Doriana86
Bicz

|
2011-05-31 22:50:31
| Reddishhh Napisał: |
| Doriana86 Napisał: |
| Wiesz co, na Twoim przykładzie i paru innych osób tutaj widzę, że niektórzy piszą pewne rzeczy, niby w sumie osobiste w sposób, który nie każdemu muszą się podobać i liczą na same super extra komentarze. Nie wiem, czy takie osoby chcą się wyżalić, czy uprawiają terapię zajęciową czy też dręczy je hipergrafia. Reddish, wybacz, ale Twoja wizja faceta jest naiwna i infantylna. Ja miałam taką w wieku 19 lat, ale już mi przeszło i bardzo dobrze. |
Mi niestety przeszła również wizja innego facea, dlatego teraz jestem wybredna, bo za dużo razy się naciełam.
Ja tam się nie gniewam,nie liczę na żadne pochwały, po prostu mówie to, co myśle. |
Ja jestem wybredna, tylko już tak nie pod względem subkultury, tylko spełniania moich potrzeb emocjonalnych i inteligencji, nie mówiąc już o cieple i czułości. I jak widać, teraz dobrze na tym wychodzę bo - TAK - MAM wsparcie emocjonalne partnera i to właśnie jest istotne, a nie tylko zapierdalanie w glanach i czarnym płaszczu.
To, co Tobie wydaje się słabością, dla mnie właśnie jest siłą. |
|
|
|
Reddishhh
Bicz

|
2011-06-01 00:56:24
| Wiesz co, na Twoim przykładzie i paru innych osób tutaj widzę, że niektórzy piszą pewne rzeczy, niby w sumie osobiste w sposób, który nie każdemu muszą się podobać i liczą na same super extra komentarze. Nie wiem, czy takie osoby chcą się wyżalić, czy uprawiają terapię zajęciową czy też dręczy je hipergrafia. Reddish, wybacz, ale Twoja wizja faceta jest naiwna i infantylna. Ja miałam taką w wieku 19 lat, ale już mi przeszło i bardzo dobrze. |
Mi niestety przeszła również wizja innego facea, dlatego teraz jestem wybredna, bo za dużo razy się naciełam.
Ja tam się nie gniewam,nie liczę na żadne pochwały, po prostu mówie to, co myśle. |
Ja jestem wybredna, tylko już tak nie pod względem subkultury, tylko spełniania moich potrzeb emocjonalnych i inteligencji, nie mówiąc już o cieple i czułości. I jak widać, teraz dobrze na tym wychodzę bo - TAK - MAM wsparcie emocjonalne partnera i to właśnie jest istotne, a nie tylko zapierdalanie w glanach i czarnym płaszczu. |
No bo to jest najważniejsze, dobra dobra koniec kłótni, wypijcię herbatkę ze mną.
A kiedy zacznę się bronić, oberwiesz w twarz bagnetem i skończy się kłapanie. |
|
|
|
Doriana86
Bicz

|
2011-06-01 01:03:13
Ja jestem wybredna, tylko już tak nie pod względem subkultury, tylko spełniania moich potrzeb emocjonalnych i inteligencji, nie mówiąc już o cieple i czułości. I jak widać, teraz dobrze na tym wychodzę bo - TAK - MAM wsparcie emocjonalne partnera i to właśnie jest istotne, a nie tylko zapierdalanie w glanach i czarnym płaszczu. |
No bo to jest najważniejsze, dobra dobra koniec kłótni, wypijcię herbatkę ze mną. |
Z rumem czy bez?
|
|
|
Reddishhh
Bicz

|
2011-06-01 01:26:04
Mam biały rum albo pinacolade, co chcesz?
|
|
|
Doriana86
Bicz

|
2011-06-01 21:39:23
Biały rum, świetnie łączy się z kofeiną. Mam nadzieję, że Ci się w końcu polepszy w życiu i nie będziesz już tak smutać
|
|
|
SanguineVenari
Bicz

Agharta
|
2011-06-02 17:58:00
Należy nie bać się zmian na lepsze.
"Z tak krzywego kawałka drewna, z jakiego uczyniony jest człowiek, nie da się zrobić nic prostego."
|
|
|
|
Reddishhh
Bicz

|
2011-06-02 18:26:25
| SanguineVenari Napisał: |
| Należy nie bać się zmian na lepsze. |
A kto powiedział, że się boję? Miam tak burzliwe życie, że nie wiem czy jeszcze można się bać czegoś z tych spraw..
Może to śmiesznie brzmi, bo jestem młoda, ale to niestety prawda..
|
|
|
SanguineVenari
Bicz

Agharta
|
2011-06-02 18:30:03
A kto powiedział, że się boję? Miam tak burzliwe życie, że nie wiem czy jeszcze można się bać czegoś z tych spraw..
Może to śmiesznie brzmi, bo jestem młoda, ale to niestety prawda.. |
Po pierwsze: nic ci nie zarzucam :). Po drugie: nie lata tak naprawdę decydują o życiowym doświadczeniu. Grunt to wyciągać wnioski.
"Z tak krzywego kawałka drewna, z jakiego uczyniony jest człowiek, nie da się zrobić nic prostego."
Ostatnio zmieniany: 2011-06-02 18:31:04 |
|
|
|
Reddishhh
Bicz

|
2011-06-02 18:34:55
Nie nie ja się broń boże nie rzucam..
A co do wniosków, no tak, właśnie moim zdaniem też o to chodzi..
|
|
|
SanguineVenari
Bicz

Agharta
|
2011-06-02 18:42:59
Niestety, to umiejętność nie wszystkim znana.
|
|
|
|