|
zsamot
Primogen Posty: 222 Gniezno |
2011-05-28 20:25:25 Within Temptation - Enter
Miły, zaangażowany tekst, ale... czy Autorka ma czytającego za indolenta? Czy trzeba tłumaczyć co to EP-ka, w dodatku nieco niedokładnie, bo i singiel może być długi- oficjalny czas nie może przekroczyć...=> http://pl.wikipedia.org/wiki/EP Poza tym: zbyt duże powtarzanie danego terminu, pisanie recenzji pod obraną tezę, to szkoda czasu, bo tu chyba chodzi o przyjemność, nie zaś udowadnianie elokwencji? Poza tym- brak growlingu to komercja??? Właśnie odejście od ówczesnej sztampy było odważniejsze niż klepanie tego co wychodziło wtedy masowo... Krótki opis, nie mający powiązania z Właścicielem profilu;) |
||
|
CatGirl
Matuzalem Posty: 1053 Toruń |
2011-05-28 23:44:58
Też bardzo lubię tą płytę, ale gadanie że każda następna jest słabsza, jest typowe :P Każda jest inna, a wg mnie wszystkie są bardzo dobre, mimo zmiany stylu, zawsze trzymali się w podobnej stylistyce. W tym przypadku różnorodność(w sumie nie aż tak wielka, ale zawsze) jest na plus. mru mru:) |
||
|
zsamot
Primogen Posty: 222 Gniezno |
2011-05-30 08:32:46
Dodam, że najnowsza jest naprawdę miła porcja muzy na poprawienie humoru. Krótki opis, nie mający powiązania z Właścicielem profilu;) |
||
|
ravenheart99
Anciliae Posty: 1370 Kotlina Kłodzka... |
2011-05-30 09:39:44
Zgadzam się z wami :) WT słucham od ładnych paru lat i chyba nigdy mi się nie znudzą. Każda płyta jest inna i za to ich najbardziej cenię, przynajmniej wprowadzają jakieś urozmaicenia a nie bez przerwy trzymają się jednego. A co do najnowszej płyty to jest ona dla mnie zaskoczeniem, ale oczywiście na plus. Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą |
||
|
Theriele
Bicz Posty: 14 Warszawa |
2011-05-30 18:16:34
Within Temptation jest moim ulubionym obecnie zespołem:) Wybieram się na koncert na jesieni. Ktoś jeszcze się wybiera?:) Można się zgadać i spotkać w gronie darkplanetowym:) Co Wy na to? "Życie ma smak jedynie dla szaleńców" "Twórczość to umiejętność nowego spojrzenia na starą wiedzę" |
||
|
Syzyf
Bicz Posty: 28 Poznań |
2011-05-31 17:12:27 Within Temptation - Enter
W sumie to się zgadzam. Poza tym na końcu obszernej (jak na darkplanetowe standardy) recki, spodziewałem się jakieś konkluzji... Mnie recka absolutnie do niczego nie zachęca, jest przeładowana informacjami i (bez urazy) nie podoba mi się ten "szkolny" styl pisania, tak jakby tekst był wypunktowany a poszczególne akapity byłyby schematycznymi i napisanymi bez dystansu rozwinięciami tych punktów. Człowiek jest jedyna istotą, która nie godzi się być tym czym jest. |
||
|
CatGirl
2011-06-01 15:22:35
ja byłam na ich koncercie i było cudnie, niestety to się chyba już nie powtórzy mru mru:) |
||
|
QueenofDarkness
Bicz Posty: 6 |
2011-06-01 17:40:16
Ostatnio czytałam, że ma być ich koncert w Stodole. Bodajże w październiku tego roku z tego, co pamiętam:) Mam nadzieję że dotrę na niego:) ..::† Są chwile, które w pamięci pozostaną i choć czas leci, one nie mijają, więc żyj marzeniami, wewnętrznymi marzeniami , po prostu uczyń życie takim, jakim chciałbyś, aby było † ::.. Ostatnio zmieniany: 2011-06-01 17:52:41 |
||
|
Theriele
Bicz Posty: 14 Warszawa |
2011-06-01 18:21:41
Tak,koncert ma się odbyć na jesieni. Miał być wcześniej,ale wokalistka nie dała rady przez ciążę. "Życie ma smak jedynie dla szaleńców" "Twórczość to umiejętność nowego spojrzenia na starą wiedzę" |
||
|
CatGirl
2011-06-01 22:22:37
ja byłam właśnie w Stodole:) mru mru:) |
||