Do trzech razy sztuka

Help
Forum : Opowiadania
Poprzednia Następna
Dyskusja na temat artykułu: Do trzech razy sztuka
DonVitteo
Matuzalem
DonVitteo
Międzychód

2011-07-31 20:04:13 Do trzech razy sztuka
Zupełnie przez przypadek trafiłem na te opowiadanie i przyznać muszę, że pochłonęła mnie jego lektura bez reszty. Cóż mógłbym dodać...naprawdę ciekawie piszesz, w sposób intrygujący kreślisz zarysy tragizmu człowieka nieustannie balansującego na granicy życia i śmierci, będącego ofiarą mechanizmu wojennego doby wrogich godności ludzkiej totalitaryzmów.

Poza tym przeczytanie Twojego opowiadania wpłynęło na pomysł napisania przeze mnie noweli utrzymanej właśnie w podobnym duchu.
" Kto buduje na ludzkim zaufaniu, buduje na piasku"
Ostatnio zmieniany: 2011-07-31 20:09:21

bibunia
Matuzalem
bibunia
Wschowa

2011-07-31 20:15:12
Ciekawie napisane,ale nie jestem pasjonatką literatury wojennej :)
Jestem jak biel i czerń,które stale przeplatając się nigdy nie tworzą szarości...

bass9
Anciliae
bass9

2011-07-31 23:54:16 Do trzech razy sztuka
DonVitteo Napisał:
Zupełnie przez przypadek trafiłem na te opowiadanie i przyznać muszę, że pochłonęła mnie jego lektura bez reszty. Cóż mógłbym dodać...naprawdę ciekawie piszesz, w sposób intrygujący kreślisz zarysy tragizmu człowieka nieustannie balansującego na granicy życia i śmierci, będącego ofiarą mechanizmu wojennego doby wrogich godności ludzkiej totalitaryzmów.

Poza tym przeczytanie Twojego opowiadania wpłynęło na pomysł napisania przeze mnie noweli utrzymanej właśnie w podobnym duchu.

Dziękuje bardzo za uznanie zwłaszcza, że to moje pierwsze opowiadanie. Nie spodziewałam się:)
No i czekam na Twoje dzieło

DonVitteo
Matuzalem
DonVitteo
Międzychód

2011-08-01 00:07:11 Do trzech razy sztuka
bass9 Napisał:
DonVitteo Napisał:

Dziękuje bardzo za uznanie zwłaszcza, że to moje pierwsze opowiadanie. Nie spodziewałam się:)
No i czekam na Twoje dzieło

Moje dzieło czeka na akceptację. Napisanie tej noweli zajęło mi raptem z godzinę. Polot zawdzięczam Twojemu dziełu :)
" Kto buduje na ludzkim zaufaniu, buduje na piasku"

Dyskusja na temat artykułu: Do trzech razy sztuka
Poprzednia Następna
Forum : Opowiadania