|
jedras666
Redaktor Posty: 374 Tychy |
2010-08-13 22:34:27 Vader - Return To Morbid Reich
I oto nadchodzi kolejny odcinek "Mody na Vader". Może tym razem usłyszymy Krzysztofa Krawczyka jako "specjal gesta" albo Ryszarda Rynkowskiego. A może w końcu Peter'owi znudzi się granie tego samego po raz 100, rozwiąże zespół i założy coś bardziej oryginalnego? Ehh marzenia Wszystko się kiedyś kończy |
||
|
zsamot
Primogen Posty: 213 Gniezno |
2010-08-14 01:24:45 ;/
A może sfrustrowany dupku powiesz, co ty takiego zrobiłeś dla sceny polskiej, że masz czelność taki debilizm wklepywać?! Trzymam kciuki za Vader, oby nowa płytka pojawiła się wkrótce! Krótki opis, nie mający powiązania z Właścicielem profilu;) |
||
|
cellar_door
Matuzalem Posty: 653 Gdańsk |
2010-08-17 10:39:12 .
Myślę że sfrustrowanym dupkiem może byc tu tylko Peter, który już dawno powinien sobie odpuścić grać death metal i zacząc zbierać grzyby bądz zająś sie innym, mniej wymagającym dla niego zajeciem. Więc staje po stronie Jędrasa i jade klasyką, że to co robi dziś Vader to mega syficzna kupa, nie mająca wiele wspólnego z pasją grania muzyki. A czy robię coś dla sceny Polskiej? Nie wiem o jakiej scenie myslisz, jeśli o death metalu w tym kraju, to owszem robie, jebię ją, bo jest beznadziejna na okres obecny. Jako osoba sluchająca death metalu prawie 20 lat mam prawo wymagać od wykonawców określonego poziomu, a frazesy że szacunek sie należy, bo cos tam kiedyś coś klasycznego nagrali jest ślepą głupotą na miarę moherowej filozfi time shal tell... |
||
|
Harlequin
Redaktor Posty: 5751 Poznań |
2010-08-17 10:50:16
Yep, zgadzam sie, Vader juz swój czas miał, a czarowanie słuchaczy kolejnymi E-kami, na których są 1-2 nowe kawałki lub jakies numery w wersji live to nic innego jak zżynanie kasy. "Revelations", "The beast" czy "Necropolis" to generalnie płyty słabe nie pokazujace potencjału, którym zespół czarował kiedys. Nie wspomne juz - cytujac klasyka - o szeregu megasyfiatokupowatych EPek i całej masie koncertów, na których Vader pokazuje słaby poziom Cycki, Flaki i Szatan !!! |
||
|
70345
Primogen Posty: 49 Tarnowskie Gór... |
2010-09-14 12:28:42
Vader miał swój czas, obecnie, zgodzę się z przedmówcami zmizerniał nielicho. choć nie wydaje mi się, żeby aż na tak radykalną zjebkę zasłużył. Behemoth, którego od niedawna ogólna opinia gloryfikuje jest kilka piekieł bardziej komercyjnie zeszmacony. zarówno jeden jak i drugi zespół dzisiaj, to nie kapela a "fabryka muzyki" oba zespoły w zasadzie składem nawet nie przypominają załogi sprzed kilku lat. mimo wszystko jednak Vader nawet na ostatniej płycie zdecydowanie bardziej mi pasuje. ...nawet najsłodszy anioł, choćby tylko w dziesiątej części... jest prostytutką |
||
|
MrGoregrind
Primogen Posty: 38 Świnoujście/T... |
2010-09-18 10:50:06
Tekst o tym, że polski death metal jest beznadziejny jest nie na miejscu. Jest sporo kapel o wiele lepszych od Vadera, chociażby Decapitated, Deivos, Azarath, Lost Soul nawet Hate. Alleluja i do przodu. |
||