UnSun - Clinic For Dolls - strona 15

Help
Forum : Gothic
1 | 2 Następna
Dyskusja na temat artykułu: UnSun - Clinic For Dolls - strona 15
Gorgoth74
Anciliae
Gorgoth74
Nowa Sól

2010-10-13 23:24:55
Miałem właśnie okazję posłuchać całej płyty co to ją wczoraj kupiłem no i zachwycony nie jestem. Macie rację, że najsłabszym ogniwem UNSUN jest Aya bo muza całkiem dobra, taka nawet z wykopem. Laska niestety nie ma głosu do śpiewania a teledysk niezły i to chyba nagrywali w wolsztyńskiej parowozowni. W przyszłą środę wybieram się do Berlina na ich koncert razem z Tristanią i mam nadzieję że nie będę żałował. A tak na marginesie to mogę zabrać trzy osoby z mojej okolicy jakby kto chciał jechać.......
I am me, and that's what I will be...........

Ceiphied
Anciliae
Ceiphied
Nowa Sól

2010-10-14 11:46:08
Mnie możesz zabrać jako bagaż ;-]
''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander

Gorgoth74
Anciliae
Gorgoth74
Nowa Sól

2010-10-14 19:07:03
No jak chcesz możesz z nami śmigać tzn ze mną i moją Tolcią ale w bagażniku jako bagaż ??? Nie będziemy tacy - możesz wyjątkowo w środku auta.

elkurczako
Anciliae
elkurczako
Warszawa

2010-10-16 09:12:17
Również nabyłem tą płytę i parę razy przesłuchałem. Faktycznie - kto wybrał do teledysku ten kawałek "Home"? Jak dla mnie znacznie lepsze są "A single touch" i " Time". Aya ma głos... nieco irytujący i brzmi trochę jakby miała katar, może nawet to się komuś spodobać bo takie trochę inne. Dziewczyna moim zdaniem za bardzo się stara śpiewać wszystko głośno i w górnych rejestrach. Zwrotki głośno i krzykliwie, refreny też. Wydaje się, że brakuje im dobrego doradcy podczas produkcji bo płyta mogła być znacznie lepsza kosztem niewielkich poprawek.
Ten tekst staje się mrocznym łacińskim motto kiedy nie patrzysz.

cellar_door
Matuzalem
cellar_door
Gdańsk

2010-10-16 09:34:18
smutne jest w tym kraju że o gównie najwiecej się mówi
time shal tell...

Ceiphied
Anciliae
Ceiphied
Nowa Sól

2010-10-16 11:02:17
cellar_door Napisał:
smutne jest w tym kraju że o gównie najwiecej się mówi

Najszybciej przyciąga uwagę.

Gorgoth74
Anciliae
Gorgoth74
Nowa Sól

2010-10-23 18:45:49
No i jestem po ich gigu w Berlinie ( razem z Tristanią ) i powiem wam że na żywo jest lepiej niż myślałem. Naprawdę pozytyw wielki za koncert i nawet jestem zdania że Tristania wcale lepiej nie wypadła. Ogólnie cały koncert uważam za całkiem udany i nie żałuję tych 200 km w jedną stronę. Kilka fotek z tego gigu wrzuciłem do galerii "koncerty" więc jak macie ochotę to zapraszam.

Ceiphied
Anciliae
Ceiphied
Nowa Sól

2010-10-23 19:09:43
Hmm...lepszy dzień czy coś .. hehe

Letyss
Anciliae
Letyss
Ostrów Wielkop...

2011-02-20 10:14:28
ravenheart99 Napisał:
Teledysk może i robi wrażenie ale wokalistka jak nie potrafiła śpiewać tak dalej nie potrafi i rani uszy słuchaczy

No niestety,tak to wygląda, jakoś ten zespół mnie nie rzuca na kolana. Może powstał po to, by być wymówką na zmiany w składzie Vadera (i tak nieskuteczną, bo kanałami się dowiedziałam innych rzeczy na ten temat). Media (zwłaszcza Metal Hammer) podchwyciły wątek. Nie podoba mi się. Nie przepadam za tego rodzaju kobiecym wokalem.
Marine corps want indestructable men - men without fear!!!

Ceiphied
Anciliae
Ceiphied
Nowa Sól

2011-02-20 19:00:15
Unsun można Uńsunąć . ;-D

Letyss
Anciliae
Letyss
Ostrów Wielkop...

2011-02-20 20:46:03
Usiłowałam ich u(n)sunąć z mojej pamięci, jednak zobaczyłam ten temat i przypomniałam sobie o nich:P
Marine corps want indestructable men - men without fear!!!

Dyskusja na temat artykułu: UnSun - Clinic For Dolls - strona 15
1 | 2 Następna
Forum : Gothic