|
Vika
Anciliae Posty: 1643 Ostrów Wielkop... |
2010-09-19 20:42:42
Widocznie masz szybką przemianę materii. A opublikowałam to jako ciekawostkę przyrodniczą, żeby pokazać, do czego są zdolne niektóre osoby tutaj. Poza tym, nikt mi wcześniej takiego numeru nie odwalił w necie. Były grube numery, ale nie akurat taki. Marine corps want indestructable men - men without fear!!! |
||
|
sphinxia
Primogen Posty: 1823 Wyimaginowane |
2010-10-06 17:47:10
Też tak miałam, jak byłam młodsza. Ale potem tabletki anty, zmiany życiowe i żywieniowe no i figura modelki poszła się czesać
Tyle, że jak na to spojrzę dzisiaj, to trochę dziwne mi się wydaje, że przy takim wzroście można się mieścić w rozmiar 34. Kiedyś to miałam problem znaleźć nawet ciuchy dobre na mnie, żeby rękawy i nogawki nie były za krótkie. A dzisiaj o zgrozo można znaleźć ubrania w rozmiarze 32! I wmawiają ludziom, że chudość już nie modna. Właśnie widać, jaka w tym konsekwencja
A z tym brakiem odczuwania głodu, to też zdradliwa sprawa. Jak żołądek się skurczy, to nie odczuwasz głodu - to konsekwencja dłuższego spożywania niewielkich ilości pokarmu. Jeśli się z tym przesadzi, organizm będzie coraz częściej blokował odczuwanie głodu i czerpał substancje zapasowe, co może zaszkodzić zdrowiu. Jak u mnie. Warto więc nie zapominać o posiłkach i nawet czasem zmusić się żeby coś przekąsić. Tym bardziej w Twoim przypadku, dziewczyno, nie doprowadź się do anoreksji! :-) "...Zamyślone, szlachetną przybierają postać długich sfinksów, by w głębi samotności zostać i drzemać, nieskończonym oddane marzeniom..." |
||