|
Krasnal_Adamu
Redaktor Posty: 37 Wrocław |
2011-03-14 06:41:36 Lars Urlich aktorem
Nie wiem dlaczego, ale najbardziej mnie interesuje (jeśli podane tu plany w ogóle zostaną zrealizowane), co Ulrich będzie potem mówił o Nicole Kidman. Spodziewam się śmiesznych komentarzy. I że po latach będą o wiele gorsze niż podczas promocji filmu. Ja to jednak Ulricha nie lubię :) Krytyk ma zawsze rację. |
||
|
ten_co_niesie_swiatlo
Anciliae Posty: 175 Wejherowo |
2011-03-14 14:21:29 Lars Urlich aktorem
Pewnie znasz go osobiście że go nie lubisz,dlaczego nie lubisz nie smakowało ci piwo które ci postawił?.Pozdrawiam Istnieje tylko dwóch dobrych ludzi - jeden zmarł, a drugi się jeszcze nie narodził. |
||
|
FreddyKruger
Primogen Posty: 235 Poznań |
2011-03-14 15:46:34
Lars ma już debiut za sobą, nie ma co sie jarać ;]. Zagrał siebie samego w "get him to the greek". Tylko w sumie grania w tym niewiele było. Co nas nie zabije, to nas sponiewiera. Ostatnio zmieniany: 2011-03-14 15:47:12 |
||
|
Krasnal_Adamu
Redaktor Posty: 37 Wrocław |
2011-03-14 15:50:59 Lars Urlich aktorem
Nie, piwo w Danii wspominam akurat dobrze - bez problemu sprzedawali trzynastolatkom, a smaku nie pamiętam, więc raczej nie było niedobre. Niestety Ulrich nie wpadł, bo akurat nagrywał "Reload", więc smutno nam się piło. Przysłał nam tylko list, że on jest w Ameryce i ciężko tam pracuje, i kiedyś nawet wystąpi w filmie z Nicole Kidman, a my będziemy mogli najwyżej płakać na forach, jak bardzo mu zazdrościmy Krytyk ma zawsze rację. |
||
|
ten_co_niesie_swiatlo
Anciliae Posty: 175 Wejherowo |
2011-03-15 11:42:23
Ja tam mam SZACUN dla całej Metallicy, Nie obchodzi mnie ich prywatne życie i granie w filmach tylko to jaką muzę robią,wykluczając LOAD i reLOAD.A kto kogo nie lubi z tych muzyków,szczerze mnie to pierdoli... Lecz też drażni jak taki krytyk piszę że nie lubi...,Bo? Bo właśnie,ta zazdrość,ten żal dupę ściska. Oceniać jest łatwo,sztuką zrobić jest coś by mogli cię ocenić.Pozdrawiam Istnieje tylko dwóch dobrych ludzi - jeden zmarł, a drugi się jeszcze nie narodził. |
||
|
haelaenka
Matuzalem Posty: 4 |
2012-02-19 23:43:30
niedawno obejrzałam amerykańską komedie [URL http://www.filmweb.pl/film/Idol+z+piek%C5%82a+rodem-2010-480366[/URL]. I gra tam Lars :D W dwóch scenach. W pierwszej leży nago w łóżku a w drugiej mówi coś przez parę sekund stojąc w salonie
Youtube . W filmie gra samego siebie oczywiście więc nie musi zbytnio wysilać się gra aktorska :) Ale i tak spodobała mi się gra zwłaszcza że nawet poza planem filmowym jest bardzo wyluzowanym(pozytywnie) facetem. |
||
|
Pablo69
Bicz Posty: 23 Gdańsk |
2012-02-24 11:09:59
Może okaże się lepszym aktorem niż perkusistą (wiadomo - do zespołu dostał się nie dzięki umiejętnościom, a dlatego, ze znał faceta, dzięki któremu Metallica podpisała pierwszy kontrakt). Zapraszam na swoje forum: http://www.spambox.pun.pl |
||