A Perfect Circle powraca

Help
Forum : Rock
Poprzednia Następna
Dyskusja na temat artykułu: A Perfect Circle powraca
minawi
Redaktor
minawi
Poznań / Iław...

2010-09-15 13:15:44 A Perfect Circle powraca
Świetnie, tylko oby nie podążyli klimatem ostatniej ich płyty, która, powiem szczerze, była kiepska, a w pamięci z niej został mi jeden tylko kawałek.

A tak naprawdę Maynard powinien dostać kopa w tyłek i ruszyć coś z Tool'em, bo ile można czekać na nową płytę...
Make Foch Not War

tajemniczy
Anciliae
tajemniczy
Łódź

2010-09-15 15:31:36
Podobają mi się wszystkie 3 płyty A Perfect Circle. Ta z coverami jest najlepsza!!!
"Bądź mądry synu mój i rozweselaj moje serce, abym mógł dać odprawę temu który mi urąga" (Przysłów 27:11)

Violanta
Matuzalem
Violanta
zachodniopomors...

2010-09-19 15:51:35
Dla mnie najlepsza jest Mer de Noms. Zresztą wszystkie projekty Maynarda uwielbiam.
Better to be hated for who you are than loved for who you are not.

Vika
Anciliae
Vika
Ostrów Wielkop...

2010-10-06 23:13:45
Violanta Napisał:
Dla mnie najlepsza jest Mer de Noms. Zresztą wszystkie projekty Maynarda uwielbiam.

Zgadzam się
Marine corps want indestructable men - men without fear!!!

Syzyf
Bicz
Syzyf
Poznań

2010-10-07 13:03:46 A co z Tool?
APC też fajnie, no ale jednak to nie to samo, pozostaje tylko liczyć na to że MJ się rozpędzi i nie będzie trzeba już tak długo czekać.
Człowiek jest jedyna istotą, która nie godzi się być tym czym jest.

Vika
Anciliae
Vika
Ostrów Wielkop...

2010-10-07 19:13:53 A Perfect Circle powraca
minawi Napisał:
Świetnie, tylko oby nie podążyli klimatem ostatniej ich płyty, która, powiem szczerze, była kiepska, a w pamięci z niej został mi jeden tylko kawałek.

A tak naprawdę Maynard powinien dostać kopa w tyłek i ruszyć coś z Tool'em, bo ile można czekać na nową płytę...

Na Toola to już raczej nie licz, bejbe, to już chyba niestety dla Maynarda zamknięty rozdział, zobacz, jak dawno nie mieli nowego materiału

minawi
Redaktor
minawi
Poznań / Iław...

2010-10-07 20:15:25 A Perfect Circle powraca
Vika Napisał:
minawi Napisał:

Na Toola to już raczej nie licz, bejbe, to już chyba niestety dla Maynarda zamknięty rozdział, zobacz, jak dawno nie mieli nowego materiału

moja droga, jakbyś naprawdę znała dobrze historię tool, wiedziałabyś, że u nich takiego długie postoje to normalna sprawa, aczkolwiek ten jest najdłuższy póki co
Make Foch Not War

Syzyf
Bicz
Syzyf
Poznań

2010-10-08 06:49:32
czyżby następna pięciolatka wypadała w 2011? Dobrze by było. Zdobyć jakiś przeciek na temat tool jest niestety ciężko... Czy tylko ja mam z tym problem?
Człowiek jest jedyna istotą, która nie godzi się być tym czym jest.

minawi
Redaktor
minawi
Poznań / Iław...

2010-10-08 10:50:18
Założę się, że Panowie z Tool coś knują w najgłębszym ukryciu, specjalnie racząc fanów wszelkimi innymi projektami, w tym głównie Maynarda, tylko nie tym głównym.
Warto czekać, zważywszy na to, że dostaje się wartościowe, odżywcze danie.
Make Foch Not War

Wielebny_Wampir
Bicz
Wielebny_Wampir
Kraków

2010-11-01 15:11:27
Może chłopaki zwyczajnie szanują swoją wolność artystyczną in ie będą robić za maszynki do zarabiania pieniędzy wydające płytę co rok? Lepiej nagrać dobrą płytę raz na 5 lat niż co roku wydawać średniaki, jak to czynią niektórzy.

Letyss
Anciliae
Letyss
Ostrów Wielkop...

2011-02-20 09:21:58
Jeśli chodzi o Toola, to jestem raczej pesymistką, choć też łaknęłabym nowej płyty jak przysłowiowa kania dżdżu.

Dyskusja na temat artykułu: A Perfect Circle powraca
Poprzednia Następna
Forum : Rock