|
ten_co_niesie_swiatlo
Anciliae Posty: 175 Wejherowo |
2011-02-13 16:41:08
Istnieje tylko dwóch dobrych ludzi - jeden zmarł, a drugi się jeszcze nie narodził. |
||
|
minawi
Redaktor Posty: 6104 Poznań / Iław... |
2011-07-23 19:57:56
po drugim piwie stwierdzam, że gówno prawda, patrzy! (vide: tytuł wątku) Make Foch Not War |
||
|
Reddishhh
Bicz Posty: 366 |
2011-07-24 03:23:09
Nie to nie jest prawda, i aż dziwie się, na całkiem trzezwo, że ludzie jeszcze o takie rzeczy pytają. To jasne że każdy patrzy na wygląd, jedni w mniejszym stopniu się nim sugerują a drudzy w większym. Jednym np nie podoba się to, że koleś ma krzywe zęby, ale tak bardzo go kocha i lubi że staje się to neutralne. I jeżeli ktoś mi mówi, że nie patrzy na wygląd, to jest dla mnie zwykłym kretynem. Bo każdy na to patrzy, i nikt mi nie powie, że nie. Niestety takie są prawa natury że podświadomie wybieramy ludzi o zdrowym "apetycznym" dla nas wyglądzie, aby potem nasze potomstwo też takie było. Zwykła chemia. A kiedy zacznę się bronić, oberwiesz w twarz bagnetem i skończy się kłapanie. Ostatnio zmieniany: 2011-07-24 03:23:55 |
||
|
Alpha-Sco
Matuzalem Posty: 1864 Małe Prywatne... |
2011-07-24 15:23:53
Oczywiście, że patrzą i nie potrzebuję piwa, by to stwierdzić ONE LIFE. LIVE IT. |
||
|
Alpha-Sco
Matuzalem Posty: 1864 Małe Prywatne... |
2012-05-16 18:44:21
Oczywiście, że patrzą. Musi się dobrze prezentować...
(to coś dla gotyckich dam lubiących długowłosych przystojniaków) ... albo być chociaż dobrze ubrany... ONE LIFE. LIVE IT. Ostatnio zmieniany: 2012-05-16 18:45:18 |
||
|
DonVitteo
Matuzalem Posty: 539 Międzychód |
2012-05-17 20:00:56
Pewnie, że tak, jak każdy. Nie jest to jakiś główny wyznacznik, ale fakt faktem...oczywiście. Niezadbany chłopak o wielkim sercu może nie przypaść do gustu przedstawicielkom płci przeciwnej. " Kto buduje na ludzkim zaufaniu, buduje na piasku" |
||
|
MentalCage
Bicz Posty: 180 Nowy Sącz |
2012-05-17 23:19:01
Nie chodzi o kwestię "zadbany" czy nie, przynajmniej nie w moim przypadku. Osobiście nie przypadam za wyżelowanymi słuchaczami muzyki klubowej i takowy właśnie nie przypadłby mi do gustu (a tacy uważają siebie za zadbanych). Nie da się określić swojego życia jednym mottem. |
||
|
DonVitteo
Matuzalem Posty: 539 Międzychód |
2012-05-17 23:31:46
Zadbany chłopak nie musi być koniecznie wyżelowanym miłośnikiem muzyki clubowej. " Kto buduje na ludzkim zaufaniu, buduje na piasku" |
||
|
MentalCage
Bicz Posty: 180 Nowy Sącz |
2012-05-18 00:23:47
Właśnie dlatego zaznaczyłam, że to oni się za takich uważają. EDIT: I w sumie niektóre kobiety też. Nie da się określić swojego życia jednym mottem. Ostatnio zmieniany: 2012-05-18 00:25:28 |
||
|
Demonika
Matuzalem Posty: 438 Mińsk Mazowiec... |
2012-05-18 01:44:07
Może nie to, że aż tak bardzo patrzą. Ale związek szczęśliwy to ten w którym partnerzy się m. in. sobie nawzajem podobają. Więc wygląd w jakimś stopniu jest ważny przy wiybieraniu partnera. I mówiąc ukochanej, że się nie patrzy na wygląd zupełnie/ czy też ukochanemu. Sygerujemy, że są brzydcy. A facet po pierwsze powinien się myć. I golić. Bródka jest okej, ale nie wielki zaeost+ wąsy moim zdaniem. A reszta zależy od indywidualnego punktu widzenia. Osobiście preferuje męskich, z bródkami i długimi włosami/ irokezem. :P No męskie ręce też są fajne. Nic więcej do szczęścia nie czeba :D PS: krótkowłosi też są fajni. "Protect me from what I want" |
||
|
Devon
Fae Posty: 82 |
2012-05-25 18:51:14
aaa to ostatnie napisałaś, bo masz krótkowłosego blondyna narzeczonego? obczaiłam Twój profil na laście.fm i facebooku, no chyba, że coś się zmieniło i ten koleś należy już do przeszłości:)Bo ten facet z Twoich zdjęć to jakoś do opisywanego przez Ciebie ideału za bardzo nie pasuje. Mojemu nowemu mężczyźnie jest na szczęście dobrze i w krótszych włosach, ale nie na jeża, tylko eeee....jakby na...przedłużonego grzyba:), pocieniowanych:) jak i w długich:), zarówno z bródką i wąsami, jak i bez - ma w sobie coś z Johny'ego Deppa. wiadomo, ładnemu we wszystkim ładnie:) Włosy ma brązowe, oczy zielonobrązowe i wspaniałą ciemną karnację:) jest tylko trochę ode mnie wyższy (ma 173 cm), ale za to jest trochę szczuplejszy ode mnie, waży koło 60 kg jak nie mniej nawet, ale wagowa różnica nam nie przeszkadza, zresztą, już tak nieraz miałam w życiu, że facet był ode mnie nieco szczuplejszy:) jest 11 lat starszy ode mnie - co się liczy dla mnie o wiele bardziej, niż wygląd, gdyż od pewnego czasu najbardziej lubię facetów starszych o co najmniej 6 a co najwyżej 20 lat ode mnie, nie potrafiłabym być w tej chwili w stałym związku z młodszym facetem. Jednak nie samym chlebem żyje człowiek, jak Biblia głosi: największe wrażenie zrobiły na mnie jego charakter, inteligencja, talenty (do pisania wierszy, opowiadań, malowania, rysowania i grafiki) oraz...temperament i zmysłowość, otwartość na nowe doznania (bo ktoś może być atrakcyjny i tego w sobie nie mieć). Czyli: uroda istotna, ale nie najważniejsza:) Ostatnio zmieniany: 2012-05-25 18:52:54 |
||
|
CatGirl
Matuzalem Posty: 1053 Toruń |
2012-05-26 08:11:11
Johny Depp powiadasz Ja tam "pacze" na wygląd:) zaprzeczenie byłoby hipokryzją:)Np ten pan w niebieskim ze zdjęcia powyżej jest wprost zniewalający mru mru:) Ostatnio zmieniany: 2012-05-26 08:12:38 |
||