DarkPlanet-o-bus CP 2010 - strona 60

Help
Forum : Poznań i okolice
1 | 2 | 3 | 4 | 5 Następna
NorwegianWinter
Primogen
NorwegianWinter
Wrocław / Lub...

2010-08-02 21:36:18
jaki znowu filmik Kuba ? :P

amorphous
Redaktor
amorphous
Poznań

2010-08-03 00:31:16
ten

Youtube

Life is complex: it has both real and imaginary components

SzalonyKapelusznik
Primogen
SzalonyKapelusznik
Posen

2010-08-03 10:21:28
Ja również dziękuję Wszystkim za wspaniałą zabawę w drodze na CP i bezproblemowy z niego powrót. A co do samego CP to wypowiem się w wątku z nim związanym.

PS. Kuba zajebiaszczy filmik:). Od razu widać jakie tam odchodziło "poróbstwo i zgnilizna" - wieje sandałem na maxa:).
Keep Talking...

dr_Faustus
Bicz
dr_Faustus
Danzig

2010-08-03 11:34:16
Witam wszystkich

Bardzo mnie to cieszy, ze wszyscy sa zadowoleni, ze atmosfera dopisala, ze bawiliscie sie swietnie. To dla mnie najlepsze podziekowanie, gdy widze wasze zadowolone twarze.

Przepraszam wszystkich, ze musialem nagle opuscic Was, niestety tak czasem bywa - w zyciu sa rzeczy wazne, wazniejsze i najwazniejsze, nie sama impreza czlowiek zyje. Korzystajac z okazji chcialem tutaj podziekowac wszystkim za wspolnie spedzony czas, w szczegolnosci:
- wspanialej parze Weridii i Bartoszowi (czekam niecierpliwie na pamietniczek) ,
- Kubie i Sandrze,
- Norwegowi (co ma ladna twarz, ale ten tylek, ten brzuch, a poza tym za to ze nie ma gustu
- i specjalne podziekowania za okazana pomoc i zrozumienie dla Nemezis
- Astarocie minelismy sie niestety, ale tak jak powiedzialem, postaram sie, bysmy odbili to sobie.

W tym tygodniu uruchomie dla Was przelewy. Jesli ktos mi wplacal za kilka osob to, za te osoby pieniadze beda zwracane na konta, z ktorych dostalem pieniadze. Podzielicie sie juz miedzy soba :) Przypomne tylko ze kazdy z uczestnikow busa otrzyma po 12PLN zwrotow.

To chyba tyle w tym temacie z mojej strony - pozdrawiam wszystkich serdecznie

P.S. Sandra mialbym prosbe o podeslanie fotek na maila :) podam Ci go na PW.

NorwegianWinter
Primogen
NorwegianWinter
Wrocław / Lub...

2010-08-03 12:43:45
Faustus spoko ale to Ty nie masz gustu :D
Spotkamy sie na tej wiesniackiej imprezie w pyrlandii heheh :D wiec do zobaczenia.

Kuba kurde nawet przez chwile bylem operatorem kamery na filmiku :D

josefine
Anciliae
josefine
Poznań [SlutGar...

2010-08-03 12:57:15
dr_Faustus Napisał:
(...)
- Norwegowi (co ma ladna twarz, ale ten tylek, ten brzuch, a poza tym za to ze nie ma gustu

Buehehe, ten tekst bedzie wymiatal juz chyba zawsze xD

dr_Faustus Napisał:
P.S. Sandra mialbym prosbe o podeslanie fotek na maila :) podam Ci go na PW.

Jasne, to czekam na PW z mailem :).
Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas. - Fryderyk Nietzsche
Ostatnio zmieniany: 2010-08-03 13:00:52

Semjan
Bicz
Semjan

2010-08-03 14:08:33
Witam.

Wstąpiłem na chwilkę w nieodwiedzane od...dłuuugiego... czasu progi by podziękować wszystkim starym znajomym oraz nowo poznanym za świetną zabawę podczas całego CP. Fun był momentami rozwalający.

CP tegoroczne było raczej dla mnie rozrywką towarzyską (i taki był cel wyjazdu) niż zjawiskowym muzycznie festiwalem...wiało nudą podczas koncertów większości kapel.
Porażka CP'2010 for mła: muzycznie -Quntal :D

Pzdr.
S.
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Ostatnio zmieniany: 2010-08-03 17:27:59

amorphous
Redaktor
amorphous
Poznań

2010-08-03 15:06:28
Miło było znow razem poimprezować. Doktorze - szacun za ponowne zorganizowanie busa. Szkoda, że musiałeś nas opuścić. Dzieki dla pań pilotek, fotografek i Piotrowi za anielską cierpliwość. Cieszę się z nowych alkobusowych znajomości. Impreza fajna - nie żałuje że nie dotarłem w pierwszy dzień na imprezy Spowrotem za to już był zgonobus

Semjan Napisał:
wiało nudą podczas koncertów większości kapel.

i sandałem z masłem Można poważnie rozważyć opcje ruszenia się za rok razem alkobusem na Amphi. Zamiast albo oprócz CP.
Life is complex: it has both real and imaginary components
Ostatnio zmieniany: 2010-08-03 15:07:24

Semjan
Bicz
Semjan

2010-08-03 15:55:10
amorphous Napisał:
Można poważnie rozważyć opcje ruszenia się za rok razem alkobusem na Amphi. Zamiast albo oprócz CP.

Też tak uważam... lub chociażby Mera Luna gdyż w tym przypadku miejsce z noclegiem stanowi mniejszy problem:]

Jeśli Kuba będziesz poważnie myślał o Amphi to daj znać, też bym się wybrał.

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Ostatnio zmieniany: 2010-08-03 15:57:48

dr_Faustus
Bicz
dr_Faustus
Danzig

2010-08-05 20:50:51
Hej wszystkim

Dzisiejszego dnia uruchomiłem przelewy do wszystkich busowiczów ze zwrotami nadplat w wysokości 12pln/osobe - wiec na dniach przelewy powinny byc na Waszych kontach.

Kuba -> jesli chodzi o wyjazdy do Niemiec na festiwale dark-alko-busem, wszystko zależy od Was. Poprostu sprawy organizacyjne troszke inaczej by wyglądać musiały. Mam na myśli to, że wątpliwą sprawą jest, by nazbierać komplet chętnych tylko z tego portalu, więc byłoby trzeba organizować to bardziej na skalę ogólnoportalową, aniżeli stricte DP, aczkolwiek mogę się mylić. Kto wie, może znalazłby się komplet osób z Poznania lub portalu. Oczywiście bus mógłby wieźć chętnych pod sztandarem darkplanetarnym, co myślę byłoby niezłą reklamą dla samego portalu.

Pozdrawiam i do zobaczenia niebawem.

Ostatnio zmieniany: 2010-08-05 20:54:55

1 | 2 | 3 | 4 | 5 Następna
Forum : Poznań i okolice