Nowy album Dimmu Borgir w październiku - strona 30

Help
Forum : Metal
1 | 2 | 3 Następna
Dyskusja na temat artykułu: Nowy album Dimmu Borgir w październiku - strona 30
Vammp
Matuzalem
Vammp
Wszedzie i nigdzie

2011-02-26 13:26:00 Nowy album Dimmu
morda Napisał:
jeszcze nie miałem okazji go posłuchać niestety jak na złość komp mi się spalił ale mam nadzieję że jak najszybciej go posłucham i ocenie

Możesz sie rozczarować.
Czasami warto uciec od zycia...

GraveTone
Primogen
GraveTone
Poznań

2011-02-26 15:42:39
Ja akurat jestem pozytywnie zaskoczony najnowszym albumem. "Gateways", "Dimmu Borgir", "Ritualist" cholernie mi się spodobały. Album na pewno jest nietypowy, ale to nie oznacza, że kiepski. Podoba mi się, to że DB eksperymentują z muzyką klasyczną i nie próbują iść wg jakieś tępego schematu "Trzymamy się tylko tego nurtu i koniec". Jeśli kapela nie wdraża nic nowego w swoim stylu muzycznym to staje się nudna prędzej czy później.
"Okaż szacunek innym by i oni okazywali Tobie szacunek."

Vammp
Matuzalem
Vammp
Wszedzie i nigdzie

2011-02-26 16:10:30
GraveTone Napisał:
Ja akurat jestem pozytywnie zaskoczony najnowszym albumem. "Gateways", "Dimmu Borgir", "Ritualist" cholernie mi się spodobały. Album na pewno jest nietypowy, ale to nie oznacza, że kiepski. Podoba mi się, to że DB eksperymentują z muzyką klasyczną i nie próbują iść wg jakieś tępego schematu "Trzymamy się tylko tego nurtu i koniec". Jeśli kapela nie wdraża nic nowego w swoim stylu muzycznym to staje się nudna prędzej czy później.

Wymieniłeś te utwory które mnie sie spodobały, tylko te.
Czasami warto uciec od zycia...

lordbeherit6666
Bicz
lordbeherit6666

2011-11-13 09:53:34 /m/
Wszystko co od Dimmu mógłbym słuchać na okrągło.Nowa płyta Dimmu powala :) zresztą jak każda :)dimmu rules!!!
All the prayers in the world can't help you now!!!!

Krwawy
Matuzalem
Krwawy
Poznań || Konin

2011-11-13 10:42:02
Może to nie to samo, ale świetnie nawiązuje do Puritanical Euphoric Misanthropia i jest zdecydowanie, o niebo (piekło ) lepszy niż In Sorte Diaboli (który mnie rozczarował).
http://pantheion.pl/

Gabriela
Bicz
Gabriela

2011-11-13 12:50:35
Ja myślałam po opiniach w necie, że będzie gorzej. A jednak nie :)

Dyskusja na temat artykułu: Nowy album Dimmu Borgir w październiku - strona 30
1 | 2 | 3 Następna
Forum : Metal