|
LadyOfSorrow
Anciliae Posty: 2 ,,Srebrny Gród'' |
2010-09-20 10:58:55 Mój oddech..
,,Patrzałam''???!? "Prawdziwa wolność to zwycięstwo nad samym sobą." F. Dostojewski |
||
|
Nuta
Primogen Posty: 645 Brzeg |
2010-09-20 12:47:09
Ten tekst mnie razi po oczach.Dosłownie! Chaotycznie,brak rytmu,brak spacji[!],w niektórych momentach zbytnio powtarzasz jedno słowo,i jeszcze 'patrzałam'...Można nad tym tworem tęgo płakać,ale nie dlatego że jest tak wzruszający,ale dlatego że autorka stworzyła kompletny niewypał. Zgodzę się,nikt nie jest idealny i też zdarza mi się napisać nieudolnie.Ale ten twór jest chyba jednym z najgorszych jakie na ogół czytałam. Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces. |
||
|
Benjamin_Breeg
Matuzalem Posty: 1049 Poznań |
2010-09-20 12:52:57
to w kwestii "patrzałam" http://poradnia.pwn.pl/lista.php?id=9895 |
||
|
KostucH
Moderator Posty: 6522 Wrocław... |
2010-09-20 13:06:15
Problem w tym, że wszystkie wiersze jakie są na stronie są tak rozwalone w jeden ciągły tekst. Tak więc ten brak spacji nie tylko tutaj drażni. Beznadziejnie to wygląda, psuje urok i ciężko się czyta ale cóż poradzić. Już zgłosiłem, że jest problem z wyglądem tekstów ale coś bez echa. "God makes me a cannibal to fix problems like you." |
||
|
daniel690817
Bicz Posty: 23 Gutowiec |
2011-04-02 22:42:15
Okręt mój płynie dalej, gdzieś tam.... SERCECHOĆPOPĘKANECHCE BIĆ... Krwawić mimo, oddechu, Ty żyć, oddychać mimo wypływu krwii. I znów kłam- wielki KŁAM!!! BOOOOLIII!! AU! Pisz dla mnie dalej!, może ja napiszę.... W zależności od sytuacji, motto zmienne bywa. |
||