[ziewa] - strona 105

Help
Forum : Blogi
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 Następna
Dyskusja na temat artykułu: [ziewa] - strona 105
Demonika
Matuzalem
Demonika
Mińsk Mazowiec...

2011-02-27 22:06:39
Letyss Napisał:
Czyli blog jest dla Ciebie swoistym zeszytem ćwiczeniowym?

Nie bardzo rozumiem co masz na myśli mówiąc, a raczej pisząc "zeszyt ćwiczeniowy".

Blog jest dla mnie pewną przenośnią z której skorzystam za jakiś czas i wtedy sobie poczytam co było, jaki miałam tok myślenia itd.
"Protect me from what I want"

Demonika
Matuzalem
Demonika
Mińsk Mazowiec...

2011-02-27 22:11:07
No nie wiem sama. Jakby się tak zastanowić, to jakoś nie myślałam nad tym. A styl zawsze można poćwiczyć

Demonika
Matuzalem
Demonika
Mińsk Mazowiec...

2011-02-27 22:42:48
Zdaję sobie sprawę, że to, że pisze zawile i niejasno nie jest najlepiej oceniane i rozpatrywane. Ale cóż. Idę spać. Dobranoc.

szarl
Matuzalem
szarl

2011-02-28 00:12:21
Zawile to może Joyce, albo Kant pisał, na pewno nie Ty :). Za to napewno piszesz za dużo i co Ci ślina na język przyniesie
“History,Stephen said, is a nightmare from which I am trying to awake”

Ineskos
Matuzalem
Ineskos
Poznań

2011-02-28 19:19:29
szarl Napisał:
Zawile to może Joyce, albo Kant pisał, na pewno nie Ty :). Za to napewno piszesz za dużo i co Ci ślina na język przyniesie

zgadzam się

co to się porobiło z dzisiejszą młodzieżą...

Demonika Napisał:

Piszę ten blog dla siebie, by zajrzeć do niego za jakiś czas i zobaczyć jak to było. Ja się połapię, wy nie koniecznie

kiedyś żeby "zobaczyć jak to było" pisało się pamiętniki... I nikt nie musiał... ba ! nie wolno nikomu było! tego czytać.

"Music is my power, Music is my life"
Ostatnio zmieniany: 2011-02-28 19:19:53

Demonika
Matuzalem
Demonika
Mińsk Mazowiec...

2011-03-02 14:27:17
Ineskos Napisał:
szarl Napisał:

zgadzam się

co to się porobiło z dzisiejszą młodzieżą...

Demonika Napisał:

Piszę ten blog dla siebie, by zajrzeć do niego za jakiś czas i zobaczyć jak to było. Ja się połapię, wy nie koniecznie

kiedyś żeby "zobaczyć jak to było" pisało się pamiętniki... I nikt nie musiał... ba ! nie wolno nikomu było! tego czytać.

Hmm... to może i jest "pamiętnik" i wy sobie to czytacie, ale wiem co piszę i w moim osobistym pamiętniku byłoby więcej treści i więcej uczuć, odczuć, zmartwień, radości... I nikt by nie miał do tego dostępu.

Violanta
Matuzalem
Violanta
zachodniopomors...

2011-03-02 14:59:12
Oj, nie podoba się, to nie czytać, Wy staruchy!
Better to be hated for who you are than loved for who you are not.

Dyskusja na temat artykułu: [ziewa] - strona 105
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 Następna
Forum : Blogi