|
Sumo666
Redaktor Posty: 1078 Wrocław (Czas... |
2011-03-09 19:36:24 Morbid Angel - Illud Divinum Insanus
Jak już kiedyś pisałem z dużymi obawami podchodzę do nowej płyty Morbidów. I obawiam się, że ten album będzie po prostu słaby. No ale cóż pożyjemy, usłyszymy i ocenimy. If i can`t be my own i feel better dead. |
|
Harlequin
Redaktor Posty: 5795 Poznań |
2011-03-09 20:51:29
Nooo, "Nevermore" jest co najwyzej poprawny :) boje sie że Yeung zapoda za duzo blastów, a ten kolo z Zyklona bedzie męczył gruche jak to robił z Zyklon :/ ale mysle ze o lepszy album niz "Heretic" nie bedzie ciężko. Cycki, Flaki i Szatan !!! |
|
cellar_door
Matuzalem Posty: 669 Gdańsk |
2011-03-09 23:33:22
a ja podchodzę do nowej plyty Morbid Angel z wielkim dystansem i równie wielką wiarą że po raz kolejny pokażą rogi nie patrząc na obowiązujące trendy :-) jeśli siegnąć pamięcią Trey zawsze miał wyjebane na to co aktualnie się działo na ektremalnej scenie i robił to co czuł a nie to co trzeba było. Jeśli wszyscy się ścigali w blastach Morbidzi wydawali "Blessed.." albo "Gateways.." :-) jeśli wszyscy zaczeli akurat eksperymentować Morbid Angel wydał kurewsko wredny i absolutnie brutalny "Covenant" :-) mało tego, w czasach masturbacji nad brzmieniem Trey nagrał "Heretic" z chujowym brzmieniem jak na te syntetyczne czasy :-) jak dla mnie Morbid Angel jest kwintesencją gatunku zwanego death metalem i żaden sezonowy fascynat ich twórczosci nigdy na to nie wpłynie :-) time shal tell... |
|
rob1708
Anciliae Posty: 408 Poznan |
2011-03-09 23:53:32
w czerwcu sie przekonamy, plyta na pewno wzbudzi kontrowercje,ciekawe czy Vincent ma jeszcze ten GLOS,podswiadomie licze na mocna rzecz zreszta od lat MA jest dla mnia absolutem i kazda plyte lykam bez popty zreszta slaba plyt MA to dla 99 procent kapel szczyt marzen/ nie do osiagniecia/. Dobrze ,ze jest koncert w Polsce a metalmanie 98moje spelnienie marzen pozdro dla maniax dalismy rade a teraz w glosnikach Covemant i caly czas ogien.. Kropla drąży skałę |
|
Harlequin
Redaktor Posty: 5795 Poznań |
2011-03-10 07:17:06
Noooo, zważywszy, ze MA ma tendencję do nagrywana na przemian płyt szybkich i wolnych, to ta nowa powinna być raczej wolna :)) a jakoś te morbidowe walce bardziej do mnie trafiają :) Cycki, Flaki i Szatan !!! |
|
MrGoregrind
Primogen Posty: 38 Świnoujście/T... |
2011-03-10 10:01:38
W końcu ! Czekam na nowe dzieło z niecierpliwością. Mam jak większość obawy co do nowego wydawnictwa ale wierzę, że będzie ogień. Alleluja i do przodu. |
|
lord_setherial
Matuzalem Posty: 132 Wroclaw/Opole |
2011-03-10 12:18:30 ...
Myślę iż Morbid Angel sami w sobie są już legendą lecz do nowego wydawnictwa podchodzę z dystansem gdyż uważam iż z nowym składem to może to być raczej eksperyment i Morbid Angel nie będzie już miał tak zwanego "pierdolnięcia" jak za czasów świetności a szkoda... Żyj krótko ale pięknie!!! |
|
DEMONEMOON
Anciliae Posty: 1317 TowerHamlets |
2011-03-11 00:21:40
Ciekawi mnie jak sie wkomponuja z najnowszym materialem,w takie towarzystwo jak ARCHAEAEON,badz PARASIGNOSIS 0(((( |