|
zsamot
Primogen Posty: 222 Gniezno |
2011-06-29 11:23:39 Pierwsze próby Behemoth
Zdrowia, konsekwencji i kreatywności życzę. Krótki opis, nie mający powiązania z Właścicielem profilu;) |
||||
|
lord_setherial
Matuzalem Posty: 132 Wroclaw/Opole |
2011-06-29 11:33:01
Oby się udało Żyj krótko ale pięknie!!! |
||||
|
Nuta
Primogen Posty: 645 Brzeg |
2011-06-29 22:27:24
Zobaczymy,czy facet ma jeszcze formę,czy by musiał skapitulować. P.S.Kiedyś beształeś Behemoth'a,że Nergal miał paskudny growl[o ile Ty to powiedziałeś,jak pamiętam],zespół jest badziewny a na wieść o Nergalu i Dodzie się zaśmiałeś głośno.Skąd u Ciebie taka zmiana? Pytam z czystej ciekawości. Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces. |
||||
|
PogromcaStrzyg
Anciliae Posty: 13 Ciemnogród |
2011-06-29 22:30:52
Ludzie z wiekiem pokornieją. " Nie ma to jak zapach napalmu o poranku" |
||||
|
DEMONEMOON
Anciliae Posty: 1317 TowerHamlets |
2011-06-29 23:34:01 Pierwsze próby Behemoth
...a przede wszystkim powrotu do korzeni. 0(((( |
||||
|
lord_setherial
Matuzalem Posty: 132 Wroclaw/Opole |
2011-06-30 12:13:25 ...
Po pierwsze droga Natalio mówił to Paweł a nie ja,po drugie śmiałem się jedynie z tego,że Nergal jest z Dodą a po trzecie jestem jedynie ciekaw nowych dokonań Behemotha,mając nadzieję iż powrócą do konkretnego,że się tak wyrażę napierdalania z początków istnienia grupy. Żyj krótko ale pięknie!!! |
||||
|
Nuta
Primogen Posty: 645 Brzeg |
2011-06-30 16:17:40 ...
A,zwracam honor
To zobaczym,czy powróci na 'drogę chwały',czy przepadnie jego dawny power i wena na wieki wieków.Co z Dodą,to też się śmiałam z Tobą,że z nią się zszedł-on taki mhroczny i zły pan ciemności,ona jako królowa plastiku[mimo,że jej wokal nawet daje radę],hehehe.Więc wytykając Tobie nie zapominam,co ja mówiłam[lub staram się nie zapominać],jak coś przekręcam lub bezpodstawnie oskarżam-na klęczkach chłostam się pasem ze słowami w ustach 'Mea culpa,mea culpa,mea culpa'[oczywiście,z tym chłostaniem się to taki żart,a na poważnie prawie zawsze się przyznaję do popełnionego błędu ]. Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces. Ostatnio zmieniany: 2011-06-30 16:18:19 |
||||
|
sphinxia
Primogen Posty: 1823 Wyimaginowane |
2011-06-30 21:10:59
Sama jestem ciekawa, czy rzeczywiście "zcyka" między nimi jak przed chorobą, czy Nergal tylko tak gada. Niedługo się okaże, na koncertach i przy kolejnej płycie. Oby to jednak była prawda i oby choroba się nie wróciła, bo życie w trasie jest wyniszczające a Nergal nie wygląda jeszcze za dobrze. A, no i żeby już mu dali spokój z tymi debilnymi procesami o obrazę uczuć religijnych "...Zamyślone, szlachetną przybierają postać długich sfinksów, by w głębi samotności zostać i drzemać, nieskończonym oddane marzeniom..." |
||||