u psychologa - strona 30

Help
Forum : Blogi
1 | 2 | 3 Następna
Dyskusja na temat artykułu: u psychologa - strona 30
Letyss
Anciliae
Letyss
Ostrów Wielkop...

2011-02-26 16:28:22
To też jest możliwe. Istnieją jeszcze inne warianty typu: badanie ludzkich reakcji (ja to nazywam "eksperymentem socjologicznym", wrzucanie " pikantnych kawałków" i obserwowanie co jakiś czas reakcji innych, dużo ludzi tak robi) lub "terapia zajęciowa".
Marine corps want indestructable men - men without fear!!!

xCHAOSx
Primogen
xCHAOSx
My Little Hell

2011-02-26 16:36:39
Letyss Napisał:
To też jest możliwe. Istnieją jeszcze inne warianty typu: badanie ludzkich reakcji (ja to nazywam "eksperymentem socjologicznym", wrzucanie " pikantnych kawałków" i obserwowanie co jakiś czas reakcji innych, dużo ludzi tak robi) lub "terapia zajęciowa".

Możliwe, że masz racje aczkolwiek myślę, że jeśli chodziłoby o badanie ludzkich reakcji itp. to byłoby to troche inaczej napisane. Bez błędów itp.
Nie jestem po to by być miła, tylko po to żeby kopnąć w dupę i zmotywować.

Letyss
Anciliae
Letyss
Ostrów Wielkop...

2011-02-26 16:42:57
Wiesz, nie mówię koniecznie o formalnym badaniu. Nieraz ludzie po prostu piszą coś w necie chyba tak trochę "eksperymentalnie", chcą zaszokować, by zobaczyć ludzkie reakcje, niekoniecznie w celu prowadzenia formalnych badań.

bastet666
Primogen
bastet666
Czestochowa/Wr...

2011-02-26 16:47:18
A mnie zastanawia dlaczeo dziewcze ma tyle negatywnych emocji w sobie,skad bierze sie ta jej aspołecznosc i te proby sambojcze..
KAzdy ma inna wrazliwosc
Pamietam czasy mojego liceum>dziewczyny w klasie poza dwiema nie byly zbyt normalne wg mnie..dla nich liczylo sie to jakie ciuchy(czy markowe) nosilas/es i to jakie auto mial Twoj facet albo jak dzianych rodzicow
Kiedys podzielono nas na kilka grup i kazda z grup miala okreslic inna(personalnie kazda z czlonkin)
Co ja uslyszalam?
Ze mam swoj świat,ze ubieram sie w łachmany,że jestem antyspoleczna itd..
Najbardziej zabawne bylo to ze lachmany nie oznaczaly brudnych,podartych,poplamionych rzeczy..ot zwykle czarne rzeczy..koszulki z zespolami,ciemne spodnie,glany
Antyspoleczna bylam dlatego ze nie bawilo mnie obgadywanie na przerwach innych panienek pod kate"o boze ale ma tragiczna fryzure,torebke itd"
Czy przejelam sie tym? Ani troche dla mnie byl to kolejny dowod ze panny sa poprosty tępe.
Nie wiem jak dokladnie sytuacja dokladnie wyglada u autorki posta ale czasem mnie krew zalewa jak cos takiego czytam
MA dach nad glowa,rodzice ja utrzymuja ,nie martwi sie o rachunki,debet na koncie do splacenia itd.
A jesli proby samobojcze byly na zasadzie "bo mnie nikt nie rozumie" albo przez jakieegos faceta to tylko pogratulowac doroslości
Facetow od groma...nie ten to inny...
Ja tez relacje z jednym facetem ciezko przezylam ale wyszlam z tego choc to trwalo dosc dlugo>wyszlam dzieki moim przyjaciolom i dzieki własnej pracy nad soba
Autorce zycze dystansu i jak to mowi dzisiejsza mlodzież zeby miala na wszytsko bardziej wyjebane..szkoda zycia na nerwy i doly

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

xCHAOSx
Primogen
xCHAOSx
My Little Hell

2011-02-26 17:02:17
Letyss Napisał:
Wiesz, nie mówię koniecznie o formalnym badaniu. Nieraz ludzie po prostu piszą coś w necie chyba tak trochę "eksperymentalnie", chcą zaszokować, by zobaczyć ludzkie reakcje, niekoniecznie w celu prowadzenia formalnych badań.

albo porobić sobie z innych jaja =.=

Letyss
Anciliae
Letyss
Ostrów Wielkop...

2011-02-26 17:03:50
xCHAOSx Napisał:
Letyss Napisał:

To tez możliwe

xCHAOSx
Primogen
xCHAOSx
My Little Hell

2011-02-26 17:10:40
Letyss Napisał:
xCHAOSx Napisał:
Letyss Napisał:

To tez możliwe

więc olejmy to i chodźmy na piwo XD

Dyskusja na temat artykułu: u psychologa - strona 30
1 | 2 | 3 Następna
Forum : Blogi