Eskulap Poznań

Help
Forum : Lokale, kluby
Poprzednia Następna
Anumati
Anciliae
Anumati
Poznań

2010-10-19 00:43:56 Eskulap Poznań
Słyszałam, że podobno Eskulap jest zamknięty, bo komornik go zajął! Wie coś ktoś na ten temat więcej?
"Święci mężowie powiadają, że życie to tajemnica i wierzą w ten koncept z radosnym obliczem, lecz są tajemnice, co gryzą z wściekłości i pragną Cię dopaść wśród nocnych ciemności..."

Vix86
Bicz
Vix86
Poznań

2011-03-05 15:51:50
Jednak działa i odbędzie się tam 5 kwietnia koncert zespołów Ulver i Zweizz. Jeśli są jeszcze bilety, to sie wybiorę. A Ty poszłabyś?:)

Anumati
Anciliae
Anumati
Poznań

2011-03-05 18:51:34
Wiem, że działa, jak widać ten post jest stary. Nie słucham ich
"Święci mężowie powiadają, że życie to tajemnica i wierzą w ten koncept z radosnym obliczem, lecz są tajemnice, co gryzą z wściekłości i pragną Cię dopaść wśród nocnych ciemności..."

yggdrasil
Matuzalem
yggdrasil
Poznań

2011-03-05 19:53:42
No niby Ulver ma grać w Eskulapie ale jest też ukośnik na Blue Note więc nie wiem do końca
"Im gorzej jest tym lepiej - Pora uwierzyć w siebie"

Vix86
Bicz
Vix86
Poznań

2011-03-05 21:25:08
yggdrasil Napisał:
No niby Ulver ma grać w Eskulapie ale jest też ukośnik na Blue Note więc nie wiem do końca

to kiedy się dowiemy gdzie to będzie grać? przy kupnie biletu mam się zapytać?

minawi
Redaktor
minawi
Poznań / Iław...

2011-03-06 18:37:30
Vix86 Napisał:
yggdrasil Napisał:

gdzie niby ten ukośnik? nic mi nie wiadomo, zeby mial grac gdzie indziej niz w Eskulapie.
Make Foch Not War

Vix86
Bicz
Vix86
Poznań

2011-03-06 23:31:43
minawi Napisał:
Vix86 Napisał:
yggdrasil Napisał:

gdzie niby ten ukośnik? nic mi nie wiadomo, zeby mial grac gdzie indziej niz w Eskulapie.

No właśnie też nie wiem, gdzie yggdrasil go widzi, bo zaglądałam do wydarzeń i tam jak byk jest napisane, że w Eskulapie...

GraveTone
Primogen
GraveTone
Poznań

2011-03-07 00:41:28
Słyszałem, że obecnie większe imprezy, czyli Ulver będą w Eskulapie i koniec. A Blue Note? To pewnie było przedtem napisane jako alternatywa, gdy Eskulap miał problemy finansowe.
"Okaż szacunek innym by i oni okazywali Tobie szacunek."

Poprzednia Następna
Forum : Lokale, kluby