|
Ignor
Redaktor Posty: 474 Pabianice/Łód... |
2010-03-29 22:05:20 The Dillinger Escape Plan - Option Paralysis
Już poprzedni krążek, wydawał mi się i nadal wydaje jakiś nijaki :) Ale były tam momenty, które wybijały się i to jeszcze ratowało "Ire Works". Panowie nie mają żadnego konkretnego pomysłu na kolejny krok i to się czuję. Muzyka jest jakby wymuszona i cholernie ciężko mi przebrnąć przez całość. Oby to był tylko etap przejściowy ...and music? Well, it's just entertainment folks. |
|
cross-bow
Redaktor Posty: 3055 Gdańsk |
2010-03-29 22:17:20
a mi się podoba. dużo zwolnień. fajna płyta - bardziej przyjazna niż poprzednie :) pozamieniałam się z amebą na rozum. |
|
Palmus
Anciliae Posty: 254 Black Water |
2010-03-30 00:35:56
Jeszcze nie doznałem paraliżu odretwienia,ale z każdym dniem jest to możliwa opcja. This is the end.. |
|
Harlequin
Redaktor Posty: 5795 Poznań |
2010-03-30 07:26:11
Hmmm ... gdybym miał napisać w skrócie, to bym powiedział ,że płyta jest dobrze zagrana, ale wybitnie mnie meczy i nuży - to wszystko w wykonaniu DEP juz słyszałem Cycki, Flaki i Szatan !!! |
|
cellar_door
Matuzalem Posty: 669 Gdańsk |
2010-04-01 22:04:03 .
nie znam tej płyty i raczej jej nie poznam, więc chyba nie powinienem się wypowiadać hehe, ale skoro juz zacząłem to powiem tylko że debiut Dillingera mnie zniszczył, a potem już były śpiewanki time shal tell... |
|
wolfj23
Anciliae Posty: 245 Ciemnogród |
2010-04-12 14:29:23
Lubię jak jest czasem ostro :) ale jak już tylko ostro to melodia ginie i robi się z tego odgłos hali fabrycznej :P dobrze że trochę zwolnili płyta jest chyba całkiem ok słyszałem ją u kolegi ale dopiero połowę kawałków :) a z uwagi na bardzo wczesną porę (zaczęło się już rozjaśniać) udałem się do domu na spoczynek resztę przesłucham innym razem Co masz zrobić dzisiaj zrób jutro !! ------------------------------------------------- Ps. Jako że koleżanka z oburzeniem stwierdziła że mój światopogląd jest odrażający i rodem ze średniowiecza myślę że będę tu pasował :P |