|
mozdok
Anciliae Posty: 3 Poznań |
2010-07-20 21:52:43 Yattering - Human's Pain
Powiem szczerze, że nie zgadzam się z tezami zawartymi w recenzji. Nie tyle się dziwię, bo sam miałem podobny problem w początkowych starciach ze Świerszczem i spółką. Przede wszystkim odniosę się do rzeczonego chaosu. Dla mnie to jest właśnie siła muzyki Yattering. trzeba dać tej muzyce szansę, wtedy zrozumie się, że w tym szaleństwie jest metoda. Wszystkim fanom Yattering polecam supergrupę Masachist! When Satan Plays Disco People Die Ostatnio zmieniany: 2010-07-20 21:54:55 |
|
cellar_door
Matuzalem Posty: 669 Gdańsk |
2010-07-20 22:28:55 .
ooooo, nawet nie wiedziałem że Gniewko 3 lata temu porwał się z motyką na słońce heheh, i zrecenzował absolutny majstersztyk w dziedzinie brutalnego, technicznego grania. Prawdopodobnie Gniew w roku 2007 Twoja wiedza merytoryczna i uczuciowa odnośnie takich dzwięków była znikoma dlatego ta recka jest tak bezczelnie laicka a słowa takie jak "wszelkie smaczki techniczne giną pod nawałem dźwięków" dzisiaj w twoim odczuciu nie mają racji bytu :-) Liczę na rekonwalescencje i zadoścuczynienie tej cudownej płycie, która owszem, jest mocno inspirowana takim np "Tomb Of The Mutilated" jednak jest to zdecydowanie większy poziom brutalności, techniki i ogólnie pojetej estetyki death metalu :-) time shal tell... |
|
mozdok
Anciliae Posty: 3 Poznań |
2010-07-21 01:46:11
również liczę na małe "sprostowanie", posypanie głowy popiołem Yattering to chyba najbardziej niedoceniony z polskich zespołów ze sceny ekstremalnej. Masachist, choć różniący się znacznie, osobą Truf(e)la w pewien sposób utrzymuje równowagę w przyrodzie. When Satan Plays Disco People Die |
|
sphinxia
Primogen Posty: 1823 Wyimaginowane |
2010-07-21 08:53:34
Kurczę, a właściwie, to co się z chłopakami stało, bo ta płytka to jest sprzed ładnych kilku lat? Wie ktoś co stało się z "Yattering"? Osobiście odkąd byłam na ich koncercie w 2003 roku, ani wzmianki o nich nigdzie nie widziałam, ani nie słyszałam. Wiem, że wtedy mieli jakieś kłopoty z wydawnictwem, czy jakoś tak, ale co ostatecznie wykombinowali? W ogóle żyją jeszcze? "...Zamyślone, szlachetną przybierają postać długich sfinksów, by w głębi samotności zostać i drzemać, nieskończonym oddane marzeniom..." |
|
WitchAnn
Anciliae Posty: 4 Zielona Góra/Ko... |
2010-07-21 10:42:08
Żyją,żyją ale jako zespół już nie istnieją niestety:/ Każdy działa w swoich kapelach:) Kontakt jest więc jakby co to zapraszam do zapoznania się z nowymi dziełami chłopaków Też widziałam ich kilka razy sporo lat temu i chociaż chciałoby się więcej to niestety-nie da rady.. |
|
Harlequin
Redaktor Posty: 5795 Poznań |
2010-07-21 22:22:56
A ja od czasu napisania recenzji, płytki słuchałem może 1 raz :)) jakos nie ciągnie mnie do tego zespołu :)) a głowe sypałem piaskiem (może zawierał popiół z papierosów) na urlopie Cycki, Flaki i Szatan !!! |