|
alphar
Bicz Posty: 2108 |
2006-09-25 14:59:22 Biały
wiersz generalnie nie jest pretensjonalny, ale po przeczytaniu ma się wrażenie, że coś takiego już było. bo było, temat nie jest nowy, ale w zasadzie w poezji nie zaczerpniesz już z nowego źródła, bo o wszystkim ktoś już coś napisał. po prostu pewna powtarzalność. Twój utwór ma coś w sobie, lekko się go czyta, nie jest cieżki, stanowi całkiem zgrabną historię. mimo wszystko nie zrobił na mnie wielkiego wrażenia, ale to chyba dlatego, że wiele już w tym temacie czytałam i sporo wiem. mimo wszystko oceniam raczej na plus
Masz bardzo dobry początek i ciekawą końcówkę, ale : "Nieuświadomiony straty boskości Posłuchał Lucyfera kazania Mijały go inne Anioły Niby upadłe lecz nowe Żarliwy płomień diabelskiej chuci Okalał im głowę" jest po prostu nazbyt patetyczne- to jest dość często spotykane, ale mozna sie z tego wyleczyc
pozdrawiam:) Oszczędzaj ruchy: pamiętaj jak ktoś Cię irytuje to musisz użyć ponad 20 mięśni, żeby wykrzywić twarz, ale tylko czterech, żeby wziąć zamach i jebnąć go w mordę. |
|
Radek
Bicz Posty: 12 Koszalin |
2006-09-25 18:42:57
Dziękuję.Miało być tak patetycznie.Szczerze mówiąc to był wiersz 'na próbę'. Też trochę czytam i piszę.Wiersze są powtarzalne niestety.Można powtórzyć lub podrobić każdego.Zobaczymy co wyjdzie mi następnym razem. Pozdrawiam :) |
|
alphar
Bicz Posty: 2108 |
2006-09-25 21:17:19
zapraszam, poki co widze,ze masz niezly potencjał:) Oszczędzaj ruchy: pamiętaj jak ktoś Cię irytuje to musisz użyć ponad 20 mięśni, żeby wykrzywić twarz, ale tylko czterech, żeby wziąć zamach i jebnąć go w mordę. |