|
AnnaBeth
Bicz Posty: 14 ok. Szczecina |
2011-01-30 15:24:51
O kurczę... Mam ten sam "problem"... Ale olewam to. Jest taka jaką być uwielbiam Żyć możesz tylko dzięki temu za co mógłbyś umrzeć. |
||
|
Vika
Anciliae Posty: 1643 Ostrów Wielkop... |
2011-01-30 18:32:28
Ten temat i parę innych zainspirował mnie do napisania posta w kwestiach technicznych bodajże, że można by jakoś częściej nieciekawe tematy wywalać stąd. Jakoś do tej pory nie ma odzewu na mój apel. Marine corps want indestructable men - men without fear!!! |
||
|
HardKill
Moderator Posty: 8018 Szczecin |
2011-01-31 23:45:06
A po co wywalać,po to jest archiwum by sobie tu były :) Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |
||
|
Vika
Anciliae Posty: 1643 Ostrów Wielkop... |
2011-02-03 11:50:59
...i zajmowały miejsce?:) no ale dobra, skoro taka jest Twoja wola...:P Marine corps want indestructable men - men without fear!!! |
||
|
Reddishhh
Bicz Posty: 366 |
2011-05-11 05:39:54
A ja nie wiem, dlaczego aż tak Cie to flustruję. Ludzi nie zmienisz a przejmujesz się jakimiś pipami. Czy nie patrzyłaś z tej strony, że może są zazdrosne, bo np, podobasz się im, jesteś ładna, orginalna itp. a one tak nie potrafią i chcą Cię ujednolicić abyś się nie wyróżniała, ja miałam tak samo, tylko że mnie wyzywano i omijano w dosyć przykry sposób. Więc zastanów się, czy faktycznie zależy ci na tych "kumpelach" bo widać że chyba nie są warte znajomości. A kiedy zacznę się bronić, oberwiesz w twarz bagnetem i skończy się kłapanie. |
||
|
evanescence
Anciliae Posty: 48 tam gdzie nie ma n... |
2011-10-13 19:38:13
wiem jak to jest Gosiu, ale nie warto przejmować się ludźmi pozdrawiam Samotność jest czymś pięknym. |
||
|
alukan
Fae Posty: 0 Łódź |
2012-05-13 20:26:38
Ciekawe ,że ci co pogardzają wątkiem często podtrzymują jego życie wielokrotnymi wpisami.Przeczytałem komentarze do artykułu bo zainteresowało mnie jak ludzie nawzajem potrafią się nakręcać.Teraz atakujemy,teraz odpuszczamy ,teraz znowu przyciskamy.Ewentualnie jeżeli dokopywanie w danej chwili jest modne możemy mieć odrębne zdanie ale mrugając do innych,że sam temat jest w sumie dość błahy. Oczywiście określone stadne prawa nie omijają żadnej z grup.Czy to lalki barbie czy społeczność forum. Gosiu.Ciągłe tłumaczenie się ze swojego zachowania jest męczące.Odpuść na chwilę to znowu wejdą ci na głowę.Trzeba tylko nauczyć się spokojnie mówić "Nie". |
||