka win i dni? xP

Nadine1986
Bicz
Nadine1986

2011-08-23 22:36:30
Krwawy Napisał:
Nadine1986 Napisał:
Krwawy Napisał:

Jesteś :P . Jak rozumiem rozmowa z tobą, która normalnie by pochłonęła 5 minut pochłonie kilka win i dni? xP

czasami i tak się zdarza w moim przypadku ale rozmowy ze mną wiele osób i tak uznaje za przyjemne:)

bibunia
Matuzalem
bibunia
Wschowa

2011-08-24 18:48:30
A ja mam głęboko "w poważaniu" czy ktoś sie na mnie patrzy tak czy inaczej.Nigdy nie robiłam niczego pod publikę toteż ta nie za bardzo sie dla mnie liczy.Natomiast Nergal ..tak tworzy tło pod swoje wystąpienia i tak powinno byc.Dla mnie to czysta forma wyrazu artystycznego w temacie i tyle. Adam nie jest cwiercidiotą i zdaje raczej sobie sprawę z tego co robi i co ów zachowanie może wywołac.Jak ktoś napisał "biznes is biznes".Nikomu krzywdy jako takiej nie zrobił .Osobiście tez uważam tę ksiażeczke jedynie za atrakcyjne dzieło .Aczkolwiek ST jest ciekawszy .
Jestem jak biel i czerń,które stale przeplatając się nigdy nie tworzą szarości...

Krwawy
Matuzalem
Krwawy
Poznań || Konin

2011-08-24 18:51:31
bibunia Napisał:
Aczkolwiek ST jest ciekawszy .

To jest dowód na to, że często pierwszy pomysł jest lepszy. Nie zawsze Sequel dorównuje pierwowzorowi. xP

bibunia
Matuzalem
bibunia
Wschowa

2011-08-24 19:26:23
Przeważnie tak jest :)
Jestem jak biel i czerń,które stale przeplatając się nigdy nie tworzą szarości...

Dyskusja na temat artykułu: Nergal nie obraził chrześcijan - strona 45
1 | 2 | 3 | 4 Następna
Forum : Śmietnik