Kat & Roman Kostrzewski / Bloodthirst - strona 15

Help
Forum : Imprezy
1 | 2 Następna
Dyskusja na temat artykułu: Kat & Roman Kostrzewski / Bloodthirst - strona 15
Dark_Lady89
Primogen
Dark_Lady89
Poznań

2010-10-16 10:24:01
To po prostu jest Poznań.. normalnie żal!
Napierdalać

Nuta
Primogen
Nuta
Brzeg

2010-10-16 10:40:34
Żal mi dupę ściska,że w moim zakichanym mieście nie organizują większych imprez tylko zapraszają lokalne kapele.A jak Poznań się tak 'reklamuje' to z góry już podziękowałam.
Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.

Dark_Lady89
Primogen
Dark_Lady89
Poznań

2010-10-16 10:54:23
To jest dla mnie suhar na maxa, że na te lepsze koncerty muszę jeździć do Warszawy albo do Katowic..
Napierdalać

walec72
Fae
walec72

2010-10-16 11:27:57
tu można poczytać o powodach przeniesienia koncertu
http://www.gloswielkopolski.pl/stronaglowna/320672,kultowy-klub-zamkniety,id,t.html
http://poznan.gazeta.pl/poznan/1,36001,8520343,Eskulap_upada__Wlasnie_go_zamkneli.html

Nuta
Primogen
Nuta
Brzeg

2010-10-16 14:49:57
Mhm,i wszystko jasne.Dla mnie to jednak jest bardzo dziwne-skoro ten klub był tak mega popularny,to czemu takich długów sobie narobili?
Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.

minawi
Redaktor
minawi
Poznań / Iław...

2010-10-16 15:53:36
walec72 Napisał:
tu można poczytać o powodach przeniesienia koncertu
http://www.gloswielkopolski.pl/stronaglowna/320672,kultowy-klub-zamkniety,id,t.html
http://poznan.gazeta.pl/poznan/1,36001,8520343,Eskulap_upada__Wlasnie_go_zamkneli.html

ale jaja... a dopiero co byłam tam 9-go października na depeszach.

ciekawe jak z koncertem Apocalyptiki zaplanowanym na 22go?

masakra, Eskulap i tak był tragiczny, ale teraz to już w ogóle nie ma gdzie większych koncertów robić w tym mieście. i jeszcze niedawno klub obchodził którąśtam rocznicę założenia

w tym kontekście odpadnięcie Poznania z konkursu o kulturalną stolicę ESK 2016 wcale mnie nie dziwi.
Make Foch Not War
Ostatnio zmieniany: 2010-10-16 15:54:17

Dark_Lady89
Primogen
Dark_Lady89
Poznań

2010-10-16 17:16:55
no to masakra konkretna, coraz większą lipę w Poznaniu odstawiają :/
Napierdalać

Vika
Anciliae
Vika
Ostrów Wielkop...

2010-10-16 19:02:38
No to zadam ważne pytanie: czy ktoś może wie, gdzie (o ile w ogóle) się odbędzie koncert Apoptygmy Berzerk? Bo miałam zamiar się wybrać. Jak by ktoś coś wiedział, to prosiłabym o info na priv.
Marine corps want indestructable men - men without fear!!!

shamankha
Anciliae
shamankha
Zasiedmiogórog...

2010-10-17 20:16:22 A jednak koncert Bloodthirst się nie odbył...
tak jak ktoś zdążył zauważyć, że niestety mieli czas tylko do 22:00 i po prostu by nie zdążyli...

Koncert Kata był genialny, nawet nie było zimno, fakt faktem szkoda, że organizator postąpił w taki sposób, bo nie po to kupiłam bilet do lokalu, żeby na godzinę przed wyjściem z domu dowiedzieć się zupełnym przypadkiem, że koncert odbędzie się w zupełnie innej części Poznania i to na powietrzu.

Ze względu na szeroki zakres tolerancji w stosunku do Kata jednak - w ogóle się cieszę, że się ten koncert odbył. Myślę, że ugryzłabym się w dup*, gdyby w ostatniej chwili padło info, że koncert został odwołany.

Mam jednak pewne zastrzeżenia:
1. Było straszne opóźnienie...obstawiam też, że ci, którzy wyszli na ostatnią chwilę z domu i pokulali się w stronę eskulapa po prostu nie dotarli na miejsce.
2. Ludzi było mało, a wg info od znajomych to dużo ludzi pooddawało bilety...
3. Nie było żadnych bisów, ponieważ skończyli grać parę minut po 22:00 i organizator po prostu nie pozwolił zespołowi wyjść na scenę...

ale i tak było GODNIE. Brzmieli tak, jak za starych dobrych czasów i za to full respect.

Boli mnie kark od pogo i gardło od darcia się, musiało być dobrze :D
"somewhere between sacred silence and sleep, disorder, disorder..." "voices in the darkness scream away my mental health...can i ask a question?help me save me from myself..."

szkrupka
Fae
szkrupka

2010-10-18 12:58:30 Relacja z konceru Kat&Roman Kostrzewski...
Zapraszam do przeczytania relacji w koncertu:

http://www.echaokolic.pl/strony/POZNAN___Relacja_z_koncertu_zespolu_KAT_Roman_Kostrzewski_/

lacrima
Matuzalem
lacrima
Oborniki/Poznań

2010-10-18 14:26:59
Niezłe zaskoczenie zaliczyłam, gdy po 20 dotarłam - jak wiele innych osób - przed drzwi Eskulapa. Ale potem szybkie odpalenie autka i do Zamku! trochę, niestety się spóźniłam, ale najważniejsze, że ICH widziałam!! I muszę przyznać, że grają...fenomenalnie, z werwą, mocą, po prostu dali takiego czadu, że nawet nagłośnienie - które moim zdaniem było bardzo złe, gdyż niedostosowane do potrzeb koncertu na wolnym powietrzu - zimno, kolejka po piwo i ogólne zamieszanie, nie zdołały popsuć mi radości, że słucham ich i widzę!!

Szkoda, że nie było bisów...No i trochę zimno było..Ale, grzaniec uratował sytuację!
"Beata est vita conveniens naturae suae"... (Najszczęśliwsze, najlepsze jest życie w zgodzie z własną naturą)

cross-bow
Redaktor
cross-bow
Gdańsk

2010-10-18 19:46:16
Z powodu zamknięcia klubu Eskulap poznański koncert zespołu Apocalyptica (piątek 22.10) został przeniesiony do Sali Wielkiej Centrum Kultury Zamek. Fińska formacja pojawi się na scenie o godz. 20:15. Wejście do Zamku od godziny 19:00. W związku ze zmianą miejsca występu przed gwiazdą wieczoru nie zagra support Livingston.

Informacja o pozostałych koncertach zaplanowanych przez Agencję Go Ahead w Eskulapie zostanie podana w najbliższym terminie. koncerty na pewno odbędą się, ich miejsca podane zostaną w ciągu kilku dni. Zakupione bilety na te występy zachowują ważność.

- stanowisko Go-Ahead, organizatora koncertów.
pozamieniałam się z amebą na rozum.

Dyskusja na temat artykułu: Kat & Roman Kostrzewski / Bloodthirst - strona 15
1 | 2 Następna
Forum : Imprezy