Pozerstwo - strona 90

Help
Forum : Blogi
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 Następna
Dyskusja na temat artykułu: Pozerstwo - strona 90
bambol
Anciliae
bambol
Warszawa

2011-08-05 22:11:57
to pozer był, stąd pewnie w tym wątku
nawet śmierć upozorował
Nic tak mnie nie wnerwia na forum, jak usuwanie moich postów

bibunia
Matuzalem
bibunia
Wschowa

2011-08-06 13:21:45
bambol Napisał:
nawet śmierć upozorował
ghahah kto go tam wie
Jestem jak biel i czerń,które stale przeplatając się nigdy nie tworzą szarości...

electrokvinnan
Bicz
electrokvinnan

2011-08-06 13:23:54
bambol Napisał:
nawet śmierć upozorował

podobno się powiesił w łazience koło swojego biura. Sekcja zwłok w poniedziałek.

SanguineVenari
Bicz
SanguineVenari
Agharta

2011-08-06 13:26:39
electrokvinnan Napisał:
bambol Napisał:
nawet śmierć upozorował

podobno się powiesił w łazience koło swojego biura. Sekcja zwłok w poniedziałek.

Już wiem! Ty ją przeprowadzisz!
‎"Z tak krzywego kawałka drewna, z jakiego uczyniony jest człowiek, nie da się zrobić nic prostego."

electrokvinnan
Bicz
electrokvinnan

2011-08-06 13:37:03
SanguineVenari Napisał:
electrokvinnan Napisał:
bambol Napisał:
nawet śmierć upozorował

Już wiem! Ty ją przeprowadzisz!

Niestety nie mam do tego uprawnień uczę się na panią filolog, więc...

bibunia
Matuzalem
bibunia
Wschowa

2011-08-06 20:46:13
electrokvinnan Napisał:
[Niestety nie mam do tego uprawnień uczę się na panią filolog, więc...
Interesujesz się medycyna sądową ,więc patrząc na umiejętnosci naszych lekarzy pewnie byłabyś bardziej kompetentna :D Bo parząc na polskich medyków mam wrażenie,ze oni nie interesują sie tym co robią
Jestem jak biel i czerń,które stale przeplatając się nigdy nie tworzą szarości...

CrommCruaich
Matuzalem
CrommCruaich
Wrocław

2011-08-06 21:50:59
Przypomnieliście mi to, co ostatnio kumpel mi opowiadał - na stołowce akademii medycznej we Wrocławiu wywieszono tabliczkę - "zabrania się przychodzić na stołówkę w fartuchu, w którym wykonywano ćwiczenia prosektoryjne, a zwłaszcza sekcję".
Fakt, że jestem paranoikiem, nie oznacza jeszcze, że cały świat nie sprzymierzył się przeciwko mnie. link

bibunia
Matuzalem
bibunia
Wschowa

2011-08-06 21:52:59
CrommCruaich Napisał:
Przypomnieliście mi to, co ostatnio kumpel mi opowiadał - na stołowce akademii medycznej we Wrocławiu wywieszono tabliczkę - "zabrania się przychodzić na stołówkę w fartuchu, w którym wykonywano ćwiczenia prosektoryjne, a zwłaszcza sekcję".
??????????????????

CrommCruaich
Matuzalem
CrommCruaich
Wrocław

2011-08-06 21:57:29
No skojarzyło mi się to z dyskusją o poziomie naszych medyków. Chyba z higieną to nie za bardzo.
Fakt, że jestem paranoikiem, nie oznacza jeszcze, że cały świat nie sprzymierzył się przeciwko mnie. link

SanguineVenari
Bicz
SanguineVenari
Agharta

2011-08-06 22:03:06
Czyżbyśmy cofali się przed dokonania Josepha Listra?
‎"Z tak krzywego kawałka drewna, z jakiego uczyniony jest człowiek, nie da się zrobić nic prostego."

bibunia
Matuzalem
bibunia
Wschowa

2011-08-07 18:08:41
CrommCruaich Napisał:
No skojarzyło mi się to z dyskusją o poziomie naszych medyków. Chyba z higieną to nie za bardzo.
Higiena higieną to rzecz jak dla mnie podstawowa nie podlegajaca wogóle dyskusji.Miałam na myśli poziom wiedzy i jakiejkolwiek dedukcji ,inteligencji nabytej i sposobu ,a raczej braku jej wykorzystania w praktyce.Nasi medycy sięgają dna...

SanguineVenari
Bicz
SanguineVenari
Agharta

2011-08-07 20:42:03
Przykłada się do tego stanu rzeczy deficyt 'truposzków' w akademii medycznej.

CrommCruaich
Matuzalem
CrommCruaich
Wrocław

2011-08-08 23:51:11
Coż, jeśli to naprawdę medycy z powołania to niech sami podpiszą akt donacji. Przynajmniej by ubyło wtedy karierowiczów i cwaniaków.

SanguineVenari
Bicz
SanguineVenari
Agharta

2011-08-09 00:05:01
Jak na razie, to możemy się po operacji obudzić ze skalpelem w trzewiach.

Stan kompetencji polskiej służby zdrowia pozostawia wiele do życzenia. Przykład:
Ostatnio miało być grupowe szczepienie pięciolatków. Rodzice już w przychodni dowiedzieli się, że pani doktor nie ma i nie będzie. Pielęgniarka zarzekała się, że dzwoniła do wszystkich rodziców, ale o dziwo nikt nie odbierał telefonu.

Dzwoniła, owszem, na numer PESEL.
Ostatnio zmieniany: 2011-08-09 00:07:23

bibunia
Matuzalem
bibunia
Wschowa

2011-08-09 09:39:49
SanguineVenari Napisał:
Dzwoniła, owszem, na numer PESEL.
Nłaghahahaha to jest dobre.A jeśli chodzi o panie pielegniarki to bywa różnie.Wystarczy aby były miłe ,bo z tym tez mają problem...Natomiast do lekarzy uzbierałeby sie spora lista zarzutów z podstawowym zadaniem "na już"-MYŚLCIE.
Ostatnio zmieniany: 2011-08-09 09:40:10

Dyskusja na temat artykułu: Pozerstwo - strona 90
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 Następna
Forum : Blogi