|
MK
Bicz Posty: 8 |
2011-07-16 21:03:58 Deathcamp Project - No cure
PRE-ORDER MCD „NO CURE” - start 17.07.2011 [niedziela] o gzodz. 17:00! preorder@alchera.org Osoby, które złożą zamówienie do 19.07.2011 [wtorek] będą miały możliwość odbioru płyty na festiwalu Castle Party. Do wyboru dwie edycje limitowane: 1) METALBOX DVD (2CD) LIMITOWANY DO 35 IMIENNYCH, NUMEROWANYCH EGZEMPLARZY- CENA: 65 zło CD1 1.No Cure [Album Version] 2.No Cure [deathmarch project by hervy] 3.No Cure [Sthilmann Club Remix] 4.No Cure [Krzyż:Kross C64-Mix] 5.No Cure [Prescription Remix by Controlled Collapse] 6.No Cure [chill remix by tomtylor & wolnodziej] CD 2 1.Cold The Same [Early Mix + Alternative Synths] 2.Cold The Same [Skon Remix] 3.No Cure [Early Mix] 4.Venomous Edge [2011 Revenge Version] 2) METALBOX CD (2CD) LIMITOWANY DO 65 NUMEROWANYCH EGZEMPLARZY - CENA: 40 zło CD1 1.No Cure [Album Version] 2.No Cure [deathmarch project by hervy] 3.No Cure [Sthilmann Club Remix] 4.No Cure [Krzyż:Kross C64-Mix] 5.No Cure [Prescription Remix by Controlled Collapse] 6.No Cure [chill remix by tomtylor & wolnodziej] CD2 1.Cold The Same [Skon Remix] 2.Venomous Edge [2011 Revenge Version] --- Wersja podstawowa - REGULAR MAXI SINGLE (1 CD) kosztować będzie 15 zło. |
|
AbrimaaL
Matuzalem Posty: 353 Atro City Veschov... |
2011-07-24 03:43:04 Deathcamp Project - No cure
Tylko maniak remixów to kupi. Gdyby podobnie jak na Well-Known Pleasures, zamieścili cover z Unknown Pleasures, przewrotnie do tytułu No Cure, wrzucili jakiś cover The Cure, to bym się może napalał na to wydanie. :P SEX PISTOLS to nie jest żaden Punk, równie dobrze ktoś mógłby powiedzieć, że to Black Metal, bo Johnny śpiewał "I am an Antichrist". To po prostu dobry melodyjny rock. |
|
sphinxia
Primogen Posty: 1823 Wyimaginowane |
2011-07-24 03:57:27
Totalny maniak, w końcu nawet ulubioną piosenkę ile razy można słuchać ( w osobnej wersji) ??? Puknijcie się w czółko "...Zamyślone, szlachetną przybierają postać długich sfinksów, by w głębi samotności zostać i drzemać, nieskończonym oddane marzeniom..." |
|
CrommCruaich
Matuzalem Posty: 1867 Wrocław |
2011-07-24 19:42:01
Miałem okazję przesłuchać parę razy ich dyskografie i od tych płyt z remixami potwornie mnie odrzucało :/ Fakt, że jestem paranoikiem, nie oznacza jeszcze, że cały świat nie sprzymierzył się przeciwko mnie. link |