|
Yngwie
Matuzalem Posty: 810 Wrocław / Czę... |
2011-08-29 21:30:09
Jasne, że nie są od razu źli. Dla mnie są najczęściej neutralni. Polacy za granicą też miewają różną opinię. Może z dwa tyg. temu oglądałem dokument o Romach w Rumunii i tam jest jeszcze gorzej. Wypowiadały się obie strony. od czasu do czasu warto wrócić do źródła |
||
|
HarmaaVesi
Matuzalem Posty: 28 Chełm |
2011-08-29 22:22:26
Ja nie utozsamiam sie zbytnio z ta grupa etniczna, ale mam do nich po prostu szacunek. Jest tak samo wielu zlych Romow jak zlych Polakow, Niemcow, czy Amerykanow. Duzo zalezy od srodowiska w jakim sie wychowujemy. "Będą jeszcze płyty. Ale czym jest muzyka, jeśli słucha się jej samemu?" Bradley Denton [url=http://www.flog.pl/p/455c89/]Zobacz fotoblog[/url] |
||
|
shagi666
Anciliae Posty: 319 Rzeszów |
2011-08-30 06:55:04
A tam , najlepiej powiedzieć im , że samemu się zbiera. Ja raz odpowiedziałem takiemu typowi ,że sam na wino zbieram , to mnie jeszcze zaprosił pod most i tak się opiłem , że ho ho. W ogóle z niektórymi menelami można się pośmiać , kiedyś wypiłem takim dwóm wino w 5 min , na które zbierali cały dzień ;d Ogólnie warto jest czasem spędzić z nimi chwile wolnego czasu , można się dużo dowiedzieć o nich , o czym myślą , co wpłynęło na to , ze tak skończyli i w ogóle. "Rób co masz robić brat , świat jest dziki , nie pozwól by ktoś mówił Ci , że jesteś nikim" |
||