Rozmowy o zdjęciach - strona 15

Help
Forum : Śmietnik
1 | 2 Następna
Kim
Anciliae
Kim
Szczecin

2006-10-12 16:04:29
hehe co do moich ocen w galerii to jest calutka paleta ocen... Hmm.. są też 1... no cóż. Może zasłużyłam sobie? Podpadłam komuś? hmmm

Hexe
Bicz
Hexe
Poznań

2006-10-22 11:36:47
Kim tak na dobrą sprawę to nie wiadomo do końca czy 1 jest wyrazem niechęci do Twojej osoby czy po prostu ktoś stwierdził że nie podobaj,ą mu się Twoej zdjęcia :lol:

ja też mam cała skalę ocen :twisted: ale jakoś się tym nie przejmuje... jak się komuś podoba to się podoba a jak nie to nie... nie amm zamiaru sie zastanawiać dlaczego dostałam jedynke...
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)

alphar
Bicz
alphar

2006-10-31 10:12:22
link do zdjątek z Opery i wypadu do Rockersa:
http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&op=browse_gallery&uid=157&gal_id=796&od_nr_str=0
Oszczędzaj ruchy: pamiętaj jak ktoś Cię irytuje to musisz użyć ponad 20 mięśni, żeby wykrzywić twarz, ale tylko czterech, żeby wziąć zamach i jebnąć go w mordę.

SzmaragdowaNoc
Anciliae
SzmaragdowaNoc
Wielkopolska :)

2006-10-31 10:38:55
Kocie, a zauwazyłaś, ze na jednym zdjęciu Manawi wyrosły rogi? :D

alphar
Bicz
alphar

2006-10-31 18:43:56
nie? :D
Oszczędzaj ruchy: pamiętaj jak ktoś Cię irytuje to musisz użyć ponad 20 mięśni, żeby wykrzywić twarz, ale tylko czterech, żeby wziąć zamach i jebnąć go w mordę.

SzmaragdowaNoc
Anciliae
SzmaragdowaNoc
Wielkopolska :)

2006-10-31 20:01:12
Na szóstej stronie :) W sumie są to skrzydła, ale z daleka tego nie widać :D

Coś a'la Asterix :twisted:

Alpha-Sco
Matuzalem
Alpha-Sco
Małe Prywatne...

2008-01-04 13:19:38
NorwegianWinter Napisał:
minawi Napisał:
eee co ty gadasz, kochanek :P toc ty śliczny jestes <hehe> 8)

hehe dzieki, tak naprawde jestem paskudny tylko na zdjeciach jakos wygladam 8)

Photoshop działa cuda, mówisz?

A propos "jedynek": zastanawiałam sie, czy jak komuś dam "1", to czy dać mu też komentarz, dlaczego tak nisko. Tylko czy dolewać oliwy do ognia pisząc: "Nie podoba mi się Twoja galeria, bo zdjęcia mają idiotyczne tło?" albo "Nie masz na tym zdjęciu nosa". Z jednej strony, to nie jest portal o fotografii... Ale z drugiej, po coś ta galeria jest. Może jednak warto? Zawsze można się czegoś nauczyć, zwrócić uwagę na coś, czego do tej pory się nie zauważyło. Albo chociaż uniknąć nieporozumień czy oskarżeń typu "Dałaś mi 1 bo masz SPM i zły humor!" Nie wiem... Fotografia to moje hobby, lubię oglądać i komentować zdjęcia i lubię, gdy moje są oceniane i komentowane, bo po to je umieszczam w galerii by ktoś je obejrzal i bym sama mogła się czegoś nauczyć na podstawie opinii. Ale może użytkowników wcale nie interesują czyjeś opinie na temat ich zdjęć... A może interesują... Co sądzicie?
ONE LIFE. LIVE IT.

MoodyeyesOfDark
Anciliae
MoodyeyesOfDark
Kraków

2008-01-05 21:04:14
Moim skromnym zdaniem proszę ja Was, warto oprócz pozytywnych komentarzy pisać również i te negatywne. Zgadzam sie z Alpha-Sco. Jeśli ktoś dodaje zdjęcia, tworzy swoją własną galerię to chyba poto, by ją ktoś oglądał i komentował...jeśli "olewa średnią" komentarzy to jego sprawa, a jeśli nie życzy sobie by ktoś komentował jego własną twórczość fotograficzną to niech poinformuje o tym innych użytkowników - przecież nikt tego nie zakazuje. Ja uwielbiam robić zdjęcia i umieszczam je poto, aby je ktoś po oglądnięciu skomentował - wtenczas wiem, jaki błąd popełniłam, w końcu człowiek na błędach się uczy choć zależy jaki człowiek ;^^> Ludziska, oglądajcie i komentujcie!!!! Pozytywy czy negatywy, wszystko się liczy ;D
"W życiu piękne są tylko chwile"

1 | 2 Następna
Forum : Śmietnik