|
nymph999
Bicz Posty: 18 |
2011-04-26 15:21:53
Powtórze ten komunał: Ironi od czasu "Fear of The Dark" niczym mnie nie zaskoczyli. I nie chodzi o to, że jest sztampowo, że jest przewidywalnie, ale o fakt, że jakby brakło im tej "iskry bożej". Nowych płyt można połuchać, podczas gdy za starymi się szalało. "Nie kłóć się z głupkiem, bo cię sciągnie do swojego poziomu i pobije doświadczeniem" |
||||
|
SanctusD
Bicz Posty: 3 |
2011-04-30 12:49:19
Nie zgodzę się płytka "Brave new World" jest całkiem niezła, ale od tej płyty to już raczej gorzej niż lepiej !-_- |
||||
|
Pantherinae
Matuzalem Posty: 145 Wrocław |
2011-07-02 02:16:25
Aha O.o bo akurat w pierwszej dwójce najulubieńszych płyt jest u mnie BNW i Dance of Death ;] Gdy ktoś wskutek swego karygodnego zachowania praktycznie prosi się o to, aby zostać zniszczony, twoim uczciwym moralnym obowiązkiem jest pomóc mu w zaspokojeniu tego życzenia. |
||||
|
rob1708
Anciliae Posty: 408 Poznan |
2011-07-02 11:07:46
koncertowa nadal to dobra ekipa widzialem emocji bez liku wzruszenie spiewanie tekstow trudno opisac trzeba przezyc mialem to szczescie IRON MAIDEN na wieki do zobaczenia na koncertach a w gosnikach NUMBER...I JEST OGIENNN Kropla drąży skałę |
||||
|
Pablo69
Bicz Posty: 23 Gdańsk |
2011-08-30 15:38:16 Iron Maiden
Lata 2000-2010 to mój ulubiony okres w twórczości Iron Maiden. "Brave New World" to dla mnie najlepszy album jaki kiedykolwiek nagrali. Niestety, kolejny "Dance of Death" to jedna z ich najsłabszych LP, dwa niezłe kawałki i tyle. "A Matter of Life and Death" to płyta trudniejsza w odbiorze, trzeba czasu żeby się do niej przekonać... Procentowo to ten album zawiera najwięcej udanych utworów. Z drugiej strony, nic by się nie stało, gdyby go nie nagrali. "The Final Frontier"? Kilka bardzo dobrych utworów (z "When the Wild Wind Blows" na czele), kilka przeciętnych. Solidny album, ale daleko mu do "BNW". Momentami dość mocno odchodzą od swojego stylu, ale cały czas słychać jaki to zespół, dzięki charakterystycznemu wokalowi Bruce'a. To zdecydowanie jeden z największych plusów Iron Maiden. Zapraszam na swoje forum: http://www.spambox.pun.pl |
||||
|
Nadine1986
Bicz Posty: 551 |
2011-08-30 19:16:13
wolę starsze płyty Iron Maiden od nowszych, "Dance of Death" jakoś mnie nudził |
||||
|
Norberto94
Anciliae Posty: 8 Małdyty |
2011-08-30 23:02:37
No final Frontier nie za dobra płyta. Kill'em ALL!!!! |
||||
|
Laura_V
Anciliae Posty: 41 Poznań |
2011-08-30 23:34:09
Jak dla mnie najlepszy album to Edwart The Great :) - Älä rääkkää sitä kissaa! - No enhän minä rääkkääkään |
||||
|
Pablo69
Bicz Posty: 23 Gdańsk |
2011-08-31 12:37:47 Iron Maiden
W okresie "Dance of Death" Bruce miał chyba jakieś problemy z głosem. Potwierdza to koncertówka "Death on the Road", zdecydowanie najgorsza pod względem wokalnym. Za to "The Final Frontier" jest jedną z najlepszych płyt studyjnych pod tym względem. I jeśli to jest słaby album, to chciałbym aby każdy zespół po 30 latach istnienia potrafił nagrywać tak "słabe" płyty
No comment... Zapraszam na swoje forum: http://www.spambox.pun.pl Ostatnio zmieniany: 2011-08-31 12:38:46 |
||||