|
WilczurNocy
Bicz Posty: 97 |
2010-11-06 14:35:35
Jesli nie wiesz co to agnostycyzm to odsylam do ksiazek
Oczywscie, ze wybitni. Ale dalej skurwiele. Któż umie tak jak Polak mówiąc milczeć, milcząc pić Tak szumieć, tak o słowo jedno zaraz w mordę bić Ech biada, te gotyckie ręce znów nie tam gdzie trza Darujcie mi wybite drzwi łbem żabojada |
||||||
|
bibunia
Matuzalem Posty: 1101 Wschowa |
2010-11-07 00:11:25
Jestem jak biel i czerń,które stale przeplatając się nigdy nie tworzą szarości... |
||||||
|
Rubezahl
Primogen Posty: 316 Piechowice / Wro... |
2010-11-27 08:56:09
Jakim kurwa katolikiem , Hitler był etnicznym Żydem i wyznawał religię krwi, czy was dokumentnie budda opuścił ?? A co się tyczy Polski to Polska była jest i będzie pogańska, prędzej czy później żydokatolewica opuści nasz kraj! Niech spłonie świat... |
||||||
|
Rubezahl
Primogen Posty: 316 Piechowice / Wro... |
2010-11-27 08:58:30
Nota bene. Ostatnio jedziemy gdzieś z dziadkiem znajomego, który jest zatwardziałym komuchem, ja jade z przodu po prawej stronie, kumpel sie położył na tylnej kanapie a dziadek do niego "co żeś sie tak rozjebał jak Popiełuszko w bagażniku" ?? Niech spłonie świat... |
||||||
|
black_gothic
Anciliae Posty: 663 Lublin w pobliżu... |
2010-11-27 09:38:49
Ale dobre! Mało nosa nie straciłam na klawiaturze. Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy |
||||||
|
Freakstranger
Anciliae Posty: 601 Kraków |
2010-11-27 11:51:48
Ale czy nazwiesz kogoś katolikiem tylko dlatego, że został ochrzczony? Albo tylko dlatego, że się pod tym wyznaniem podpisuje? Moim zdaniem byłoby to jak najbardziej bez sensu. W Polsce katolików mamy teoretycznie chyba koło 90%, a praktycznie to nie wiem czy połowa z tego. Np. większość młodych ludzi, jakich w życiu poznałem to agnostycy, deiści, ateiści (i chyba większość z nich się do tego przyznaje) itp, a rzeczywiście prawdziwych katolików zliczyć na palcach. :)
Dokładnie, powiedziałbym nawet, że wiara musi zawierać pierwiastek irracjonalności by była wiarą. :) "Ikarze, wyzywam cię Bowiem posiadam skrzydła wiary Choć ciężkie na mych ramionach (Żadną miarą nie da się dowieść ich wagi) Nie są dla mnie ciężarem Jestem tym, który wyzywa grawitację" Ostatnio zmieniany: 2010-11-27 11:52:18 |
||||||